SPONSORERET indhold

Sarah Grünewalds venner og mor gider ikke mere

Sarah Grünewald kan ikke længere lokke sin mor eller venner med i studiet

Af: Amalie Jensen Foto: Klaus Bo Christensen / HER&NU
16. sep. 2022 | Livsstil

Årets værtspar i ‘Vild med dans’ er sammensat af en noget erfaren kvinde og en helt ny spiller. Og dén kontrast kan tydeligt mærkes hos de to – og deres familier.

Martin Johannes Larsen kommer for første gang til at tilbringe hver fredag aften i ti uger væk fra sin familie. Men det er intet problem for hans kone.

"Hun kommer til at være herinde rigtig meget. Der er lige to gange, hun ikke kommer, men ellers bakker hun op, og hun er rigtig stolt og rigtig glad. Så det er rigtig dejligt at have en god støtte hjemmefra," forklarer den 32-årige vært til HER&NU og Realityportalen.

Det er dog noget andet med Sarah Grünewald, der nu er på sin tiende sæson af programmet.

"Jeg synes bare det er dejligt, at Martin har nogen. Jeg har ikke nogen, der gider kommer herind længere og se det. Jeg har lavet det i så mange år nu. Jeg spørger min mor, om ikke hun har lyst til at komme ind og se det, og hun svarer “ved du hvad, kylling, jeg ser det hjemme fra fjernsynet, så behøver jeg ikke tage hele vejen til København”," griner Sarah.

Dog får alligevel støtte fra sin seksårige søn, Louis.

"Han kommer nogle gange ind og ser generalprøverne. Det er vildt hyggeligt. Det, synes han, er helt vildt sjovt," fortæller den 38-årige mor.

Fik du læst artiklen om, at et af parrene blev smidt ud, allerede inden programmerne rigtigt begyndte? De havde det simpelthen for sjovt, og det kan du læse mere her.

Denne artikel blev bragt første gang på HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig