Sofie Linde i Eurowoman
SPONSORERET indhold

Sofie Linde om sit parforhold: ”Vi har en udtalt aftale derhjemme”

Bølgerne kan godt gå højt hjemme hos Sofie Linde og Joakim Ingversen, men parret går aldrig i seng uden at have løst en konflikt, fortæller tv-værten til Eurowoman.

Af: Sine Gerstenberg og Sara Wilkins Foto: Petra Kleis
28. dec. 2021 | Livsstil | Eurowoman

De sidste par år har været vilde for tv-vært Sofie Linde. Foruden den berømte tale til Zulu Comedy Galla i 2020, der for alvor satte Metoo på alles læber i Danmark, er hun småbørnsmor til to med alt, hvad det indebærer.

Heldigvis danner hun og hendes mand, tv-vært Joakim Ingversen, et stærkt team derhjemme, når konflikterne rammer.

Det forklarer hun bl.a. i et stort interview i denne måneds Eurowoman:

“Vi er et godt team. Vi forstår at styre udenom de brændpunkter, der er i en familie. Vi er gode til at stoppe op midt i al hverdagens kaos og tage os tid til at give hinanden et knus. Eller begynde at grine når børnene græder,” siger hun blandt andet og fortsætter:

“Og så har vi en udtalt aftale. Vi går ikke i seng uden at have løst en konflikt. Og vi må heller ikke gå og analysere på hinanden og så komme tilbage med en fuld rapport. Bølgerne går højt herhjemme, men vi bærer ikke nag. Jeg vant til at råbe og diskutere fra min egen familie. Vi kan skændes, men vi bliver ikke uvenner. Joakim kommer fra et andet sted. Han tænker tingene meget igennem og kommer så med sin analyse. Men jeg kan ikke tage en diskussion om noget, der skete for tre dage siden. Jeg kan ikke sige undskyld for noget, som jeg ikke engang kan huske. Så vi er bare enige om at mindske brændpunkterne, ikke hænge os i de små ting og komme videre.”

Læs også: Sofie Linde om kropsskam: Min mor sagde denne vigtige sætning til mig

Elsker at diskutere

Sofie Linde er som udgangspunkt heller ikke typen, der pakker tingene pænt ind for at undgå diskussionen, forklarer hun:

“Jeg ved godt, at jeg ikke er let, mit temperament fylder meget, og jeg er en udadreagerende PMS’er. Men man ved, hvor man har mig. Jeg har det kun svært med de mennesker, som jeg ikke kan afkode. Mig kan man slå sig på. Ikke fordi jeg er strid eller ond, men fordi jeg har en holdning til alt, og jeg elsker at diskutere,” siger Sofie Linde og forklarer, at hun til gengæld ikke nødvendigvis holder stædigt på et standpunkt. Hun kan sagtens omvendes:

”Jeg kan flyttes. Jeg vil gerne rykkes ud af min parkeringsbås, hvis jeg får et godt argument for at skifte holdning. Jeg behøver ikke at stemme det samme til hvert valg eller at få ret. Jeg flipper gerne 180 grader.”

Læs resten af det store interview i denne måneds Eurowoman, der er på gaden nu, hvor Sofie Linde bl.a. fortæller, hvorfor hendes tale til Zulu Comedy Galla var det hele værd, og hvorfor hun i dag vil karakterisere sig selv som ”rygende feminist”.

Anbefalet til dig