Erotisk novelle: "Hun afviser ham, men en aften siger hun pludselig ja, og det udvikler sig til en hed seance"
SPONSORERET indhold

Erotisk novelle: "Hun afviser ham, men en aften siger hun pludselig ja, og det udvikler sig til en hed seance"

De har været væk fra hinanden, og en dag kommer hun tilfældigvis ind i hans liv igen. Hun afviser ham hver gang, han spørger, om hun vil med ham op. Men en aften siger hun pludselig ja, og det udvikler sig til en hed seance.

Af: Hassan Preisler Foto: Getty Images
07. maj. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

Jeg har foreslået det et utal af gange. At hun skal gå med op. Hver gang afviser hun mig. Altid med omsorg, dog. I dag siger hun ja. Mit hjerte. Det slår vildt, da jeg går bag hende op ad trappen. Hun har stramme bukser på. Velour. Hendes støvler er lange. Hofterne vugger. De har volumen. Hun har bløde håndled. Slanke. Det lange sorte hår er sat op med en spisepind. Læderjakken er tætsiddende. Lyden fra hendes høje hæle slår tilbage mod os fra væggene. Ellers er der stille. Helt stille. Det er mandag aften, og det regner tungt. Gaderne ligger øde hen. Vi siger ikke noget til hinanden. Når vi talte, gik det galt. Det ved vi. Begge.

Jeg pakkede den sorte kuffert og tog elevatoren ned fra femte. Foran delikatessemarkedet fortrød jeg. Jeg ringede til hendes mobil. Hun tog den ikke. Jeg skrev en sms og satte mig ned. Lagde ansigtet i hænderne og græd. Da hun endelig kom kørende, tørrede jeg øjnene og rejste mig op.

Inde på mit værelse tænder jeg loftslyset. Det er skarpt. Jeg lukker døren. Går hen til gasovnen. Jeg åbner ventilen og trykker på knappen. Den klikker flere gange. Tænder. Ovnen hvæser stille. Jeg slukker lyset igen. Gadelampens varme skin rammer hende på kinden. Striber gennem skodderne. Jeg tager hendes hånd og vender hende om. Med front mod mig. Vi ser på hinanden. Længe. Jeg trækker vejret i korte stød. Hun lægger hånden på mit bryst. Smiler ikke. Kysser mig kort på munden. Jeg vil spørge om noget, men lader være. Hun er taknemmelig. Så fører jeg hende hen til den orange stol. Stellet er aluminium, sædet plastik. Jeg sætter hende på den. Stiller mig bag stolen. Lægger hænderne på hendes skuldre. De er bløde. Jeg hviler der et stykke tid. Står bag hende og gør ikke noget. Siger ikke noget. Trækker vejret. Lytter til hende trække vejret. Så fører jeg fingerspidserne op ad hendes nakke. Med et let tryk. Ved hårgrænsen vender jeg dem. Jeg bukker mig forover og trækker fingrene gennem hendes hovedbund. I én lang bevægelse. Opad. Hun sukker stille. Næsten uhørligt. Mine hænder flytter sig ned over hendes kraveben. Ind under den brede halsåbning på den lilla sweater. Og så væk igen. Roligt. Op til skuldrene igen. Masserer dem let. I cirkulerende bevægelser. Så ind under sweateren en gang til. Jeg mærker blondekanten på hendes bh. Den ene strop glider ned over skulderen ved en fejl. Jeg står længe og ser på den afdækkede skulder. Så trækker jeg sweateren over hovedet på hende. Forsigtigt. Så øreringene ikke hænger i. Der er små perler i guldet. Hendes ansigt kommer fri. Jeg kysser hende. På læberne. Bløde. Så lader jeg tungen glide ind mellem dem. Hun åbner munden. Læner hovedet tilbage. Jeg griber det med min ene hånd. Med den anden lader jeg sweateren falde på stengulvet og fører hånden ind i bh’en oppefra. Tager fat om hendes bryst. Løfter op i det. Holder fast. Trykker til. Slipper igen. Jeg vender vrangen ud på hendes bh. Nedad. Hendes bryster er fri. De er små og faste. Hun er veltrænet. En dansers muskler. Jeg kilder hendes ene brystvorte. Den er hård. Jeg niver den anden. Hun stønner. Jeg kysser hende igen. Vores vejrtrækning er tungere. Jeg holder inde og lukker øjnene. Da jeg åbner dem igen, ser hun allerede på mig. Vi smiler ikke.

