Nupo
Foto: Getty Lyt til FIT LIVINGs podcast om Nupo kuren.

Ny podcast: Mathilde har testet NUPO-kuren. Er det en kur, der dur?

I denne podcast handler det om Nupo-kuren. Hør, hvodan det gik Mathilde, der testede kuren i to uger, Derudover fortæller to eksperter, hvad de mener om kuren.

På Nupo kuren behøver du hverken at tænke over madlavning, mængder eller sammensætningen af din mad. For det har producenten nemlig sørget for. Det eneste, som du skal tage stilling til er, hvilken smag du ønsker, at dine 6 daglige shakes skal have, så lover Nupo dig, at du får alle de vitaminer, mineraler, protein, kulhydrat og fedt, som kroppen behøver samtidig med at taber dig.

Det lyder let og ligetil, men er det nu egentlig også det?

Mathilde, der læser European Business på CBS og arbejder hos Børns Vilkår, har testet kuren i to uger. Hun vil gerne tabe de fem kilo, som hun tog på, da hun boede et år i Spanien, for selvom hun er hjemme igen og er gået tilbage til faste rutiner med træning og kost, bliver kiloene siddende.

I podcasten kan du høre, hvordan det er gået Mathilde. Derudover har vi inviteret adjunkt Pia Christensen, der til dagligt er forsker i fedmeforskningsgruppen, som er en del af Københavns Universitet, samt antropolog Bodil Just Christensen, der er akademisk medarbejder ved DTU Fødevareinstitut, i studiet for at høre, hvad de mener om kuren og få deres bud på, om det er en kur, der dur.

Vært er Sara Jin Smidt, chefredaktør på FIT LIVING.

Rigtig god fornøjelse.

Klik her for at lytte til FIT LIVINGS sundhedspodcast på iTunes

Klik her for at høre podcasten på Spotify

Eller lyt til den her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Slankekur, Vægttab og Nupo