Sofie Linde
SPONSORERET indhold

Populært tv-par overrasker alle: Vi er blevet gift

X Factor-vært Sofie Linde er blevet gift med sin kæreste, Joakim Ingversen.

Af:: Amalie Louise Larsen Foto: Malene Porup
27. dec. 2017 | Livsstil | ALT.dk

Det skulle egentlig have været et stort sommerbryllup, men nu har tv-parret Sofie Linde og Joakim Ingversen sagt ja til hinanden ved et hemmeligt bryllup på Københavns Rådhus.

Det bekræfter Sofie Lindes manager overfor Ritzau.

Kærlighedsfesten løb af staben den 15. december, og ifølge DR har parret valgt at smelte deres efternavne sammen, således at de nu begge hedder Linde Ingversen.

Den 28-årige X Factor-vært og den 30-årige børne-tv-vært afslørede i februar 2017, at de havde forlovet sig. Et frieri, der tilsyneladende gik lige efter bogen.

- Joakim er bare sindssygt tjekket, vildt romantisk, cool og mandig, så han havde selvfølgelig spurgt min far om lov til at gifte sig med mig. Han sagde alle de rigtige ting, da han friede, var vildt sød og havde selv valgt en ring til mig. Pessimist som jeg er, havde jeg regnet med, at den ring ville være sindssygt grim, men den var lige mig, siger hun i denne uges ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: ”Jeg synes slet ikke, at kvinder tager nok credit for, HVOR hårdt det er at være gravid”

Flere nyheder i det nye år

2018 byder på mere end blot ægteskab for det populære par.

Ikke nok med at Sofie skal være vært på sidste sæson af X Factor, så venter parret sig nemlig også deres første barn i begyndelsen af det nye år: En lille pige, der skal hedde Trine.

Og noget tyder på, at det er den lille ny, der har fået bryllupsklokkerne til at ringe.

- Nu skal vi sætte barn i verden, og der er nogle rent juridiske ting, der skal spille. Jeg har nogle meget ordentlige lægeforældre, og min mor har sagt: ”Sofie, sæt nu, at du dør under fødslen, hvad så med lejligheden?” Så nu tror jeg, at planen er, at vi af rent juridiske grunde gifter os på rådhuset, så der kommer ro i lægefamilien, og så Joakim ikke ender at blive smidt ud af lejligheden, hvis jeg dør. Og så gifter vi os rigtigt på et andet tidspunkt. Jeg skal være ordentlig fuld til mit bryllup og feste igennem, siger hun i interviewet med ALT for damerne, der kom i trykken, inden parret havde giftet sig.

Ifølge DR har Sofie og Joakim på nuværende tidspunkt ingen kommentarer til brylluppet.

Anbefalet til dig