Leif har ikke kontakt til sin datter: ”Jeg savner hende hver dag”
SPONSORERET indhold

'Landmand søger kærlighed'-Leif har ikke kontakt til sin datter: ”Jeg savner hende hver dag”

De seneste ti år har budt på mange store omvæltninger for ’Landmand søger kærlighed’-deltageren Leif Olsen.

Af: Linnea Thorseth Foto: Klaus Bo Christensen / HER&NU
19. sep. 2022 | Livsstil

Følelserne sad uden på tøjet af Leif Olsen under optagelserne af TV 2’s datingprogram ‘Landmand søger kærlighed’. Og landmanden er ikke i tvivl om hvorfor, når han ser ti år tilbage.

Artiklen fortsætter under videoen…

”Mit liv kørte på skinner; der var villa, Volvo og vovse, masser dyr og jord, to biler, familien og jeg fik fikset hele gården”, fortæller landmanden til HER&NU og fortsætter:

”Så fyldte jeg 50, hvilket betød, at en indkaldelse til pølle-prøven (screening for tarmkræft, red.) og girokortet fra ældresagen, kom ind ad brevsprækken, min mor døde i 2014, så blev jeg skilt i 2016, mine børn flyttede med deres mor, og den daglige kontakt til dem forsvandt, og så døde min far i 2018. Så det er fire ret tætte mennesker, jeg savner. Og det tynger," forklarer Leif, da ugebladet besøger ham på gården på Nordfyn.

22_08_29_22_15_32_org__I3A4004.jpg

Ved siden af sit arbejde som koordinerende teknisk serviceleder i Nordfyns Kommune, driver Leif et hobbylandbrug. Her har han køer, hunden Oscar og en lille æble- og pæreplantage.

Det er ikke bare tosomheden, han savner, for selvom skilsmissen ifølge Leif gik forholdsvist gnidningsfrit, gik den ud over kontakten til hans børn.

”Min søn har jeg nok et meget normalt forhold til. Han kigger ind en gang imellem, men min datter har jeg ikke kontakt med. Jeg bliver først et helt menneske, når hun er i mit liv igen. Jeg savner hende hver dag,” fortæller Leif Olsen.

22_08_29_22_15_16_org__I3A3811.jpg

Leif Olsen var bare 18 år, da han flyttede sammen med sin kæreste, fremfor at starte på landbrugsskolen. Den manglende uddannelse har dog aldrig været en hæmsko for ham, fortæller han: "Jeg har arbejdet med landbruget stort set hele mit liv. Jeg været entreprenør i 10 år, og så har jeg været sjakbajs. Jeg har været i Tyskland som tømrer, og så har jeg været i Norge som murerarbejdsmand." (Foto: Privat)

Vil tænke mere på sig selv

I 'Landmand søger kærlighed' er Leif Olsen i fokus, men det er ikke sådan, den 58-årige landmand plejer at leve. Derfor var deltagelse i datingprogrammet noget af en omvæltning for ham.

”Det har altid fyldt meget for mig at gøre ting for andre, for hvis folk omkring mig er glade, får jeg bekræftelse i, at jeg er god nok. Og nu er det lige pludselig mig, der er i fokus. Det har jeg det svært ved,” fortæller Leif, der skal vænne sig til den opmærksomhed, han modtager efter programmet.

22_08_29_22_16_09_org_DJI_0033.jpg

På Nordfyn driver Leif sit hobbylandbrug. – Jeg har ikke rykket mig ret meget fra området. Mine forældre har boet to kilometer herfra, det gør min bror også, og min søster bor 16 kilometer herfra. Jeg er en tryghedsnarkoman og familierelationer er vigtige for mig.

Selvom livet ikke er gået hans vej de seneste år, er han nu klar til at fokusere mere på sig selv og kærligheden.

”Jeg er begyndt at tænke mere på mig selv og forsøger at se fremad. Når man bliver skilt i min alder, bliver man sådan lidt, ”hvad skal vi så?” Lidt ligesom da jeg var 20 år,” fortæller Leif og fortsætter:

”Det går bedre og bedre, men jeg savner livet med børn; jul, fødselsdage, ferier. Jeg har min bror og søsters familie, dem holder jeg utroligt meget af.”

Artiklen er oprindeligt bagt på HER&NU, og dette er en redigeret udgave. 

Anbefalet til dig