Vibeke Dorph Brevkasse

Foto: Getty Images Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal finde mig en sød kæreste. Hvad gør jeg? Det tager Vibeke Dorph stilling til.

Hvorfor kan jeg ikke finde mig en sød kæreste?

Jeg vil så gerne have mit en sød og dejlig kæreste, men jeg ved ikke, hvor jeg skal starte med at lede. Hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Spørgsmål om kærlighedsfortvivlelse

Jeg er en kvinde i 50’erne, der går og tumler med et problem. Jeg er ikke sikker på, at du kan løse det, men jeg håber virkelig på, at du kan komme med et råd.

Problemet er, at jeg virkelig godt kunne tænke mig at møde en sød kæreste, men jeg har virkelig svært ved at tiltrække en. Jeg fatter det ikke, for jeg er både rimelig pæn, sød af natur og sådan en, folk godt kan lide at være sammen med.

LÆS OGSÅ: Min kæreste har ingen venner

Jeg har nu været single i snart fire år. Alle omkring mig har kærester, eller de får kærester, eller de skifter dem endda ud, men hos mig sker der bare ingenting.

Det er simpelthen, som om mænd ikke kan få øje på alle de gode kvaliteter, jeg har og heller ikke kan se, hvilket værdifuldt menneske, jeg er. Det er ikke sikkert, at der findes et svar på mit spørgsmål, men måske har du nogle tips, du kan dele med mig, for jeg savner virkelig nærvær og en at komme hjem til.

Vibeke Dorph råder til at forlade Torneroseslottet og tage chancer

Jeg tror, at rigtig mange kvinder og mænd kender til det dilemma, du står i her. Du føler selv – og helt sikkert med rette – at du har en masse godt at byde på, men ingen ser ud til at opdage det, så hvad gør du forkert?

Jeg tror såmænd ikke, at du gør noget som helst forkert, du gør måske bare ikke nok. For det er da sikkert rigtig nok, at du besidder en masse gode sider og er et værdifuldt menneske, men hvad hjælper det dig, hvis ingen får øje på alle disse skønne egenskaber? Dem skal du derfor skynde dig at få omsat i reel handling således, at de mænd, du måtte være tiltrukket af, får lov til at opleve dem.

LÆS OGSÅ: Kan jeg tillade mig at kritisere min kæreste?

Du skal kort sagt være mere aktiv og mere søgende i din jagt på at finde den søde mand, du kan nyde tilværelsen sammen med. Så ud af Torneroseslottet med dig, slå til, når chancen byder sig og gør det meget tydeligt.

Og jo, du kan godt risikere at få et par rap over nallerne undervejs, men så har du prøvet det og vil opleve, at det dør man heller ikke af. Tværtimod. Du forfølger et mål, og det bliver man altså kun et stærkere menneske af at gøre.

Om Vibekes Brevkasse - nu på podcast

VibekesBrevkasse.jpg

I podcasten Vibekes Brevkasse kan du blive klogere på alt fra parforholdsproblemer til familiekonflikter og få gode råd til at håndtere svære følelser som svigt, jalousi og vrede. Her vil Vibeke Dorph, der er mangeårig brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet, i selskab med journalist og vært Sara Wilkins nemlig gennemgå nogle af de mange dilemmaer, Vibeke har modtaget i årenes løb for at nå til bunds i nogle af de hverdagsproblemer, der fylder allermest hos danskerne.

Lyt til podcastserien her.

Skriv til Vibeke

Vibeke_2018efterår.jpg

Har du brug for én at vende dine tanker med? Så skriv til Vibeke Dorph og få råd om parforholdsproblemer, familiekonflikter, kærestesorger eller andre problemer, du meget gerne vil have løst.

Mails sendes til brevkassen@hjemmet.dk. Breve til: Hjemmet, Spørg Vibeke, Strødamvej 46, 2100 København Ø. Du har også mulighed for at ringe hver tirsdag kl. 10.00-12.00 på tlf. 30 85 19 68.

Alle får svar, og udvalgte breve bringes anonymt i Hjemmet under mærke.

Vibeke Dorph har i de sidste 10 år været fast brevkasseredaktør på ugebladet Hjemmet, hvor hun også arbejder med- og skriver fiktion. Hun er derudover forfatter til romanen Babyalarm – en psykologisk thriller om en nybagt mor. Vibeke bor i Valby i en sammenbragt familie med mand, tre børn samt kat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Brevkasse, Kærlighed og Parforhold