Snyd din hjerne – kom op og træn om morgenen
SPONSORERET indhold

Snyd din hjerne – kom op og træn om morgenen

Her er fem fif til at komme ud af fjerene før resten af familien og få udført en god træning.

Foto: Getty
08. mar. 2016 | Sundhed | ALT for damerne

Af Michelle Kristensen 

Vækkeuret ringer kl. 5.30, og der står løbetur i din kalender. Du har nemlig indset, at du kun får trænet, hvis du træner tidligt om morgenen inden arbejde. Men når vejret er dårligt, og dynen er varm, er det mere behageligt at blive liggende. I hvert fald i den ekstra time, for resten af dagen er du irriteret over, at du endnu engang droppede træningen og stadig har ondt i lænden, som bare bliver svagere og svagere. Hader du lige p.t. at træne, men drømmer alligevel om at komme i gang, er det med at få træningen i hus tidligt om morgenen, da du ellers vil bruge hele dagen på at tænke på, at du ikke fik det gjort, og SÅ sjov er træningen heller ikke, at du skal tænke så meget på det! Hvis du har en meget stillesiddende hverdag, er træning vigtig, og folk, der træner, bliver bedre til at håndtere en presset hverdag samt får lyst til at spise sundere. Samtidig er det her, du har din helt egen tid. Den tid, hvor ingen forstyrrer dig, tiden, hvor du gør noget godt for dig selv, din daglige wellnesstid.
Her er fem fif til at komme ud af fjerene før resten af familien og få udført en god træning.

1. Væk med vækkeuret

Læg vækkeuret ud på soveværelsegulvet, så du skal rejse dig op fra sengen, når det ringer.

2. Venindetid

Det er altid en god ide at have en aftale med en veninde, så du ved, at der står en og venter på dig. Det er langt sjovere at træne med en veninde end alene, og det gør det sværere at melde afbud.

3. Præmietræning

Hver gang du har overstået en træning, lægger du 20 kr. i din sparegris. Det tip kan du særligt bruge, hvis du ikke træner i et center, for så sparer du jo kontingentet. De penge kan du i stedet lægge i en sparegris til den dag, du har fortjent en gave for dit træningsslid.

4. Nyd din morgenmad

Når træningen er overstået, er det tid til morgenmad. Læg lige mærke til, hvor dejlig den smager! Ja, det er virkelig lækkert! Det skal du huske på.

5. Frem med tøjet

Det handler om at gøre det så let for dig selv tidligt om morgenen. Læg løbetøjet frem på gulvet, så du kan hoppe direkte i det og komme ud ad døren.

LÆS OGSÅ: 6 ting, du tror, er sunde for dig – men som kan gøre dig syg

LÆS OGSÅ: 10 ting der kan lindre dine syptomer på PCO

LÆS OGSÅ: Her er de 10 sundeste grøntsager