Kvinde går i efterårsskov
Foto: Getty Få inspiration til dit efterår.

Fra tørt løb til smuk glød: 14 skønne nyheder til dit efterår

Her på redaktionen elsker vi efteråret for dets smukke farver og hygge hjemme i sofaen. Vi har fundet 14 nyheder, der kan forsøde de næste måneder,

adidas-ny.jpg

Hold dig tør og bevar fokus på lette trail-løb. Disse sko har en bred pasform og åndbar overdel i vandafvisende GORE-TEX for at holde fødderne veltilpasse og tørre i vådt vejr. Ydersålen i Continental™ Rubber sikrer dit fodfæste på alle overflader.

Terrex Two GTX løbesko fra Adidas, 999 kr. Set hos Adidas.dk

frakke.jpg

En lun jakke er uundværlig, og denne dunjakke er både varm, vandafvisende og bæredygtig.

Jakke fra The North Face, 2.059 kr. Set hos Zalando.dk

rudolph.jpg

Giv din hud lidt ekstra forkælelse nu, hvor det bliver koldere. Acai Facial Oil revitaliserer huden med antioxidanter, vitaminer og mineraler og styrker hudens elasticitet, fugtbalance og giver en levende glød. Samtlige indtægter fra salget af de første 300 Acai Facial Oil går ubeskåret til at støtte bæredygtige initiativer, skabt af lokalbefolkningen i Amazonas, hvor Rudolph Care høster acaibær.

Acai Facial Oil Limited Edition, 995 kr. Set hos Rudolphcare.dk

343-621910_naval_01n_5 (1).jpg

Løbejakke, der passer perfekt til udendørs løb og træning. Du får en kombination af varmeisolation og åndbarhed, så du kan føle komfort og velvære på løbeturen.

Løbejakke fra Kari Traa, 1.200 kr. Set hos Sport24.dk

new-nordic.jpg

New Nordics nye kosttilskud indeholder en høj dosis af hyaluronsyre, kollagen og havtorn, der effektivt giver huden sin glød tilbage og forbedrer følelsen af en velfugtet hud. Derudover hjælper den med at modvirke synlige aldringstegn i huden.

Skin Care™ Hyaluron Active fra New Nordic, 264 kr. Set hos Newnordic.dk

 

imedeen.jpg

Husk også at pleje lokkerne. Kosttilskud fra Imedeen bidrager til at vedligeholde smukt hår og smukke negle og indeholder bl.a. Silica, B-vitamin og Zink.

Imedeen Hair and Nails, 221 kr. Set hos Webapoteket

jbl.jpg

Med JBL Reflect Flow kan du nyde friheden - uanset om du er i træningscentret eller på farten. Du kan nemlig styre afspilningen og håndtere håndfri opkald. Derudover er høretelefonerne vand- og svedtætte. 

Høretelefoner fra JBL, 1.199 kr. Set hos JBL.com

hairbrush.jpg

Stylingbørste med 100 % naturhår, der giver en særlig skånsom udredning af håret. De ægte hår fordeler desuden hårets naturlige olier og giver et glansfuldt hår. 

Professional Styling Bruch fra M.Cosmetics, 90 kr. Forhandler oplyses på 4816 5555

well.jpg

Har du også brug for lidt ekstra energi om efteråret? De nye kosttilskud, Wellexir Perform Bubbles, indeholder bl.a. C-Vitamin, Magnesium og 8 forskellige B-vitamin, der bidrager til reduktion af træthed og udmattelse.

Perform Bubbles fra Wellexir, 39 kr. Set hos Magasin.dk

nike-ny.jpg

Løbebukser, som er designet til koldere temperaturer, så du kan holde varmen.

Løbebukser fra Nike, 450 kr. Set hos Nike.com 

selvbruner-ny.jpg

Sommerglød - på den sunde måde. Matas Natur Selvbruner Lotion er en parfumefri lotion, der gør det muligt at opnå en sund glød i ansigtet og på kroppen uden solens stråler. 

Matas Natur Selvbrunerlotion, 90 kr. Set hos Matas.dk

vinterbad.jpg

Vinterbad-sæsonen er skudt i gang, og med denne vind- og vandafvisende kåbe med et blødt fleece-for er det ingen sag at hoppe i havet.

Kåbe fra Nordbaek, 1.499 kr. Set hos Nordbaek.com

 

beanie.jpg

Varm og chunky beanie til cykel- og gåturen.

Alpaca Merino Beanie fra Arket, 320 kr. Set hos Arket.com

arden.jpg

Bliv velduftende til de kommende fester. Den nye parfume fra Elizabeth Arden er en ren og afslappende duft med noter fra vanilje og orkidé samt et hint af lemon.

White Tea Vanilla Orchid Eau de Toilette fra Elizabeth Arden, 400 kr. Set hos Boozt.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Løb, Hud, Hår og Træning