Hun rejste tre dage senere. Jeg fulgte hende til flyet. I bil. Jeg lånte den af en ven. En vinfarvet Chrysler. Vi kørte gennem de mørke gader. De var tomme. Lufthavnen var kraftigt belyst. Vi så den på lang afstand. En mand i blåt arbejdstøj tog hendes taske. Han kørte den på en bagagevogn. Vi gik bag ham. Ved siden af hinanden. Manden løftede tasken op på båndet. Den forsvandt ind i maskinen. Vi kyssede farvel. På kinden. Så et let knus.

LÆS OGSÅ: 3 erotiske bøger, der overgår "Fifty Shades"

Vådt og varmt

Hendes øjne er mørke. Næsten sorte. De glimter. Fugt. Glæde? Smerte. Hun har plukket brynene, så de er smalle. Næsen er markant. Stor. Lige tilpas. Overlæben er hjerteformet. Underlæben fyldigere. Blødere. Jeg kysser hendes hals. Det er en slank hals. Lang. Stærk. Jeg slikker. Bittesmå hår rejser sig. Jeg lader hånden gå ned over hendes mave. Der er stadig et lille hul over navlen. Hvor hendes piercing sad. En sølvdelfin. Husker jeg. Jeg lukker metalknappen i bukserne op. Den er kold. Bukserne er bløde. Jeg lyner ned. Hendes trusser har samme farve som sweateren. Lidt lysere, måske. Jeg skubber trussekanten op med håndens overside og lader den glide ind. De sorte hår er krøllede og bløde. Jeg stryger fingrene gennem dem. Så fører jeg langefingeren ned mod hendes åbning. Jeg rører ved læberne med fingerspidsen. Vådt. Varmt. Klitoris. Jeg fører fingeren ind. Det yderste led, kun. Bukser og underbukser er i vejen. Jeg trækker hånden til mig igen. Op ad maveskindet. Hen over den omvendte brysteholder. Brysterne. Halsen. Jeg stikker fingeren i munden og smager. Salt. Så rejser jeg hende op. Langsomt. Vi er næsten lige høje. Høje hæle! Jeg sætter mig på knæ foran hende. Lyner støvlerne op. De er beklædt med pels. Ru. Jeg krænger dem af. Så trækker jeg bukserne ned og løfter hendes ben fri. Skubber bukserne til side. Trusserne er lige ud for mit ansigt. Der er en våd plet midt i den lyslilla bomuld. Jeg lugter til dem. Vaskepulver. Jeg slikker på trusserne. Gør tungen hård og mærker hende gennem stoffet. Hun fører hænderne gennem mit hår. Trykker mit ansigt ind mod sig. Jeg trækker trusserne ned og gør hende fri af dem. Hun står foran mig. Jeg giver hende støvlerne på igen. Én ad gangen. Mens hun støtter sig til mig. Jeg lyner dem op. De sidder stramt om læggene. Faste lægge. De høje hæle forandrer hendes holdning. Numsen stritter mere. Jeg tager fat om den. Så slikker jeg hende. Først med flad tunge. Jeg spidser den. Åbner hende let. Den glider op i hende. Mit spyt blander sig med hendes fugt. Jeg synker. Min hage er våd. Jeg tager min T-shirt af og løfter hendes ene ben op på stolen. Jeg smører mig ind i hende. Ansigtet. Pandehåret. Halsen. Mellem hendes ben holder jeg om lår og numse med hænderne. Jeg slikker nedefra. Klitoris. Jeg fortsætter nogen tid. Hun stønner højere nu. Jeg kan høre, at hun er tør i munden. Jeg holder inde. Rejser mig. Henter vandflasken på bordet. Det er en tyk MDF-plade, der hviler på to bukke. Over bordet hænger tre postkort på væggen. Sat fast med tape. Den kongelige familie med børn. Nyhavn. Rundetårn. Minder hjemmefra. Jeg skruer låget af og rækker hende flasken. Hun drikker i store slurke. Jeg står og ser på hendes krop, mens hun synker. Jeg kender den godt. Alligevel er den ny. På en måde. Bedre? Fremmed. Hun sætter sig, da jeg har taget flasken fra hende igen.

Jeg hørte det fra en ven. At hun var vendt tilbage. Jeg mødte hende på gaden. En smal gade. Ved et tilfælde. Høj sol. Blå himmel. Jeg kørte. Hun gik med en veninde. Jeg råbte hende an. Vi talte lidt. Om rejsen. Mest. Sagde farvel. Kys på kinden. Jeg fulgte hende i bakspejlet, da jeg kørte videre.

