I love Sardinien

Foto: Private og all over

Rejseguide: Skønne Sardinien

Trine Kjær, 25, modeblogger på Trineswardrobe.dk og indehaver af Trine's Wardrobe Hair Care, faldt pladask for Sardiniens turkisblå hav og lokale specialiteter, da hun besøgte øen første gang. Siden er hun vendt tilbage mange gange.

OPLEV
Når du er på Sardinien, skal du ud og sejle minimum én gang. Hvis du er i den smukke, gamle by Alghero, kan du tage en sejltur til Neptuns Grotte med en lokal fiskerbåd. Skipperen kokkererer ombord og serverer pasta og hvidvin, og du kan snorkle og dykke undervejs. Hvis du er heldig, kan du tilmed se delfiner fra båden.

Alghero-turismo.it, Grottedinettuno.it, Navisarda.it


SPIS
Man spiser virkelig godt på Sardinien. De bruger kun de bedste råvarer og er specialister i at lave velsmagende og indbydende retter af alt fra fisk og skaldyr til små pattegrise. Jeg elsker pizza og fik den bedste af slagsen hos La Botteghina i Alghero. Pizzaerne er firkantede og virkelig store, så et helt bord deler én pizza.

Labotteghina.biz


KØB

På Sardinien kan du finde alverdens lækre, lokalproducerede råvarer og produkter. Jeg køber altid italienske specialiteter med hjem, for ekempel lækker olivenolie fra en lokal bonde eller gode vine.SE
Du skal gøre dig selv den tjeneste at leje en bil og køre langs kysterne. Jeg har gjort det på nordkysten, hvor man oplever de smukkeste klippestrækninger, øde strande og små, farverige byer, hvor man kan gøre pitstop og få en lille forfriskning eller en god frokost.BO
Agriturismo er vildt fantastisk at prøve en enkelt nat eller to. Du bliver indlogeret på et familiedrevet sted og bliver opvartet med autentisk mad og drikke af familien. Desuden har jeg fået Forte Village anbefalet, hvis man er til en luksustur. Det er det smukkeste resort, der sågar huser butikker som Lanvin og Saint Laurent.

Book lokalt ophold her: Agriturismo. it/en/farmhouse/sardinia. Fortevillageresort.com


LÆS OGSÅ: Sardinien: Perlen i middelhavet

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide