Gift på Disney-cruise
SPONSORERET indhold

Sådan blev vi gift på et Disney-cruise

For to inkarnerede Disney-fans skulle brylluppet naturligvis holdes på et vaskeægte Disney-cruise. Men de havde ikke regnet med, at brylluppet vil gøre dem kortvarigt berømte.

16. mar. 2016 | Livsstil

Renee og Dustyn Gilliland har bogstavligt talt Disneyland som deres egen baghave. Parret bor i Orlando og kan se fyrværkeriet hver aften og høre det lille tog, der futter rundt i parken om morgenen. De har et årspas og er kommet i parken i årevis – først som par og senere som en familie med deres søn. Så da de to skulle giftes, var det oplagte valg at invitere familien til bryllup ombord på et cruiseskib designet som et stort Disneyeventyr:

- Vi følte, at det repræsenterede den sjove og usnobbede side af vores personligheder, forklarer Renee Gilland.

Selve bryllupsceremonien foregik på en privat strand på Bahamas i ren postkortstil. Renne Gilland havde valgt sin lette kjole efter, at den ikke skulle være alt for varm – og hun havde klip klappere på fødderne. Gæsterne ankom i golfvogne, der kørte dem fra Disney-skibet til stranden. Og selvom stranden var privat, blev brylluppet noget af et tilløbsstykke, fortæller Renee:

- Da vi efter brylluppet skulle gå ned ad "kirkegulvet", var der en flok andre gæster fra cruiset, der jublede og heppede på os. Vi kendte dem ikke, men de var så glade for at se os blive gift. Resten af tiden på cruiset var vi lidt som berømtheder. Folk stoppede os og spurgte, om det ikke var os, der var blevet gift på øen. En virkelig sød familie havde lagt en flaske champagne ved vores værelse med et kort, der ønskede os tillykke.

LÆS OGSÅ: Kom med til mit bodegabryllupDisney ordnede alt
I stedet for en kæmpe fest efter ceremonien, tog hele selskabet tilbage til skibet Og fik champagne og kage. Brudeparret skiftede tøj og lignede få timer efter, de havde sagt ja til hinanden på stranden, alle andre gæster på skibet. Festen var afløst af de fire dages ferie, som hele selskabet tilbragte på skibet, hvor de blev vartet op af Disney-crewet.

Stort set alt, hvad der foregik omkring brylluppet og de fire dages cruise, var nøje planlagt på forhånd. Den vigtigste grund til, at de valgte Disney-pakken, var faktisk ikke temaet, forklarer Renee. Det var den super-tjekkede planlægning:

- Vi havde fornøjelsen af en Disney-planlægger, som var til rådighed til at svare på vores spørgsmål og guide os gennem bryllups-processen og en koordinator på stedet, så snart vi ankom. Man bliver overrasket over, hvor hjælpsomt det er, særligt når man skal giftes i udlandet. Man bliver overrasket over, hvor få cruise-arrangører, der tilbyder den service.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du gift med de nordiske guders velsignelse

Hun ville ikke tøve et sekund med at anbefale et Disney-cruise til alle andre par, der gerne vil have et utraditionelt bryllup – uanset om man er til Disney eller ej:

- At stå med fødderne i sandet og blive gift med mit livs kærlighed var ret fantastisk. Og at se mennesker fra forskellige dele af vores liv have det sjovt, og synge karaoke sammen til Love Shack i en af klubberne om aftenen var så fedt. Og så det med at komme væk fra det daglige hverdagsstress, så vi kunne fokusere på at blive gift, var så dejligt.

LÆS OGSÅ: "Jeg så fodbold på min bryllupsaften"

LÆS OGSÅ: Video: Dette overdådige bryllup får selv de mindste hår til at rejse sig

LÆS OGSÅ: 20-årige Zainab: Jeg tror ikke på kæresteforhold før ægteskabet