Anne Sophie Lahme
Foto: Line Thit Klein Anne Sophie Lahme

Anne Sophie Lahme

"Jeg har for travlt til at være 100 % sund"

Et tidskrævende arbejdsliv forhindrer projektleder Anne Sophie Lahme, 28, i at leve så sundt, som hun gerne ville. Men hun gør, hvad hun kan med kosttilskud og cykelture – og kobler af med sin symaskine.

MANDAG
Jeg elsker mandag morgen – og jeg ved godt, at det bestemt ikke er alle, der har det sådan. Jeg lægger godt ud på sundhedskontoen og spiser hytteost, æg og avocado til morgenmad. Til gengæld har jeg dårlig samvittighed over, at jeg ikke fik dyrket yoga i weekenden, og at jeg generelt ikke får lavet så meget motion, som jeg burde. Jeg cykler heldigvis i stedet for at køre bil, og det bliver til mange cykelture frem og tilbage til møder i løbet af ugen.

TIRSDAG
Tirsdag arbejder jeg ofte sent med mine søde kolleger, og klokken bliver også i dag alt for mange, inden jeg slukker lyset og går i seng. Mit arbejde kræver en del fordybelse, og alt for tit ender det med at blive om aftenen. Jeg spiser gammeldags råkost til aftensmad og drikker en hjemmelavet smoothie til.

ONSDAG
Efter en lidt for travl dag på kontoret mødes jeg med søde veninder til thaimad og snak. Masser af grin og fnis er min bedste måde at koble af på. På Aroii på Nørrebro får vi en hel masse små, delikate thairetter og friskpresset æblejuice med ingefær. Jeg har i det hele taget en forkærlighed for ingefær og prøver at snige det ind i al min madlavning derhjemme.

LÆS OGSÅ på Fitliving.dk: Christian Bitz: Mine 5 leveregler

TORSDAG
I dag går turen til Århus, hvor jeg skal holde møder med flere af vores kunder. Heldigvis kan jeg smutte forbi Lagkagehuset efter sort kaffe og køber en færdiglavet rødbedesalat til toget. Jeg har pakket en masse snackbarer og ”saftevand” til turen. Saftevandet er min smarte løsning på, at jeg er usædvanlig dårlig til at drikke vand i løbet af dagen, men når jeg drikker vandet som saft sødet med Stevia, glider det lettere ned. Det er vigtigt, at jeg ikke går væske- og sukkerkold, for det bliver sent, før jeg kommer hjem.

FREDAG
I dag husker jeg at få taget mine vitaminpiller, det er ikke altid, jeg når det i skyndingen. Med en travl hverdag ved jeg, at jeg aldrig får spist varieret nok, så jeg tager multivitaminer og silica dagligt – når jeg altså lige husker det! Efter en rolig dag på kontoret glæder jeg mig til at være sammen med min søster om aftenen. En søster er det bedste, der findes!

LØRDAG
Dagen begynder tidligt med kaffe og aviser og god musik. Jeg går en lang tur med min mand, mens dejen til et lækkert grydebrød med lige dele sund boghvede og vidunderlig hvede. Åh, hvor sundhedssamvittigheden har det godt i dag…

SØNDAG
Jeg kobler af et par timer ved min symaskine, hvor jeg nørder med små projekter. Om aftenen står den på hjemmelavet dhal med ingefær og fuldkornsris. Får spist lidt for mange af Konnerup & Cos chokoladelakridser til dessert, men det er det hele værd, for de er alt for gode.

LÆS OGSÅ: Disse 4 vaner gør dig tyk