Anna Bogdanova challenge
SPONSORERET indhold

Test dig selv: Er du stærkere end din alder?

Træningsekspert Anna Bogdanova er klar med en udfordring til dig: Test din kropsalder med tre enkle ungdomstests. Er du stærkere end din alder – eller hvordan står det egentlig til?

Foto: Isabelle Hjorth
21. jun. 2021 | Sundhed

For hver dag vi bliver ældre, mister vi muskelstyrke – og dermed også muskelmasse. Men det er en udvikling, som vi kan forsinke, bremse eller endda vende, siger træningsekspert Anna Bogdanova.  Kodeordet er styrketræning, slår hun fast: 

"Dine muskler er nemlig ikke en statisk størrelse, så effektiv styrketræning kan være med til at forsinke eller bremse muskeltabet – og også bygge mere muskelmasse op. Det har en række helbredsmæssige fordele; bedre regulering af dit blodsukker og anti-inflammatorisk effekt, så du mindsker din risiko for flere livsstilssygdomme. Muskelstyrke er din adgangsbillet til et sundt og aktivt liv."

Men hvordan står det så til med dine muskler? Er du stærk svarende til din alder? Eller er du ved at sakke bagud? 

Det kan du nu teste selv med disse tre simple ’ungdomstests’.

Prøv dem her:

Hvor stærk er du? Og vil du gerne være stærkere?

Anna Bogdanova har lavet en gratis 7 dages challenge, hvor du starter med at tage de tre ungdomstest ovenfor. Derudover får du hver dag nye øvelser, der gør dig stærkere og som tager 10-15 min. at lave. Efter syv dage slutter du challengen af med at gentage de tre ungdomstest – for der vil være en mærkbar forskel, lover Anna Bogdanova.

Læs mere om Anna Bogdanovas "Stærkere end din alder" 7 dages gratis challenge lige her

Her på redaktionen er vi klar på at give vores kropsalder et tjek - og ikke mindst blive stærkere ...