Bo Nymann/Her & Nu
Foto: Sofie Linde venner Sofie Linde er aktuel som vært på X Factor på TV 2.

Sofie Linde: ”Jeg har prøvet at føle mig misbrugt i relationer”

Hun har betalt dyre lærepenge i forhold til venner, ekskærester og kollegaer, og i dag har Sofie Linde brudt med flere mennesker, som hun ikke længere ønsker at have i sit liv. Det fortæller tv-værten til Hendes Verden i denne uge.

På skærmen er Sofie Linde elsket som vært på X Factor, hvor hun er særligt god til at favne høj som lav blandt deltagerne og dommerne.

I privaten har tv-værten, der med egne ord er en pleaser af natur, omvendt skulle lære, at det ikke er alle mennesker, som er gode for hende at lukke ind i sit liv.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om kærligheden til Joakim: "Hvis han ikke havde været så insisterende, var vi nok aldrig blevet kærester"

– I takt med, at jeg er blevet voksen, har jeg fået nogle knubs. Jeg har betalt nogle dyre lærepenge i forhold til venner, ekskærester og kolleger. Jeg er blevet klog på, hvem jeg vil omgås. Hvem giver mig plus på kontoen? Der har jeg mistet fodfæstet og indimellem brudt med mennesker, der ikke beriger mit liv og skåret dem væk, siger Sofie Linde til Hendes Verden.

Sofie Linde Joakim Ingversen.jpgSofie Linde med hendes mand, tv-værten Joakim Ingversen. (Foto: Michael Stub/Her & Nu)

”Det kræver mod”

Den populære vært er åben om, at det ikke har været nemt for hende – fordi det lægger til hendes natur, at hun gerne vil gøre alle glade.

– Det kræver mod, for jeg er et pleasende væsen, der gerne vil have, at alle har det godt. Men det er en proces at finde ud af, hvem der skal være tæt på, hvem der skal være i armslængde, og hvem der skal helt væk. Dine relationer skal gerne efterlade dig fyldt op af en følelse af, at du også får noget ud af det. I en periode kan du selvfølgelig skulle være løftestang for den gode stemning, men overordnet skal der være plus på kontoen i dine relationer til andre, fortæller hun til ugebladet.

Sofie Linde har gennem årene lært, at de usunde relationer ikke gøre noget godt for hende, og den 29-årige tv-vært forklarer, at hun ligefrem har haft følelsen af at være blevet misbrugt af nogle af de personer, hun havde lukket ind i sit liv.

– Jeg har prøvet at føle mig misbrugt i relationer. I perioder har jeg brugt alt for meget tid på aftaler, der fik mig til at gå ked af det hjem. I dag ved jeg, at jeg ikke skal have hvem som helst i mit liv. De skal gøre mig glad.

Tv-værten er aktuel i den nye sæson af X Factor, som netop har haft premiere på TV 2. Hun blev sidste år mor til hende og manden Joakim Ingversens fælles datter Trine.

Læs hele interviewet med Sofie Linde i denne uges Hendes Verden, hvor hun også fortæller om:

  • Hvordan hun blev kærester med Joakim efter længere tids venskab
  • Om at Trine er den største og bedste udfordring i hele hendes liv
  • Og at hun drømte om en helt anden karriere, men så søgte hun et rengøringsjob i DR…

Hendes Verden forside.jpg

Om Sofie Linde

  • Født 22. september 1989 i Århus
  • Medvirkede som 14-årig i Nils Malmros-filmen Kærestesorger.
  • Rejste efter studentereksamen fra Odder Gymnasium til London.
  • Blev kontaktet af DR og begyndte på Sommer Summarum (sommer-tv for børn), har siden været vært på DR Ultra, MGP og X Factor.  
  • Gift med kollegaen Joakim Ingversen og mor til Trine på knap et år.
  • Forfatter til bogen Fårking gravid, som udkom i oktober, om sin ventetid med datteren.
  • Aktuel som vært på X Factor, som denne gang er rykket til TV2.
Se, hvad vi ellers skriver om: X Factor, Kendte, Interview, Venner, Veninder og Sofie Linde