Bliver jeg bedraget af min amerikanske veninde Vibeke Dorphs brevkasse
SPONSORERET indhold

Bliver jeg bedraget af min amerikanske veninde?

Siden 2017 har jeg skrevet med en amerikansk kvinde, som jeg er blevet meget forelsket i. Hun er i pengenød, så jeg har ofret en masse penge på hende, men jeg har ikke længere råd til at forsørge både hende og jeg, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Af: Vibeke Dorph Foto: Getty Images
28. nov. 2021 | Livsstil | Hjemmet

Spørgsmål om dyr kærlighed til amerikansk veninde

Jeg har siden 2017 skrevet sammen med en amerikansk kvinde, som jeg blev meget forelsket i. Som tiden er gået, så har jeg nok været dum og ofret en masse penge på hende. I omegnen af 380.000 kroner, faktisk. Jeg er pensionist og stadig meget forelsket, dog uden at jeg nogensinde har mødt hende. Hun har sagt, at hun angiveligt vil arve 10 millioner dollars efter sin far, og hun vil af den vej betale mig sin gæld retur.

LÆS OGSÅ: Min kærestes store omgangskreds giver mig stress

Nu forholder det sig sådan at min pension ikke længere slår til at forsørge både mig selv og hende, hvilket piner mit hjerte, for jeg elsker hende, og et sted tror jeg på hende. Hun har dog totalt ændret sig efter jeg forklarede hende, at jeg ikke længere kan hjælpe hende økonomisk. Hun har en advokat i Nigeria der angiveligt skulle varetage hendes arv og effektuere den fortløbende. Advokaten har jeg ligeledes haft kontakt med, men jeg har aldrig fået penge.

Mit spørgsmål er: skal jeg droppe forbindelsen til hende, hvilket ville smerte mit hjerte, eller bør jeg satse alt og risikere fattigdom og hjemløshed for denne vidunderlige kvinde om hvem hendes veninder udtaler, at jeg er den eneste ene for hende. Min forstand siger stop, mens mit hjerte vil, at jeg holder ved, til hun står ved min side. Hjælp, jeg er totalt i vildrede om hvad jeg bør gøre?

Vieke Dorph råder til at smække kassen i

Det er desværre ikke første gang, jeg får en mail, som den, du her har sendt mig. Hver gang har emnet kredset om det samme; en godhjertet og godtroende mand eller kvinde, der først for sent opdager, at de er blevet økonomisk misbrugt af kyniske svindlere på nettet. For det er det, der åbenlyst er tilfældet her.

Din amerikanske net-kæreste udnytter de følelser, hun eller den har vakt i dig og presser dig for penge. Jeg skriver "den", fordi der ofte gemmer sig en helt anden identitet bag den profil, som folk tror, at de skriver med. Om det er tilfældet her, ved jeg ikke, kun ved jeg, at du kan være helt sikker på, at din veninde fortsat kun skriver med dig, fordi hun skønner, at der kan hives flere penge ud af dig. Når hun ikke længere kan det, så hører du ikke mere fra hende.

LÆS OGSÅ: Han vil hellere se på porno end være sammen med mig

Derfor skal du nu klamre dig til din sunde fornuft og lystre den blindt. For det eneste, du får ud af at fortsætte sådan her, er, at du mister alle dine penge, sådan som mange andre før dig har gjort det. Har du svært ved det, og tror du ikke på det, jeg skriver, så kontakt politiet. De har nemlig også stor erfaring med denne her type svindel. Så kære du, spild ikke flere penge og mere kærlighed på "din amerikanske veninde". Smæk i stedet kassen i og plej så dine hjertesorger, indtil du er klar til at møde kærligheden igen.

Anbefalet til dig