Erotisk novelle
SPONSORERET indhold

Forført i Frankrig - læs den erotisk novelle

Læs Ulla Hinge Thomsens erotiske novelle, som var en af de udvalgte i ALT for damernes skrivekonkurrence. Den er inspireret af Ulla Hinges

Af: Ulla Hinge Thomsen Foto: Maria Sattrup. illustrationer af Toril Bækmark.
14. feb. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Når jeg lukker øjnene, kan jeg stadig fornemme rummet. Det lave loft, den indelukkede luft, lysstriben fra gadelygten. Jeg kan se Eric rejse sig og lukke skodderne. Han vender sig og smiler. Jeg mærker Nicolas' tunge, mens jeg fornemmer mere end ser, Erics nøgne krop bevæge sig den korte distance tilbage til sengen og glide ind under dynen. Så bliver alt rødt, gult og blødt.

– Skal du sidde med næsen i bøgerne hele dagen? Eric trommede utålmodigt med hænderne i bordet og hev for tredje gang en cigaret ud af pakken.
–Neeej, sagde jeg uden at se op.
–Arrg, hvorfor må jeg ikke ryge her? Du ryger da også, når vi fester. Faire la fête, kan du huske det? Eller har du glemt, hvordan man gør? jamrede han.Jeg smilede, adspredt. Det var ikke meningen, at jeg skulle tage hans beklagelser alvorligt, og det gjorde jeg heller ikke. Jeg havde et strengt program. Det var NU, jeg skulle være færdig med min bacheloropgave, hvis jeg skulle videre i min uddannelse. Derfor havde jeg lejet huset i Sydfrankrig, som mine veninder og jeg havde boet i hele sommeren. For at få ro til at læse. Men jeg havde ikke regnet med Eric. Stine, Laura og jeg havde mødt ham i sommers, og han havde taget os under vingerne – fået os med til lokale fester, vist os det eneste diskotek i området og lært os at drikke pastis. Egentlig havde jeg ikke regnet med at se ham nu, for han havde bagt heftigt på Stine – uden held. Han var 32 år, uden uddannelse, lidt slidt og – nå ja – en bondeknold. Vi var i 20'erne, smarte bypiger med andre planer. Ikke ligefrem et oplagt match for romance. Men den første aften, jeg var ankommet med mine bøger, min laptop og en lille, flov fornemmelse af forladthed, var han stillet med en flaske rødvin. Aftenen efter kom han igen, og lynhurtigt kom vi ind i en vane med at ses hver dag. Hvilket jeg måtte indrømme var et rart værn mod ensomhed.
–Okay, så skrider jeg hen til min anden elskerinde, når du er så kedelig. À plus, ma puce.
–À plus, Eric, grinede jeg.
Det havde krævet et opslag i ordbogen at finde ud af, at han kaldte mig sin "loppe", men jeg vidste, det var kærligt ment. På en storebroragtig måde. Det der med "min anden elskerinde" var bare pjat.

LÆS OGSÅ: Læs den erotiske vindernovelle fra skrivekonkurrencenDa klokken var ni slog jeg min litteraturhistorie i. Jeg orkede ikke at lave mad, men smed mig foran fjernsynet med et æble. De viste en fransk film. Heltinden havde store læber, store bryster – og stor lyst. Jeg mærkede min egen lyst røre på sig. Jeg havde ikke været i seng med nogen siden min gymnasiekæreste Jakob. Pæn pige med gode karakterer og én kæreste ad gangen, det var mig. Femme fatale med lang scoreliste og tre uafsluttede uddannelser bag sig, det var Stine.
Jeg lod en hånd glide ned i bukserne. Virkningen var overraskende voldsom. Jeg fik næsten tårer i øjnene, da jeg prøvende lod to fingre glide lige så let frem og tilbage... så flåede jeg hånden op, lukkede bukserne og tog en trøje på. Erics etværelses lå lige om hjørnet, og mine ben bevægede sig automatisk derhen. Jeg bankede på døren.
–Entrez!
Jeg åbnede døren og så lige ind i øjnene på Nicholas, købmandens 18-årige søn. Også ham havde vi mødt i sommers. Jeg kendte ham ikke så godt, men Eric havde en aften betroet mig, at den unge "Nic", som de kaldte ham, havde været lidt betaget af mig. Jeg havde leet overbærende, men lige nu føltes det ret akavet. Ikke mindst i den... tilstand, jeg var i.
– Åh, pardon, sagde jeg forfjamsket.
– Jeg troede, du var af sted i forsvaret, øhm comme soldat?
– Han er hjemme på orlov. Kom ind, ma puce, vi har brug for dig, ivrede Eric.
Jeg kunne høre, at han havde drukket. Nicholas virkede ikke beruset. Han smilede.
– Vil du have et glas rødvin? Eric, har du ikke en une bouteille de rouge?
– Hun drikker pastis som os. Hun er som en mand, snøvlede Eric.
– En mand! Hun er i den grad kvinde. En smuk kvinde, sagde Nicholas og så mig lige i øjnene. Jeg blev tør i munden. Eric grinede og skramlede med flasker.
– Oh la la, han er vild med dig. Jeg rystede på hovedet.
– I franskmænd er skøre. Eric rakte mig et glas pastis, og jeg bad om en cigaret. Jeg var nervøs, og Nicholas stirrede stadig.
– Fortæl om forsvaret, bad jeg.

