Silke Grane og Anita Falslund
Foto: Privat

Podcast om skønhedsrutiner: Hør hvilke du skal stoppe med nu!

Træner du med makeup, prikker du dine bumser og venter du lidt for længe med at udskifte skraberen? Vi har allieret os med to skønhedseksperter for at få svar på 10 skønhedsvaner.

Synes du også, at det kan være en jungle at finde rundt i skønhedsverden? I FIT Livings nye podcast handler det om sunde beauty-rutiner - eller måske er det lige omvendt, for det handler om 10 skønhedsrutiner, du med fordel kan stoppe med lige nu!

Vi har inviteret to eksperter i studiet for at få aflivet myterne og i stedet stå tilbage med gode tips til en endnu skønnere og sundere hverdag.

Silke Grane er skønhedsredaktør på ALT for damerne og skønhedsekspert her på FIT LIVING, og så har hun skønhedsbloggen Beautybysilke.dk, som hun startede fordi hun savnede en (skønheds)blog, som henvendte sig til kvinder på sin egen alder.

Anita Falslund er uddannet kosmetolog og driver i dag sin egen skønne klinik på Islands Brygge, hvor hun har specialiseret sig i skræddersyede ansigtsbehandlinger. Se mere på Anitafalslund.dk.

Vært er chefredaktør på FIT Living, Sara Jin Smidt.

Denne episode af FIT Livings podcast er sponsoreret af The Body Shop

TBS_Symbol_Large_black.jpg

Rigtig god fornøjelse

Klik her for at lytte til FIT LIVINGS sundhedspodcast på iTunes

Klik her for at høre podcasten på Spotify

Eller lyt til den her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Skønhed og Sara Jin Smidt