9 tegn på, at du har en tumling i huset

9 tegn på, at du har en tumling i huset

Blogger Lone Sole har listet 9 stensikre tegn på, at du bor sammen med en tumling.

1. Du gentager per automatik den sidste sætning, nogen siger til dig. Også din mands, din mors, din kollegas, eller når Siri spørger dig om noget.

2. Du kan finde en sut i mørke. Ikke tusmørke eller dæmpet belysning – men som en jægerkorpstrænet soldat i en mose i 100% dårligt vejr, midt om natten, uden måneskin.

Faktaboks

Lone Sole bor i Silkeborg og er mor til Arthur og Asger. Hun blogger på solespointofview.com.

3. Du har – til forskel fra, da du var ny mor – nu evner, der gør det muligt at høre om stilheden er den uskadelige stilhed, der ikke ødelægger noget, eller om det er stilheden for stormen, hvor der bliver knappet tusher op og væg-til-væg tegnet.

4. Du forsøger at genfinde den tosomhed babyen gav, da den fik flaske eller blev ammet, men ungen stritter i alle retninger for at slippe for lange dejlige varme kram.

LÆS OGSÅ: Blog: Midt i stress og angst holder mine børn mig oppe

5. Du har svaret på alle spørgsmål, det er menneskeligt er muligt at stille, inden klokken er 8.

6. Du kan ikke huske, hvornår du var på WC uden heppekor og små hænder, der bare så gerne vil hjælpe med at finde wc papir og hive dine trusser op.

7. Sex er noget der sagtens kan forgå imens Dora Udforskeren kører få meter fra dig. Sex er også noget, der kan afsluttes brat, når nogen i døren pludselig spørger ‘deeet?’.

8. Du er kommet til den erkendelse, at iPad nogle gange er den bedste løsning, så du kan indtage varm kaffe.

9. Du begynder at sniffe til andres små babyer og tænker, at det også var meget hyggeligt, da din var lillebitte…måske man skulle lave en til..?

LÆS OGSÅ: Blog: Hvorfor er det forkert at vise overskud?

LÆS OGSÅ: 13 råd der ikke står i de pæne graviditetsblade

Se, hvad vi ellers skriver om: Klumme og Tumling