Christina Nielsen 'Gift ved første blik'.

Foto: DR Christina blev gift med Michael i sæsonpremieren af 'Gift ved første blik' sæson 6.

Christina fra ’Gift ved første blik’: Det var én stor misforståelse

En spændt Christina kunne ikke holde tårerne tilbage, inden hun skulle giftes i DR-hittet ’Gift ved første blik’. Nu afslører den 26-årige kontorassistent, hvad der skete i det følsomme øjeblik – og så åbner hun op for hendes førstehåndsindtryk af manden, Michael.

På blot en uge er hele Danmark kommet på fornavn med Christina Arenholdt Nielsen og hendes mand, Michael.

Det sker, efter de to boblende personligheder sagde deres livs måske største ja til hinanden ved et storslået bryllup på Skodsborg Kurhotel i sæsonpremieren af ’Gift ved første blik’, der i øjeblikket kører på sin sjette sæson.

Et bryllup, der ikke sparrede på hverken grin, smil eller kys.

Inden vi de næste uger skal følge Christina og Michaels færd mod ægteskabelig harmoni, har vi talt med den nyklækkede brud om de første par timer som mand og kone.

For hvad skete der egentlig i den omdiskuterede scene fra bryllupsmiddagen, hvor det nye brudepar går skævt af hinanden et kort øjeblik? Hvorfor drømmer man om ægteskab, når man bare er 26 år? Og hvad har reaktionerne været på hendes energifyldte tv-debut?

Få svaret på det og meget andet herunder.

LÆS OGSÅ: Mød Henriette fra ’Gift ved første blik’: ”Jeg kunne nærmest ikke spise noget og havde det smådårligt hele tiden”

Hvorfor har du tilmeldt dig ’Gift ved første blik’?

Fordi jeg ikke har matchet med de mænd, jeg har datet. Og så har jeg måske også en tendens til at blive lidt for hurtigt i tvivl og bakke lidt hurtigt ud, og så tænkte jeg, at det kunne være, at eksperterne kunne finde det helt perfekte match til mig, som jeg ikke har kunnet lykkedes med indtil videre. For jeg vil rigtig gerne finde kærligheden, og når man er med i det her program, skal man virkelig forsøge at få det til at fungere og holde ud i de fem uger. Det er rigtig hårdt og intenst, og man giver meget af sig selv.

I første afsnit ser vi, at du bryder sammen inden brylluppet. Hvad sker der?

Det går lige pludselig op for mig, at nu skal jeg virkelig giftes, og der er ingen vej tilbage. Og så blev jeg nervøs, fordi man jo aldrig har lyst til at føle, at man selv bliver til grin eller gør andre til grin. Der var mange nerver og nervøsitet, og alt muligt gik gennem mit hoved. Jeg ville ikke bakke ud, men jeg var bare rigtig, rigtig nervøs og rigtig, rigtig spændt. Og lige pludselig kom nerverne ud, for så var det altså ikke længere bare om nogle dage, jeg skulle giftes. Så var det om en time, og det var sindssygt vildt.

Hvad tænkte du i det øjeblik, du så Michael?

Da jeg ser Michael første gang ved vielsen, synes jeg, at han ser rigtig pæn ud. Jeg kunne jo kun dømme ud fra hans udseende, for jeg kendte ikke hans personlighed endnu. Jeg havde slet ikke talt med ham, men jeg syntes, at han så rigtig pæn og sød ud. Så jeg fik en rigtig god og positiv overraskelse.

Kan du huske, hvad det første, du lagde mærke til ved ham, var?

Hans øjne. Jeg synes, han havde rigtig flotte øjne. Og hans smil. Jeg synes, jeg kunne matche mig selv i ham, for han virkede som en person, der smiler rigtig meget, og det gør jeg også selv. Så det lagde jeg rigtig meget mærke til. Det var dejligt.

Jeg lagde mærke til, at jeg måske snakkede lidt meget, men det var også, fordi jeg var meget nervøs.
Christina

Hvad tænker du så senere på aftenen, da du lærer ham at kende?

Da jeg lærer ham lidt bedre at kende og får talt med ham, synes jeg heldigvis stadig, at han virker rigtig sød. Selvfølgelig var der lige den misforståelse under middagen, men det var ikke andet end en misforståelse. Og det er noget, folk slet ikke skal gå særligt højt op i. Resten af aftenen var mega god og mega dejlig, så jeg var meget positiv.

Ja, hvad skete der under middagen?

