Guide til Bangkok

Foto: Ida Schmidt og Private Anette Wille

Guide til Bangkok

Få smykkedesignerens 5 bedste tip til Bangkok

Få en guide til smykkedesigner Anette Willes yndlingssteder i Bangkok, hvor hun ofte rejser til.

SPIS
Når jeg er i Bangkok, må jeg bare besøge Ban Chiang Thai Restaurant i Silom området ved Surasak Road. Den er lidt svær at finde, men er det hele værd. Meget afslappet og autentisk atmosfære og dejlig thaimad. 
14 Si Wiang Bang Rak 10500


Ban Chiang Thai Restaurant

LÆS OGSÅ: Guide: 24 timer i London

SHOP
Der er mange markeder i Bangkok, som er værd at besøge, men Asiatique er et nyt og spændende marked, som efter min mening skal besøges om aftenen, når det er oplyst af tusinde lys. Tag metroen, hvorefter der er gratis båd til markedet. Det er en fantastisk flot sejltur med alle lysende omkring dig på floden.
Asiatique, The Riverfront
2194 Charoenkrung Rd., WatPrayakai, Bangkoleam


Asiatique

OPLEV
Når jeg designer smykker, bruger jeg tit mine omgivelser dér, hvor jeg nu er. Den absolut mest oplevelsesrige og inspirationsfyldte dag, jeg har haft i Bangkok, var, da jeg tog på cykeltur med et lokalt turistbureau. Virkelig anbefalelsesværdigt, fordi man oplever steder, man normalt ikke kommer som turist. Blandet andet cyklede jeg gennem slumkvarterer og den fredede jungle.
Amazing Bangkok Cyclist
Sukhumvit Road Soi 26.SE

Jeg er fascineret af den smukke, bløde silke fra Thailand og derfor var det naturligt for mig at besøge Jim Thompson House, som i dag er et museum. Jim Thompson var amerikaner og bosatte sig i Thailand, hvor han udviklede thaisilke produktionen og eksporten af samme.
Jimthompson.comLÆS OGSÅ: Se Leonora Christina Skovs Berlin

NYD

Efter en lang flyvetur til Bangkok er det bedste jeg ved at få løsnet alle lemmer og muskler op ved en Thaimassage. Health Land Spa & Massage er gode og billige. En traditionel thaimassage varer cirka to timer og koster omkring 80 kroner.
Healthlandspa.com


Health Land Spa & Massage


Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev, og hold dig opdateret på artikler, opskrifter og konkurrencer på hjemmesiden

Anette Wille, 47

Anette Wille startede smykkefirmaet Anette Wille Jewellery for tre år siden med en ambition om at designe eksklusive, feminine smykker med rå kant. Hun rejser ofte til Bangkok i forretningsøjemed, men har også haft sin familie med.
Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Thailand