Træn derhjemme

Foto: Getty Images I den nye podcast på Talk Town får du nemme og effektive øvelser, du kan lave hjemme på stuegulvet.

Ny podcast: Nemme øvelser du kan lave hjemme på stuegulvet

Har du også lidt svært ved at komme i gang med træningen her under coronakrisen? I Talk Town podcasten ”Sundt & Sjovt” får du gode råd om sund livsstil og effektive træningschallenges, der gør det langt sjovere at hoppe i træningstøjet.

Er du også ved at gå ud af dit gode skind over ikke at få rørt dig så meget, som du plejer? Har de seneste uger sat sit præg på dit humør og på din livsstil med for meget arbejde, kage og vin?

Talk Town kommer nu med en ny podcastserie med gode råd og konkrete træningsudfordringer, du kan lave hjemme på stuegulvet.

De personlige trænere fra Sundt & Sjovt, Stephanie Agger og Anton Fabricius, guider let og overskueligt til en sundere hverdag. Hvad enten du er vant til at træne en del eller er helt uerfaren.

Tag udfordringen op, og vær med i makkerparrets sjove træningschallenges, og få gode råd til at få mere bevægelse ind i hverdagen – helt uden du opdager det.

LYT MED HER

SundtOgSjovt

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Træning