Julie Berthelsen: Jeg er blevet lidt bims omkring mad
SPONSORERET indhold

Julie Berthelsen: Jeg er blevet lidt bims omkring mad

Efter sin graviditet Julie Berthelsen blevet mere fokuseret på sin kost.

Af: Majbritt Lacuhr Foto: Jacqueline Fluri
10. feb. 2014 | Sundhed | ALT for damerne

Hvad gør du for at holde dig i form?
 – I dag træner jeg helst de ting, jeg synes er sjove eller måske nye og spændende, som f.eks. spinning og styrketræning. Løb savner jeg, men har bøvl med mit knæ og er derfor forhindret. Jeg kan have svært ved at få trænet regelmæssigt, fordi jeg har et lille barn og samtidig et job, der gør, at jeg skal være væk. Men jeg prøver at få trænet ca. én gang om ugen, og i ”gode” uger bliver det måske til tre. Bliver det mere, har jeg været særdeles effektiv!

LÆS OGSÅ: Vægttab - Sunde tips til, når du spiser ude

Hvilke kostprincipper lever du efter?
– Min kost svinger som alt andet i mit liv. Jeg har prøvet alt, af interesse og behov, og vil sikkert blive ved med at prøve nye ting. I øjeblikket øver jeg mig på at få balance i min kost og styr på mine spisevaner. Oven på mange diæter efter graviditeten er jeg blevet lidt bims omkring mad. Småbange for diverse madvarer og tomme kalorier. Har også været frugtforskrækket pga. frugtsukkerindhold osv. Men må jo nok indse, at jeg formentlig ikke bliver fed af en banan…

Nævn 3 fordele ved at være sund:
– Din udstråling og indre glæde. Velvære. Overskud.

Har du en last, der ikke vil slippe taget... på trods?
 – Kaffe... Jeg er altid ”on” med kaffe og drikker afsindigt meget. Bekymrende meget måske. Rygning er ”on” hos mig indimellem, men jeg har også ”off”-perioder på den konto.

Hvad er din sundhedsambition for 2014?
 – Efter at have smidt graviditets- og babykiloene, som var 25 kg i alt, og som det tog 12 måneder at tabe, er mit mål at holde formen og være fysisk parat til næste graviditet, som gerne skulle ske om et år, hvis vi skal følge vores plan. Det kræver, at jeg holder godt fast i gode vaner, træning og mål. Jeg kender mig selv og mine udsving, så det bliver en udfordring.

LÆS OGSÅ på Vaegtkonsulenterne.dk: 6 fødevarer der stiller sulten