Han fortalte, og vi drak. Røg cigaretter og hørte musik. Jeg kunne mærke varmen fra pastisen og fra ikke at være alene. Nervøsiteten forsvandt, jeg svævede lidt. Og da Nicholas på et tidspunkt spurgte, om han måtte kysse mig, svarede jeg henkastet:
–Hvis du vil.
For jeg følte mig fri og fransk og ikke spor pæn.
Han kyssede fantastisk. Med et blidt tag om min nakke nippede han mig først blidt i læberne, så kom tungen søgende, legende. Han duftede af vin, tobak og sød sæbe. Jeg blev svimmel og opstemt på én gang. Eric så på, mens vi bare kyssede og kyssede. Da Nicholas ville trække vejret lidt, udbrød jeg:
– Non! så vi alle tre kom til at grine.
– Jeg overtager, sagde Eric, men jeg skubbede ham væk og satte mig op på Nicholas' skød. Han var så ung og smuk. Han trak vejret hurtigere, og da jeg lod en hånd glide ind under hans T-shirt, stønnede han:
– Fais l'amour avec moi.
–Så er det nok, udbrød Eric.
– Nu vil jeg være med. Jeg holdt brat inde og grinede:
– Nej, nej – så fransk er jeg altså ikke blevet.
– Har du aldrig elsket med to mænd? spurgte Eric, som om jeg havde sagt, at jeg ikke drak vand.
– Selvfølgelig har jeg ikke det. Hold nu op. Kan du ikke gå lidt? Eller skal vi gå, Nicholas?
Det føltes intimt at sige hans navn. Pirrende. Han så på mig med det der blå blik, der ikke flakkede.
– Jeg vil give dig den bedste nat i dit liv. Eric ved, hvordan man tilfredsstiller en kvinde. Vi kan elske med dig begge to.
Aj, hvor plat, tænkte jeg og fnisede, men Eric nikkede bare. Jeg så fra den ene til den anden.
– I mener det? Virkelig? I er skøre. Foux! 

LÆS OGSÅ: Sådan har du ikke haft sex derhjemme førIngen af dem svarede. Nicholas rejste sig bare og løftede mig, som var jeg en lille spirrevip, lagde mig på Erics seng og trak sin egen T-shirt af. Hans overkrop var glat og markeret. Smuk. Uden at tage tøjet af mig lagde han sig hen over mig med sin erektion pressende ned mod mit skød og kyssede mig igen. I guder, hvor kyssede han dog skønt! Jeg var ligeglad med alt, bare han ville blive ved. Jeg skød underlivet op mod hans mave. I baggrunden hørte jeg Eric skramle, mens jeg skiftevis stønnede, peb og kyssede. Mine hænder fløj op og ned ad Nicholas' glatte ryg, ned i hans jeans, over hans baller, ind mellem hans ben, og han råbte:
– Oui, je t'aime, hvilket var lige ved at få mig til at grine, men så kom Eric hen til sengen.
Er du klar, ma puce? sagde han med en ny ømhed i stemmen.
–Ja, sagde jeg.
– Klæd hende af, sagde Eric til Nicholas. Nicholas satte sig forpustet op i sengen.
– Du er fantastisk, pustede han.
– Simpelthen fantastisk.
Så hjalp han mig af med trøje, tanktop, jeans og strømpebukserne. Eric så på med kendermine.
– Gør det langsommere. Doucement, beordrede han, og Nicholas adlød.
Det gik så langsomt, at jeg næsten blev kold igen, og da han nåede til bh'en, blev jeg genert.
– Sluk lyset, bad jeg Eric.
Han adlød og kom så hen til sengen, hvor både Nicholas og jeg nu var nøgne. Jeg lå på siden med Nicholas bag mig. Han kyssede mig i nakken, og hans hænder tog fat om mit ene bryst og kneb brystvorten let, mens hans lem gled ind mellem benene på mig og masserede mig blidt. Imens begyndte Eric at kysse mig. Først på munden, så ned over halsen og det bryst, Nicholas ikke havde fat i. Indimellem tog han Nicholas' hånd og styrede hans berøringer. Det fik mig til at stønne højt.
– Tag mig, hviskede jeg på dansk.
– Bare tag mig!
– Vent! sagde Eric og løftede hovedet.
– Kys hende først.
I én glidende bevægelse havde Nicholas skubbet mig om på ryggen og ladet sit hoved synke ind mellem mine ben, hvor han med en fnuglet berøring lod tungen strejfe mit køn. Mine ben begyndte at ryste. Eric rejste sig, og Nicholas så op.
– Du er smuk. Belle. Jeg vil få dig til at komme, hviskede han og lod hovedet synke igen.
– Jeg hjælper dig. Det bliver den bedste nat i dit liv, ma puce, sagde Eric.
Han tog de få skridt hen til vinduet og lukkede skodderne til. Så vendte han sig om og smilede.