sex kalorier

Foto: Getty

sex kalorier

Kalorieberegner: Sæt fut i forbrændingen med sex

Lyder en tur i kanen lidt mere tiltalende end en tur i fitnesscenteret, så læs med her. En ny kalorieberegner viser nemlig, hvor meget du forbrænder under sex.

Har du svært ved at få slæbt måsen ned i fitnesscenteret, så findes der heldigvis sjovere måder at forbrænde kalorier på.

Den erotiske webshop Sinful.dk har udviklet en interaktiv kalorieberegner, der viser, hvor meget du og din partner faktisk forbrænder under sex.

I kalorieberegneren indtaster du blot info om din seneste sexoplevelse ligefra missionær, doggystyle og 69'er, til oral og den såkaldte cowgirl, hvorefter du kan se, hvor mange kalorier du og din partner har forbrændt. 

Derudover skal du også indtaste jeres vægt samt varigheden af den valgte sexstilling. 

Som en ekstra bonus får du også oplyst, hvor meget mad eller drikke f.eks. vin, øl, pizza og stegtflæsk, du med god samvittighed kan nyde efter lagengymnastikken.

SE OGSÅ: Kan sex forbedre dit løb? + 6 andre facts om sex

– Vi håber, at den nye kalorieberegner kommer ti at motivere danskerne til et mere aktivt og mere legende sexliv. Og så slipper man jo samtidig også for skjulte fitnessgebyrer, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk.

Kalorieberegneren bygger på data omkring kalorieforbruget ved forskellige sexstillinger og tager udgangspunkt i, at et gennemsnitligt samleje varer 10 minutter.

Hvis en mand og en kvinde f.eks. dyrker 15 minutters doggystyle, kan de bagefter nyde et glas vin eller 0,6 slice af en pizza.
Er du mere flittig i dobbeltsengen, så kan du efter 30 minutters 69er, svarende til 16 minutter på løbebåndet, forkæle dig selv med 1 dåseøl eller 1,7 skiver bacon.

SE OGSÅ: Få hemmligheden bag god sex

Du kan selv se, hvor mange stykker pizza din seneste sexoplevelse inkasserede lige her. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sex, Kalorier og Forbrænding