ALT for damernes kvindeløb
Et af de seje løbehold til ALT for damernes Kvindeløb 2016.
ALT.dk

ALT for damernes Kvindeløb

Saml dit eget dreamteam til årets Kvindeløb

Det er sjovest at løbe, når man er flere, så hvorfor ikke samle alle dine yndlingsdamer til en hyggelig dag i løbets tegn?

Af Mette Petersen 07.mar.2017 Sundhed

Kolleger, veninder eller familie – du bestemmer selv, hvem du vil have med på dit løbehold. Det helt rigtige dreamteam er med til at skabe en god og hyggelig stemning på løbsdagen, og det er sjovere at løbe, når man er flere.

ALT for damerne forkæler jer, ligesom de forgangne år, med goodiebags fuld af lækre overraskelser, en flot løbe T-shirt, gode tilbud på pladsen og opvarmning med høj musik og motiverende peptalks af dygtige løbere. Bestil gerne allerede jeres mad, når I tilmelder jer løbet – vi tilbyder lækre salater, sandwich og juices. Eller forkæl jer ude på løbspladsen i Lagkagehusets bod på løbspladsen, hvor I kan købe snacks, kager og frugt. Forhåbentlig skinner solen fra en skyfri himmel - ligesom sidste år, så I kan holde en hyggelig venindepicnic.

Hvis I er mange på holdet, kan I leje et telt. Kontakt blot kundeservice, så sørger de for det. Alle kan stille hold  - både hvis I løber samme distance eller hver jeres. Hvis nogen vil løbe og andre gå, så er det heller ingen hindring.

Tilmeld jer ALT for damernes Kvindeløb her.


    Henter...