Jamen det, der skete, var bare, at det var en misforståelse. Det var bare det. Der skete virkelig ikke mere i det. Vi kendte ikke hinanden, og vi var begge spændte og nervøse, og det gjorde det ikke nemmere, at vi blev filmet hele tiden. Der er virkelig ikke noget i det.

Hvad var det, der gjorde dagen fantastisk?

Jamen, det var, at vi grinede så meget sammen. Han har et højt gear lidt ligesom mig, og han var ikke stille. Han snakkede også en del, og det gør jeg jo også, så personlighedsmæssigt passede vi bare godt sammen den dag, synes jeg. Og så var hans familie og venner også bare super søde, så det gjorde det bare endnu bedre.

Hvordan har reaktionerne været ovenpå første afsnit?

Jeg synes, det har været dejligt. Dem, jeg har mødt ude på gaden, har været rigtig positive og sagt, at det er rigtig sejt og modigt gjort. Jeg synes også, at det er overvældende, når man ikke er vant til at være en offentlig person, og lige pludselig er man lige i Ekstra Bladet og Billedbladet og alt muligt. Der kommer pludselig rigtig mange meninger og kommentarer om én. De negative kommentarer kan jeg ikke rigtig gøre meget andet ved end at grine og tænke, at det er deres mening. De vil altid være der.

Der er også sådan en som Berlingske, hvor der er en journalist, som skriver, at jeg er super narcissistisk, og jeg synes, at det er vildt, at sådan en mand kan dømme ud fra én kommentar, hvordan min personlighed er. Jeg kan ikke andet end bare at grine af ham, og han kan skrive lige så meget, han vil. Jeg er ligeglad.

26-årige Christina blev gift med den 27-årige Michael i sæsonpremieren af 'Gift ved første blik' sæson 6. Foto: DR

Hvordan har det været at se sig selv på tv?

Det er da lidt underligt blandt andet at se, hvordan man ser ud. Det vil jeg gerne være ærlig at sige. Men det er underligt på en sjov måde. Man lærer også rigtig meget af eksperterne, som virkelig har forstand på tingene, og som virkelig er gode til at matche folk op. Man kan lære rigtig meget om sig selv.

Hvordan var det at genopleve dagen?

Det har været superfedt. Nu har jeg set afsnittet to gange, og jeg lagde mærke til, at jeg måske snakkede lidt meget, men det var også, fordi jeg var meget nervøs. Det havde jeg slet ikke lagt mærke til på dagen. Det var lidt komisk.

Du er 26 år. Hvordan kan det være, at du allerede drømmer om at blive gift?

Jeg har bare gerne ville finde et perfekt match. En mand, som jeg kunne se mig selv med resten af livet. Det var ikke, fordi jeg havde en bestemt drøm om at blive gift, men det er selvfølgelig heller ikke noget, jeg har noget imod. Jeg synes, at det er dejligt at blive gift, men én ting er ægteskabet. En anden ting er, at det er med den rigtige mand.

Var der noget, du frygtede ved at skulle være med?

Ja. Hvad nu, hvis han blev forelsket i mig, men jeg ikke kunne gengælde det? Eller hvis jeg blev forelsket i ham, og han ikke kunne gengælde det? Eller at vi bare var tiltrukket af hinanden udseendemæssigt, men at vi ikke matchede personlighedsmæssigt? Sådan nogle ting var jeg bange for, for jeg har meldt mig ind i det her program 100 procent. Jeg vil virkelig prøve mit bedste, men hvad nu, hvis jeg ikke kunne føle den forelskelse? Eller omvendt.

Jeg var også nervøs for det med at skulle stå foran en masse mennesker og have et kamera, der filmer dig, mens du prøver at lære en person at kende og prøver at finde ud af, om det er et perfekt match. For du ved bare ikke, hvad du går ind til, før du prøver det. Man kan forestille sig rigtig meget, men det er ikke altid sådan, det kommer til at gå.

Hvad kan vi som seere lære af programmet? Hvorfor er det så populært, tror du?

Jeg tror, at det er så populært, fordi der er mange af seerne, som godt kan spejle sig lidt i det, de ser. I forholdet. Måske tænker de "gud ja, sådan har jeg det egentlig også, men det kan måske godt være, at jeg udtrykker det forkert" eller omvendt. Og så kan man måske se, hvordan man også kan gøre tingene i et parforhold. Samtidig er der nok også bare nogen, som synes, at det er sjovt at se. Selve underholdningen i det. Og så er der mange, som godt kan lide at se kærlighed, og det er jo det, programmet handler om.

Se ’Gift ved første blik’ hver torsdag klokken 20 på DR1.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gift ved første blik