Fra rod til spids

Hun sidder på det yderste af stolen. Strækker støvlerne fremad og spreder benene. Læner sig tilbage og lader armene falde ned langs siden. Jeg stiller mig foran hende. Hun tager spisepinden ud af håret. Lader det falde. Ryster håret. Mens hun ser på mig. Hun retter sig op i sædet. Så tager hun min hånd. Fører mig om på siden af stolen. Hun løfter den ene arm og stryger mig over brystet og maven. Bulen i mine bukser. Blødt først. Føler sig frem. Så trykker hun hårdere. Bevæger hånden fra spidsen mod roden. Under jeans og boxershorts trækkes forhuden tilbage. Der er fugtigt der inde. Og klistret. Jeg presser mod hendes hånd. Hun fjerner den. Kysser bulen på bukserne. Sætter sig op i stolen og vender sig mod mig. Tager fat i bæltet. Åbner det. Læderet laver en lille lyd. Et let klask. Hun lader det hænge og knapper fem knapper op. Trækker jeans og shorts ned. Til lårene. Jeg peger mod hende. Hun tager fat under pungen. Stryger den med neglene. Så på undersiden. Hun tager fat om mig. Stryger i hele længden. Fra rod til spids. Hun ser op på mig, mens hun fører forhuden halvt tilbage. Så frem igen. Hun venter et øjeblik. Så trækker hun den helt i bund. Hårdt. Jeg stønner. Højere end jeg ønsker. Hun ser stadig på mig. Så én gang til. Små tilløb først. Rytmiske. Så forhuden i bund. Hårdere endnu. Min mund er åben. Jeg trækker vejret helt ind. Puster ud. Læberne sitrer. Overiltede! Jeg fugter dem. Så tager hun mig i munden. For første gang. Nogen sinde. Med læberne tæt omkring mig. Hun åbner langsomt op, mens hun læner sig frem. Jeg lægger hovedet tilbage. Så langt jeg kan. Skyder lænden frem. Hun leger med tungen på hovedet. Længe. Lukker munden om mig. Tager mig helt ind. Jeg stønner flere gange. Hun stopper pludselig. Rykker sig væk fra mig. Fører forhuden på plads med hånden. Så trækker hun tøjet af mig. Bukser, shorts, strømper. I den rækkefølge. Jeg støtter mig til hendes skulder, når jeg løfter benene. Hun leder mig om bag stolen. Stiller sig bag mig. Bukker mig ned over stolen. Jeg hviler underarmene på ryglænet. Hun træder et skridt ud på siden af mig. Støvlehælene klikker. Hun spreder sine ben. Fører langefingeren op i sig. Fugter den. Så lægger hun håndroden på mit haleben. Med langefingeren mellem mine balder. Hun masserer min åbning. Forsigtigt. Hun spreder mine balder med pege- og ringfinger. Presser langefingeren ind i mig. Trækker forhuden helt i tilbage med den anden hånd. Jeg tager en dyb indånding. Lukker øjnene. Inde i mig trykker hun først fingeren mod min ryg så mod mellemkødet. Med fingerens overside masserer hun mig indefra. Min mund er helt åben. Jeg gisper. Så ser jeg mig tilbage over skulderen. Ned ad hende. Brysterne. De sorte hår. Lårene. Støvlerne. Hun tager et lille skridt mod mig. Det klikker. Holder mig ind til sig. Med fingrene om mig og fingeren i mig. Hun kysser min nakke. Så slipper hun igen og går ud for at vaske hænder.

Jeg ankom før hende. Caféen var tom. Jeg satte mig i en sofa i hjørnet. Plastikbetræk. ”Kun én?” spurgte tjeneren. Jeg svarede, at vi blev to. Så trådte hun ind ad døren. Så sig omkring. Fik øje på mig. Smilede hurtigt. Hun gik mod mit bord. Fokuseret. Smed tasken fra sig på stolen ved siden af sig. Satte sig over for mig. Bestilte te. Jeg drak arabisk kaffe.

LÆS OGSÅ: Sådan tænker mænd, når de har sex - bliver du forarget?

Der er blødt derinde

Jeg sidder på stolen og venter. Foran mig er de lukkede skodder for vinduerne. Til højre to MDF-kasser med mit tøj. Til venstre skrivebordet. Gasbrænderen foran. Rødligt lys. Madrassen på flisegulvet er bag mig. Kufferten står i hjørnet. Den sorte. Jeg hører støvlerne bag mig. Hun lukker døren. Stiller sig med front mod mig. Jeg tager fat i bh’en om hendes mave og trækker hende mod mig. Hun må sprede benene. En støvle på hver side af mine ben. Så sætter jeg hende ned på mig. Jeg åbner hende med to fingre. Fører mig op. Kun spidsen. Jeg holder hende tilbage. Hun åbner munden igen. Slikker sine læber med tungen. Jeg tager fat i hendes balder. Trækker dem fra hinanden. Går dybere ind. Langsomt. Der er blødt derinde. Lunt. Luften udenfor er koldere. Jeg presser hende ned over mig. Hele vejen. Jeg rammer bunden. Hun stønner. I mit øre. Trommehinden vibrerer. Så læner hun sig frem. Hendes arme holder tæt om mig. Fast om min ryg. Hagen på min skulder. Sådan sidder vi. Vi bevæger os ikke. Stilhed. Inden hun slipper grebet og læner sig tilbage.

