Nøgenyoga i New York
SPONSORERET indhold

Yoga som du aldrig har set det før!

Et yoga-studie i New York har gjort sig særligt bemærket. Ikke, at der er noget odiøst i at undervise i yoga i New York. Det særlige er munderingen, de deltagende tester deres smidighed i.

Af: Mi Skjold Brix
26. mar. 2014 | Sundhed | ALT for damerne

Iført intet andet end, hvad de kom til verden i, praktiseres solhilsen og kriger på yogaholdet Bold & Naked i New York. (Vi troede, vi havde set det vildeste indenfor yoga, da vores journalist Louise Toftebjerg prøvede med bind for øjnene!).

Flere spørgsmål melder sig. Blandt andet hvorfor? Et spørgsmål, der bliver besvaret på hjemmesiden. Vi citerer:

"Det giver en følelse af frihed at dyrke Yoga nøgen. Mange forbinder nøgenhed med sex, men det kunne ikke være længere fra virkeligheden på et nøgenyogahold. Det handler om at være tilpas i sin egen krop og selvsikkerheden, som opstår i kølvandet. Det handler om at kende, acceptere og elsker dig selv og din substans. En del af det at dyrke yoga handler om at ære din krop og være i kontakt med den. Når du dyrker yoga nøgen slipper du de negative følelse omkring din krop ig det gør dig mere accepterende og dybere forbundet med dig selv og verden omkring dig."

LÆS OGSÅ PÅ EUROMAN: Nøgenyoga er den smukkeste sport, du kommer til at opleve

Flere skænker tilsyneladende "risikoen" for fysisk tiltrækning en tanke og spørgsmålet om, hvad der sker, hvis en mand bliver begejstret lige midt i godt stræk bliver også besvaret i ofte-stillede-spørgsmål-kolonnen:

"Det sker sjældent, men når det sker, er det helt okay og ikke noget at blive flov over. Den aftager hurtigt. Erektioner sker af mange grunde og ikke kun pga seksuel tiltrækning. Yoga skubber en masse energi rundt i kroppen og nogle gange giver det en erektion. Men når vi først begynder at bevæge os, kan den umuligt fortsætte pga den fysiske udfoldelese, der er ved Vinyasa Yoga."

Se flere billeder på Buzzfeed.com.

Men det er tilsyneladende ikke kun i New York, at den nye yogaform begynder at spire. Yogafactory i Hellerup delte på deres Facebookside nyheden om, at de snart åbner op for nøgenyoga i deres studie.

En nyhed, der har fået en varm velkomst i kommentarfeltet, der er præget af særligt én bekymring; måtterne. "Please tell me you have 2 bring your own personal yogamat..." skriver Jette Overgaard Blok i en kommentar til billedet, der har fået 16 likes i skrivende stund.

Er det noget, du kunne forestille dig at prøve kræfter med? Del dine overvejelser på vores Facebookside.

LÆS OGSÅ: Hvorfor taber jeg mig ikke? - og 6 andre spørgsmål om løb