Guide: Stop smerterne - 7 dygtige behandlere
Denne artikel er sponsoreret af: Vivo Fysioterapi, BioMekanikerne, Correction Academy, RENEWED, Phanes & Palliativ fysioterapeut Jette Ottosen i Aabenraa Kommune

Guide: Stop smerterne - 7 dygtige fysioterapeuter/behandlere

Uanset, om du døjer med nakkesmerter, kroniske smerter grundet alvorlig sygdom eller andet, er det vigtigt, du får den rette hjælp. Få her en oversigt over 7 af landets dygtige behandlere.

Fysioterapi kan hjælpe dig i mange sammenhænge – måske oplever du gener som følge af et langt sygdomsforløb, det kan også være, du er generet af smerter udløst af en trænings- eller arbejdsskade. Problemerne kan også være nogle helt andre. Hvad der er vigtigt er, at du finder den rette type fysioterapeut, der kan imødekomme dine forespørgsler og dæmme op for de problemer du måtte døje med i hverdagen. Lad dig derfor guide af denne liste over dygtige fysioterapeuter, der tilbyder en bred vifte af behandlingsformer – helt sikkert også en, der lever op til dine behov.

Vivo Fysioterapi – afhjælper gener efter din kræftbehandlingVivo_anne_mette_kure_fb_format.jpgVivo Fysioterapi kan med specialiseret behandling hjælpe dig med at skabe forståelse for dine gener samt optimere dine kropsfunktioner, så du trygt kan fungere normalt i dagligdagen.

Oplever du:

 • Smerter/stramhed fra ar
 • Stråleskader
 • Hævelse/lymfødem 
 • Nervesmerter 

Såkaldte senfølger, så kan Vivo Fysioterapi ved hjælp af specialiseret behandling samt individuelt tilpasset træning afhjælpe dine gener, så de fylder mindre i din hverdag.

Klient fortæller:
“Vivo Fysioterapi sørger for, at jeg med behandlinger og øvelser kan fungere helt normalt i dagligdagen med lymfødem i armen. Er så taknemmelig for at være i behandling hos Vivo Fysioterapi” - Ulla Kjelgaard.

BioMekanikerne – ny teknologi og solid erfaringbiomekakene_alt.jpgBioMekanikerne har igennem de sidste 10 år opbygget et solidt og positivt renommé i fysioterapeutbranchen. Med en kompromisløs tilgang til deres patienter er fokus først og fremmest at finde ud af, hvad der er den udløsende faktor til dine smerter og skader. Ved hjælp af både manuelle principper og højteknologisk udstyr hjælper de kompetente fysioterapeuter dig hurtigt og effektivt. Desuden er biomekanikerne ikke bange for at afprøve nye teknologier - dette ses eksempelvis i deres brug af både K-laser, Shockwave og ultralydsscanning.

Behandlerne uddanner sig løbende og har både taget uddannelser i ledmanipulationer, akupunktur, træning og meget mere.

Se meget mere på Biomekanikerne.dk

Correction Academy undervisning og kurser i høj kvalitetcorrection_alt.jpgCorrection Academy tilbyder uddannelser til læger, fysioterapeuter, kropsterapeuter og manuelle behandlere og har igennem de sidste 10 år uddannet mere end 2000 mennesker.
Ved at tilbyde undervisning og kurser i høj kvalitet sørger underviserne for, at både erfarne og unge sundhedsfaglige får mulighed for at dygtiggøre sig. Der tilbydes blandt andet kurser i ledmanipulationer, akupunktur og bindevæv.

Se meget mere på correctionacademy.dk

FysioDanmark – ny faglig viden og dygtige medarbejdere409098839659794192_fd_logo_-_alle_FYSIO-DK.gifHos FysioDanmark Assens, Glamsbjerg, Haarby, Korup og Odense tilbydes fysioterapeutisk behandling både indenfor og udenfor den offentlige sygesikring. FysioDanmarks spidskompetencer er især behandling inden for følgende områder:

 • Ryg- og nakkelidelser
 • Hovedpine
 • Overbelastningsskader
 • Idrætsskader
 • Gigtsmerter
 • Kroniske smerter

Hos FysioDanmark bliver du mødt af veluddannede medarbejdere med stor viden inden for området. En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet er netop at dele viden og erfaring på tværs af landets klinikker. Det betyder, at du som patient hos en FysioDanmark-klinik altid kan være sikker på at modtage den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

RENEWED –  regenerativ behandling, en spritny behandlingsform i Danmarkrenewed-1.jpgRENEWED har som en af de første virksomheder i Danmark specialiseret sig i behandlinger af led, sene og muskelskader med regenerativ behandling. Ved brug af denne nye og innovative teknologi bliver patientens egne celler brugt til opheling af skader og slidgigt. En lille mængde blod fra patienten er alt, der kræves. Behandlingen er dog ikke det eneste, der udføres. En klar plan for genoptræning og opfølgende konsultation er en del af den samlede løsning. Renewed støtter og hjælper deres patienter fra start til slut, så du kan føle dig tryg igennem hele din behandling.

Se meget mere på RENEWED.NU

PHANES – afhjælper impotens og bryder tabuRenewed_2_emilie_alt PHANES.jpgMed den nyeste viden og specialiseret teknologi kan Phanes afhjælpe mænd med impotens, uden der skal bruges medicin, operationer eller andre indgreb. Shockwaveteknologien, som også bruges til at behandle muskuloskeletale problemer andre steder i kroppen, kan med få behandlinger afhjælpe mænd, der lider af erektil dysfunktion. På den måde hjælper Phanes med at forbedre livskvaliteten for mange og går gerne forrest for at aftabuisere dette meget vigtige emne.

Phanes består af et hold af uddannede fysioterapeuter, sygeplejersker samt sexologer.
Se meget mere på Phanes.dk

Palliativ fysioterapi v/Jette Ottosen i Aabenraa kommune - lindrende behandlingstilbudaabenraaFysioterapi.jpgPalliation betyder lindring. Palliativ fysioterapi i Aabenraa tilbydes til svært syge og døende. Lindrende fysioterapi kan være mange ting, og tilbuddet om palliativ fysioterapi gives med udgangspunkt i patientens aktuelle situation og med baggrund i sygdomshistorien. Mål for behandlingen aftales med patient og evt pårørende:

 • at lindre smerte
 • at lette åndenød
 • at mindske funktionstab
 • at lindre kropslig uro
 • at lindre ødemer
 • at lindre obstipation
 • at lindre angst og uro
 • at øge kropsforståelse og selvindsigt
 • i det tværfaglige samarbejde byde ind med de fysioterapeutiske observationer og vurderinger
 • vurdering med henblik på hjælpemidler

Et palliativ fysioterapeutisk behandlingstilbud kan både rumme massage, akupunktur, lymfødemterapi, lunge-fysioterapi, øvelsesterapi, afspænding, meditation mm. Du kan finde en palliativ fysioterapeut i dit område på www.sundhed.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Energi og Stress