Vi gik langs vandet. En fisker løftede sin lange stang. Kastede krogen ud. Skyerne stod tæt om bjergene. Over havet lå en let dis. En dame klædt i Adidas løb forbi os. Vi gik ved siden af hinanden. Med en meters afstand. Hun havde nye sko på. Fra Europa. I min rygsæk lå min returbillet.

Hun løfter sit bryst mod min mund. Jeg tager fat om brystvorten med læberne. Først. Så med tænderne. Jeg bider til. Hun læner sig frem. Suger luften ind med en skarp lyd. Jeg holder hende fast. Trækker hænderne ned over hendes lænd. Lår. Knæ. Støvlerne. Hun lægger underarmene på mine skuldre. Samler hænderne om min nakke. Løfter sig op på fodbalden. Så ned igen. Op. Ned. Hælenes lyd. Klik. Jeg lader armene falde ned langs siden. Hun fortsætter. Hurtigere. Op. Klik. Ned. Brysterne hopper let. Jeg ser hende lukke øjnene. Jeg gør det samme. Hurtigere endnu. Klik. Vi stønner. Højt. Klik. Så stopper hun.

Flyet bremsede let op på startbanen. Holdt dér et øjeblik. Så brummede motorerne højere. Maskinen satte i bevægelse. Med et ryk. Hjulene slap banen under os. Jeg så ud ad vinduet. Bombekraterne var dækket af mørkere asfalt. Næsen løftede sig, og flyet krængede mod højre. Steg opad. Jeg så byen under mig. Biler. Gadelamper. Så forsvandt vi ind i skydækket.

De sorte hår er våde

Forhuden er trukket helt tilbage inde i hende. Bunden føles hårdere end siderne. Hun bevæger sig frem og tilbage nu. Med mig oppe i sig. Hun svajer og skyder hoften frem. Skiftevis. Hurtigt. Hurtigere. Hendes hår kradser mildt mod lysken. Der er vådt mellem mine ben. Stolen er våd under mig. Hun kommer uden ord. Kun lyde. Kort inden holder hun vejret. Så tre korte støn og et langt. Hendes krop vibrerer. Hun åbner øjnene kort. Vidt åbne. Lukker dem igen. Bukker hovedet forover. Langt suk. Savler lidt. Griber det med håndfladen. Jeg tager hendes hånd og slikker spyttet af. Hun løfter ansigtet igen. Ser ikke på mig. Rejser sig tungt. Et ben ad gangen. Jeg glider ud af hende. Hun træder væk fra mig. Strækker benene. Ryster dem let. Hun løfter sin bh på plads på skuldrene og trækker sweateren over hovedet. Sætter håret op med spisepinden. Hun er stadig nøgen forneden. Så lægger hun sig på madrassen på gulvet. På ryggen. Fladt. Hun ser op på mig. Løfter den ene støvle mod sit bryst. Holder benet oppe med hånden under knæet. Så det andet ben. Hun spreder dem. Vidt åben. Jeg ser på hende. De sorte hår er våde. Kødet. Åbningen. Jeg går på knæ mellem hendes ben. Jeg lægger en hånd på madrassen og læner mig frem. Jeg bruger den anden hånd til at føre mig ind. Det går let. Jeg bevæger mig. Roterende. Roligt. Trækker mig næsten ud. Støder til. Hårdt. Ud igen. Ind. Hastigt. Igen og igen. Raskt. Så begynder det. I maven et sted. Eller i hovedet? Benene. Det samler sig i underlivet fra alle steder. Pungen knuges. Fra mit indre maser det sig på. Så slipper jeg. Alting. Går i bund. Spænder balderne. Ryggen. Armene. Sæden flyder ud af mig og ind i hende. Jeg lukker ikke øjnene. Ser ind i hendes. Hun spejler mit ansigt. Det fortrækker sig. Så falder jeg ned over hende. Slap. Med ansigtet vendt væk. Lukkede øjne. Dér ligger jeg et langt øjeblik. Trækker vejret roligt igen. Åbner øjnene. Ser kufferten. Så kommer tårerne.