Kristina Trolle
SPONSORERET indhold

Kristina Trolle skulle indlægges med stress og have fjernet silikoneimplantater, før hun fandt ro

Træner, forfatter og stifter af virksomheden Whole Woman, Kristina Trolle, lærte på den hårde måde, at det hverken var quick fix-slankekure, hård træning eller silikonebryster, der gjorde hende lykkelig. Tværtimod. Lykken materialiserer sig på magisk vis, når vi kvinder tror på vores egen indre kraft og taler pænt til os selv.

Af: Sine Gerstenberg Foto: PR
28. jun. 2019 | Livsstil | Eurowoman

Hvorfor skulle åndelighed være omdrejningspunkt for din virksomhed?

– Jeg har arbejdet med spiritualitet i de seneste 20 år, men jeg er hverken ‘urtet’ eller mystisk i min tilgang til krop og sjæl. Allerede som barn vidste jeg, at det, jeg kan se med det blotte øje, ikke er det eneste, der er i verden. Men jeg skulle indlægges med stress, depression og angst og få mine silikoneimplantater fjernet, før jeg kunne gøre op med det evindelige præstationsræs og finde ind til kernen i min egen åndelighed.

Hvorfor har mange kvinder tidligere været besatte af vægt og udseende?

– Helt generelt har vi kvinder et issue med kontrol. Vi flygter fra noget, vi ikke vil mærke i livet. Der har i mange år været fokus på alle de her kure, og det er et symptom på en folkesygdom, nemlig, at vi aldrig føler os gode nok. Det er en ond spiral, hvor vi hele tiden bare skal starte på noget nyt, og kvinder har opdaget, at det ikke virker.

taknemmelighedskort
Whole Woman Taknemmelighedskort fra Kristina Trolle, 375 kr.

Hvorfor er vi nu blevet optagede af, at få ånden på rette kurs?

– Vi vil ikke mere overflade, vi vil i dybden. Vi er trætte af at kæmpe imod os selv. Vi er færdige med at slå os selv oveni hovedet med en kur eller en såkaldt ’livsstilsændring’. Der er ikke noget selvkærligt i livsstilsændringer. De får os til at tro, at vi ikke kan styre os, hvis ikke vi følger et stramt regelsæt. Heldigvis er alt det, der begrænser os, på vej ud, alt det, der befrier os, på vej ind. Udgangspunktet er blevet selvkærligt.

LÆS OGSÅ: Marlene Toldbod Jakobsen: "Kan ensomhed være en gave?"

Hvad gav dig ideen til at lave dine visdoms- og taknemmelighedskort?

– For 20 år siden var jeg i en spirituel boghandler, og bogen Helbred dit liv Af Louise L. Hay faldt ned fra hylden foran mig. To gange. Anden gang kiggede jeg på den og købte den. Den forklarer, hvordan du kan ændre dit liv ved at ændre dine tanker, og hvordan positive affirmationer (positive sætninger, red.) er nøglen til netop dét. Bogen inspirerede mig til at begynde at arbejde med positive affirmationer, og det er i høj grad noget af det der har ‘helbredt’ mit liv. Efter min indlæggelse og flere år på nervemedicin, tog jeg affirmationerne op igen, og jeg mærkede hvor kraftfuldt et redskab, de er. De fleste af os er alt for dygtige til at tale grimt til os selv og skabe negative tankemønstre. Men tanker er energi, og de er med til at skabe vores virkelighed. Så hvis du hele tiden tænker dårligt om dig selv, økonomi og kærlighed, så er det også det, du vil tiltrække endnu mere af. Hvis du derimod vender dine tanker, og begynder at ændre det negative til noget positivt, så kan du tiltrække positive ting. Efter jeg havde oplevet på min egen krop, at affirmationerne virkede, begyndte jeg at kigge mig omkring. Alene i min omgangskreds, var der mange der var frustrerede, led af angst eller var på lykkepiller. Jeg fik ideen til at lave nogle enkle kort med enkle budskaber, der kunne hjælpe med at vende negative tanker og dagligt minde os om, at vi er helt fantastiske, præcis som vi er.

Hvad får du selv ud af at bruge kortene? 

– Det er så let at blive afledt i denne her verden. At komme væk fra essensen i dig selv og blive trukket hen imod alt det, vi tror, vi skal præstere for at være gode nok. Med kortene kan jeg holde fokus på det, der er vigtigst i mit liv, og det som er fundamentet for alt andet: kærlighed, nærvær, glæde og det at være mig. Jeg bruger også kortene til at sætte min intention for dagen, når jeg trækker et om morgenen. Nogle gange tager jeg et billede med min telefon, så jeg kan have kortet med mig i løbet af dagen. Det menneskelige sind har det nemlig med at tage afstikkere og glemme, hvad det selv vil. Så må vi minde hovedet om, hvad hjertet vil.

Anbefalet til dig