Tab dig, mens du går
SPONSORERET indhold

Tab dig, mens du går

Se her, hvordan du kan få meget mere ud af din gåtur.

Af: Susanne Knutzen
05. dec. 2012 | Sundhed | Fit living


En gåtur lyder ikke af meget, når vi snakker motion, men der er faktisk mange fordele ved at trave afsted, og så er det er nemmere at slippe uden om løbeturen end en gåtur – for det er jo faktisk ret hyggeligt – og mindre hårdt. Du forbrænder ca. 300 kalorier i timen ved at gå, og derudover styrker en gåtur især dine balder- og lårmuskler. Du kan med fordel finde nogle trapper eller bakker på din rute.

En gåtur gør dig heller ikke lige så sulten som en løbetur, og derfor er det nemt at forbrænde flere kalorier. Når du dyrker lav-intens motion som gang, finder din krop en stor del af sit brændstof i dine fedtdepoter.

Workout, mens du går
Hvad enten det er en kort tur til næste møde eller en længere tur i skoven, kan du lmed fordel indpasse disse tre øvelser, så du får mere ud af dine gåture.

- Drej forsigtigt i taljen, mens du går (i stedet for at låse rygsøjlen fast, som vi normalt ellers gør), da dette bruger mavens sidemuskler. Sådanne vrik kan tage centimeter af taljen.
- Brug dine lårmuskler til at trække benene frem i stedet for dine knæ. Dette kan stramme både dine knæ og lår i løbet af et par uger.
- Træk maven tilbage, når du går, så aktiverer du nemlig dine mavemuskler.


Husk armene

Når du er ude at gå eller løbe i skoven, parken eller på stranden, kan du lige så godt også få tonet dine arme med handsker med vægt, fx disse Powerglowes hos shop.denintelligentekrop.dk, 149 kr.