Lyt med på 'Vores Børn' podcast

Foto: Getty Images Der er masser af gode podcast at komme efter, hvis du har børn mellem 0-12 år.

Lyt med på 'Vores Børn' podcast

Som forælder er der rigtig mange situationer, hvor man har ørerne, men ikke hænderne fri. Tænk på, når du går tur med barnevognen, laver mad eller kører til og fra arbejde. Vores Børn har lavet flere podcast-serier til dig med børn op til 12 år. Her får du et overblik over de forskellige serier.

Vores Børn Podcast

Denne podcastserie er for dig, der har børn fra 0-12 år. Her kan du finde interviews og reportager med inspirerende mennesker, kendte som ukendte. Det handler om livet med børn på godt og ondt, om forældreskab, parforhold og karriere. Om valg og fravalg og alt det midt imellem. Mød bl.a. Thomas Blachman, Rane Willerslev og Sebastian Klein.

VOBpodcast_logo - rigtig.jpg

 

Læs også: Her er de 12 bedste podcasts fra Talk Town (annonce)

Når 2 bliver til 3 

Denne podcast handler ikke om børn, men om dig som forælder. Hvordan bevarer man gnisten til sin partner midt i bleskift og natteroderi? Hvordan får man kabalen med job og familie til at gå op? og meget mere. Til dig, der er gravid, lige er blevet forælder eller i det hele taget bare savner inspiration til at pleje dine voksenrelationer.   
2til3_logo - rigtig.jpg

 

Børnepsyk

Små børn små problemer, store børn store problemer. Vores Børns chefredaktør, Mette Hovmand-Stilling gør dig klogere på børnepsykologi i samtale med nogle af landets mest anerkendte eksperter. Mest til dig, der har børn på 0-12 år. Her tages emner op som, 'hvordan hænger motorik og læring sammen?' 'Hvorfor skal søskende skændes så meget, hvorfor skal de slåes?' 'Hvad med skolestarten?' Mød bl.a. Fie Hørby, Lola Jensen og Bente Boserup. 

BoernePsyk - rigtig.jpg

 

Jeg vil bare gerne være Storm

Storm på 5 år elsker hårpynt, lyserød og glimmer. Han kan lide noget andet legetøj end sine brødre, og vil hellere gå i kjole end bukser. Dette er historien om en dreng, der skubber til grænserne helt uden selv at være klar over det. For hvad gør man som forældre, når ens lille barn skiller sig ud fra dét, som mange opfatter som ’det normale’? Når han er en dreng, men mest af alt ligner en pige? Hør Mia og Stefans ærlige historie om at være forældre til et barn, som er træt af ’al den drenge- og pigesnak’. Han vil bare gerne være Storm.

storm_logo - rigtig.png

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Udvikling, Børneopdragelse og Skolebørn

610x200_woordy_knap2.jpeg