SPONSORERET indhold

Vinderen er fundet: Her er Danmarks sødeste kassedame m/k 2023

Mia Strandgaard Flück fra Rema 1000 i Gevninge ved Roskilde er kåret som Danmarks sødeste kassedame 2023 af ugebladet Hjemmets læsere. Kunderne er vilde med kassedamen, der sætter sit hår, som hun vil og sætter en ære i at huske sine kunder og deres historier.

Foto: Sara Skytte Video: Louise Baltzner
15. maj. 2023 | Livsstil | Hjemmet

Mandag formiddag blev til noget helt særligt for kassemedarbejder Mia Strandgaard Flück i Rema 1000 i Gevninge ved Roskilde.

Med gavecheck og blomster i favnen og en indkøbsvogn fyldt med flotte præmier og gavekort kunne ugebladet Hjemmets redaktionschef Jeanette Vestergaard nemlig overraske Mia Strandgaard Flück med nyheden om, at Hjemmets læsere har kåret hende til Danmarks sødeste kassedame 2023.

SødesteKassedameMia15.jpgMia Strandgaard Flück blev mandag den 15. maj overrasket i butikken i Gevninge. Foto: Sara Skytte

"Tak for at gøre en forskel for andre. Du kalde dig selv for den hurtigste kassedame i Vesten. Nu kan du også kalde dig for Danmarks sødeste kassedame," sagde Jeanette Vestergaard i sin hyldesttale.

"Hvor er det en cool titel at få, jeg er helt mundlam, jeg er jo bare lille mig," sagde en tydelig rørt Mia Strandgaard Flück, da kolleger og kunder omringede kasse 1 i butikken på Gevninge Vestvej for at hylde hende.

Mød Mia Strandgaard Flück i videoen herunder, hvor hun fortæller om dagligdagen i  Rema1000 i Gevninge i forbindelse med normineringen til Årets sødeste kassedame m/k 2023. 

Traditionsrig titel uddeles for 10. gang

Det er 10. gang, ugebladet Hjemmet kårer Danmarks sødeste kassedame, og i år er der virkelig tale om en "dame". Hver dag sætter Mia Strandgaard Flück nemlig sit platinblonde hår med papillotter i 1950'er-stil, så hun sammen med en højrød læbestift får et flot retro-look til arbejdsuniformen.

Mia Strandgaard Flück elsker sit arbejde, og hun har en eminent hukommelse og kan huske navne, om kunderne er i gang med et byggeprojekt eller hvilket tobaksmærke, der er det foretrukne.

"Jeg kan rigtig godt lide at have en ordentlig samtale med kunderne, og jeg gætter ofte, hvad de skal have til aftensmad eller hvilken kage, ingredienserne på kassebåndet skal blive til," fortæller hun.

SødesteKassedameMia11.jpgDer var højt humør i butikken i Gevninge, da Mia Strandgaard Flück blev kåret til Danmarks sødeste kassedame m/k 2023. Foto: Sara Skytte

Kunderne elsker også at tale med Mia Strandgaard Flück, og mandag formiddag blev hun omringet af stamkunder, der ville gratulere med titlen og høre, hvordan hun skal fejre dagen. Selv om Mia Strandgaard Flück kun har arbejdet i Rema 1000 i Gevninge, siden butikken åbnede for to år siden, har hun masser af stamkunder.

"Tillykke, Mia, hvor er det fortjent! Vi har stemt på dig," lød det fra mange af kunderne mandag formiddag.

Velfortjent opmærksomhed til Danmarks kassedamer

Kåringen af Danmarks sødeste kassedame er en hyldest til alle landets kassedamer, understreger redaktionschef Jeanette Vestergaard.

"Danmarks kassedamer fortjener virkelig opmærksomheden, for det er dem, vi møder i vores hverdag, og de har kæmpestor betydning i lokalområderne. Selve kåringen er en begivenhed, der både engagerer rigtig mange af Hjemmets læsere og Mias kunder. Det er jo Mias egne kunder, som har indstillet hende til prisen og efterfølgende været med til at stemme på hende," siger Jeanette Vestergaard.

Med titlen Danmarks sødeste kassedame m/k 2023 følger en flot gavecheck og adskillige præmier til en samlet værdi af cirka 25.000 kroner.

Tidligere vindere af Danmarks sødeste kassedame m/k

  • 2022: Martin Frederiksen, Irma, Roskilde
  • 2021: Jørgen Sørensen, Meny, Harlev ved Aarhus.
  • 2020: Anne Svendsgaard, Q8 i Vojens.
  • 2019: Flemming Rosleff, Irma i Vanløse.
  • 2018: Sussanne Kjær Petersen, Rema 1000 i Torsted.
  • 2017: Hanne Skov Andersen, SuperBrugsen i Næsby.
  • 2016: Susanne Hansen, Rema 1000 i Middelfart.
  • 2015: Rosa Andersen, Lidl i Grenaa.
  • 2014: Gurli Olsen, SuperBrugsen i Allinge.

Anbefalet til dig