Mindfulness: Genfind balancen og få indre ro

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Samspil Nu, Teknologisk Institut, Livsbevidsthed, Dorte Falch & Mindfulsolutions.

Mindfulness: Genfind balancen og få indre ro

Fylder stress og bekymringer for meget i dit liv? Så læs med her!

Mindfulness har taget landet med storm de seneste år. I en tid hvor mange danskeres hverdag er præget af travlhed og stress, giver det nemlig god mening ikke blot at træne vores kroppe og fysik – men også vores mentale helbred.

Metoden, der har rødder i buddhismen, er en måde at styrke vores evne til at give slip på unødvendige bekymringer om fortid og fremtid og i stedet være mere tilstede i nuet. Og hvem kunne ikke godt bruge det?

Bliv klogere her, hvor fem mindfulness-instruktører fortæller om deres tilgang, og hvordan mindfulness kan føre til bedre trivsel og mere ro – i både vores privat- og arbejdsliv.

Mindfulness til dig og din arbejdspladssamspilnu.pngSAMSPIL NU er et studie i indre København, der ejes af Jacob Andersen. Han fortæller selv:

”Mindfulness bringer krop, sind og bevidsthed i øget harmoni. Gennem ro og indsigt vil din daglige handlen i højere grad udspringe af din fulde tilstedeværelse her og nu, så du lever mere integreret med dig selv, smiler mere til dig selv og udfolder flere af dine potentialer.”

Jacob holder intensive 8-ugers meditationskurser i indre København

SAMSPIL NU hjælper virksomheder med at udvikle sund effektivitet med afsæt i mindfulle pauser, som du kan lytte gratis til her.

I forløbet Medarbejder i balance hjælper Jacob stressramte medarbejdere med at genfinde balancen i (arbejds-)livet i samarbejde med deres arbejdsplads. Indsatsen er baseret på evidensbaseret stressreduktion.

Ro og overblik i dit arbejdslivteknologiskinstitut.pngMed mindfulness i arbejdslivet kan du finde fodfæstet i en hektisk hverdag og få bedre trivsel trods travlhed.

Mindfulness skaber bedre koncentration - med plads til mere fokus og effektivitet i dine opgaver - hvilket ofte giver større glæde og tilfredshed i jobbet.

I stedet for at lade automatpiloten styre fart og retning bliver du bedre til at stoppe op, være opmærksom og tage de valg, der er bedst for dig. Ved at øge dit mentale overskud får du en positiv forandring og effekt i både dit arbejds- og privatliv.

Netop det underviser Lone i på kurset ’Mindfulness i arbejdslivet’ på Teknologisk Institut. Læs endnu mere her.

Vejen til ro, balance og overskudakademiet_www.livsbevidsthed.pngEfter en lang periode med stort arbejdspres gik Vicky ned med stress og havde svært ved at komme rigtigt tilbage. I august meldte hun sig derfor på mindfulness-forløbet LMP-online – og det endte med at være en gave sendt fra oven.

Vicky fortæller, hvordan hun er blevet meget bedre til at passe på sig selv. Og så elsker hun, at hun kan tage forløbet i sit helt eget tempo – og lade tingene bundfælde sig og gå tilbage og høre guldkornene igen og igen.

LMP-online er Floras online mindfulness-uddannelse, som viser dig vejen til ro, balance, overskud og glæde. Forløbet bliver udbudt af Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed, som Flora Melchiorsen er kvinden bag. Læs mere her.

Terapi og mindfulnessTerapi.jpgDorte Falch er uddannet terapeut og  Mindfulness-instruktør og er ejer af DORTE FALCH Terapi & Mindfulnes i Køge, har i løbet af de sidste ti år afholdt adskillige 8-ugers forløb samt retræter, der har ført til væsentlige forandringer hos deltagerne.

Gennem mindfulness-tilgangen og meditation har Dorte også selv oplevet en meget udviklende rejse. Metoderne har været en stor åbenbaring i forhold til hendes hjerne og tankemønstre, der tidligere var præget af overtænkning, katastrofetanker, indre uro, kronisk stresstilstand, og var på konstant overarbejde langt ude i fremtiden med stor hang til kontrol.

Du kan tilmelde dig Dortes 8-ugers Mindfulness forløb i klinikken i Køge, hvor hun også tilbyder terapeutiske ydelser. Trænger du til 'fordybelse & stilhed' er hendes attraktive Mindfulness retræter i Maribo og på Langeland måske noget for dig.

Gør meditation til din levevejmindfulsolutions_lowres-(2).jpgLiselotte Ellegaard er uddannelsesleder på ’Mindfulness Master Coach’ uddannelsen. Hun hjælper sine kursister med at åbne sindet og hjertet til en højere bevidsthed, så de kan skabe glæde og sundhed og det arbejdsliv, de drømmer om.

På uddannelsen lærer man også, hvordan man kan leve af at træne andre i meditation og compassion. Enten som selvstændig eller i et job med personaleansvar.

Liselotte underviser også sine kursister i at finde ind til deres indre gaver og talenter, så karrieren bliver en kilde til lykke. I coachingen får kursisterne mod til at følge hjertet i karrieren og udleve det, sjælen kalder på.

Liselotte bygger bro mellem evidens, selvudvikling, spiritualitet og business, så du kan gå frem i verden og gøre en forskel med det arbejde, der lyser dig op af glæde. Målet er at designe et arbejdsliv, hvor du kan leve af din passion for selvudvikling, meditation og spiritualitet.

Liselotte har skrevet kandidatspeciale i mindfulness og arbejdsliv og er international succescoach og markedsføringsmentor.

Se mere om uddannelsen ’Mindfulness Master Coach’ her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Energi, Stress og Mindfulness