Anna Victoria viser sit ærlige billede fra Instagram
Foto: @annavictoria / Instagram

Ærlig blogger

Fitnessblogger viser mavedellerne frem med vigtigt budskab

Anna Victoria vil minde os om, at alle ser forskellige ud fra forskellige vinkler.

Når du scroller ned gennem en fitness-bloggers instagramfeed, forventer du at se billeder af en ung kvinde i poserende stillinger med slank talje og tydelige muskellinjer.

Og det er også præcis den type billeder, som den 28-årige fitnessblogger Anna Victoria normalt lægger ud på de sociale medier.

Men for nyligt ville hun vise sine følgere to vigtige billeder. På billedet til venstre poserer hun stående og spænder i mavemusklerne. På billedet til højre sidder hun i en sofa med helt afslappet positur, og hendes mave titter frem.

Billederne er sandsynligvis taget samme dag og skal vise, at kvinder ser forskellige ud fra forskellige vinkler, og at selv fitnessbloggere har små mavefolder, når de ikke står foran spejlet og spænder op. Til billedet skriver hun:

“Mig 1 % af tiden versus 99 % af tiden. Og jeg elsker begge billeder lige højt. Gode eller dårlige vinkler ændrer ikke på dit værd”.

Det ærlige foto har fået flere end 330.000 til at klikke på Instagrams lille hjerteikon, og det er dermed fitnessbloggerens mest likede billede.

Se, hvad vi ellers skriver om: Selvværd