sponsoreret indhold
Få din helt egen jordemoder
SPONSORERET indhold

Få din helt egen jordemoder

Graviditeten kan være en skrøbelig tid, og den mentale forberedelse til forældreskabet har en stor betydning.

Foto: GettyImages
21. okt. 2019 | Børn

Der sker en lang række store fysiske ændringer i og med din krop, og det kan derfor være en stor styrke at have sin egen jordemoder, som har tid til mere end blot at måle dit blodtryk og undersøge din urinprøve.  Alt sammen for at sikre dig og dit barns fortsatte udvikling.

Med en privat jordemoder får du din egen jordemoder, som sikrer sig, at både du og dit barn trives samt at din graviditet forløber optimalt.

Vi har samlet en række private jordemødre, som alle har fokus på den personlige støtte, hjælp og vejledning både før, under og efter fødslen.

Få den bedst mulige graviditet, fødsel og barseldinprivatenaja_jordemoder_web-2.jpgTænk hvis du havde din helt egen jordemoder? En som du havde tillid til og som hjalp dig igennem hele forløbet, støttede og vejledte dig, når behovet opstod.

Som graviditets- og barselsmentor er det min fornemste opgave at give dig den bedst mulige graviditet, fødsel og barsel. Jeg hjælper med jordemoderundersøgelser, tilbyder akupunktur, ammehjælp, samt træning både før og efter fødslen, tilpasset dine ønsker og behov.

Sådan en jordemoder ville jeg ønske, at jeg selv havde haft. Og derfor har jeg valgt at være det for andre. Mit navn er Naja Petersen, og jeg er Din Private Jordemoder Naja.

Kvinden og parret i centrum
braskov_164.jpgHar du nogensinde set fosterbarnet live, eller måske endda set det i 3D eller 4D?

Jordemoder Karen Kjølby Braskov fra Klinik♥️Braskov danner rammen om et trygt, omsorgsfuldt og professionelt miljø, hvor kvinden og parret er i centrum.

Graviditet er mit speciale, og med erfaring fra mere end 20.000 scanninger og fra nogle af landets største fødeafdelinger, leverer jeg et højt fagligt niveau.

Mit mål er at skabe tryghed, nærvær og ro i graviditeten og hjælpe dig og jer til at komme godt igennem hele graviditeten, fødsel og barselsperiode, og gøre denne vigtige periode i jeres liv endnu bedre.

Akut ammehjælp på hele SjællandJordemoder-Sonja.jpgDen gode barsel drives af Jordemoder Sonja, som sammen med sit team af dedikerede jordemødre, har specialiseret sig inden for amning. De hjælper, vejleder og støtter mødre som finder amning svær.

Den gode barsel tilbyder akut ammehjælp som hjemmebesøg på hele Sjælland, eller man kan vælge at komme til deres hyggelige jordemoderklinik på Frederiksberg.

Du kan også deltage i deres populære ammekursus enten i klinikken eller online, så du bliver klædt på til amningen.

I klinikken kan du også blive forkælet med en skøn gravidmassage eller få rystet den spændte gravide krop igennem med rebozo. De tilbyder også modningsakupunktur til gravide, som ønsker at optimere kroppen til fødslen.

Mirakuløs akupunktur
isis_alt_for_damer.jpgDesværre bliver glæden over graviditeten alt for ofte påvirket af fysisk ubehag, kvalme, opkastninger og hovedpine.

For mange er morgenkvalme bare noget som høre med, men for en del er tilstanden langt være end morgenkvalme, og de har helt sikkert behov for hjælp.

Akupunktur virker næsten mirakuløst. Allerede imens kvinden ligger på briksen minimeres kvalmen. Igen og igen oplever jordemoder Henny Jensen fra Isis klinikken i Vanløse/København, at kvinderne betegner behandlingen som nærmest magisk. Jo før behandlingen igangsættes jo nemmere opnås fuld effekt.

Jordemoder Henny har specialiseret sig i behandling af alle former for graviditetsgener, bl.a. hovedpine, kramper, bækkensmerter, væske og modning til fødslen.

Viden og velvære under graviditet og barsel
jordemodertid_img_1158.jpgJordemodertid drives af de fødegangsvante jordemødre Anne og Anna, der med god tid og i hyggelige rammer giver viden og velvære under graviditet og barsel. Om det er kvalmestillende akupunkturbehandlinger, gravidmassage, en ekstra jordemoderkonsultation eller akut ammehjælp, er grundighed og høj faglighed nøglen.

Med deres hjertebarn FødselsFARberedelse, ønsker Jordemodertid at gøre jer til et solidt fødeteam og give realistiske forventninger til den forestående fødsel. I får bl.a. en lang række værktøjer til smertehåndtering, og de sørger for, at fødslens vigtigste medspiller - far, får en aktiv rolle under fødslen.

Dertil yder Jordemodertid frivilligt jordemoderarbejde for Røde Kors.

Du finder Jordemodetid på Østerbro.

Få en tryg graviditet og flyvende start på familielivet_moderliv.jpgI hjertet af det smukke, gamle København med udsigt over Kongens have ligger Moderliv graviditetsscanning og jordemoderklinik.

Moderliv tilbyder kommende og nybagte familier professionel og kompetent jordemoderfaglig vejledning i trygge og indbydende omgivelser.

“Vores vigtigste opgave er at sikre vores familier en tryg graviditet og en flyvende start på familielivet”.

Her finder du alt under et tag:

  • Graviditetsscanning
  • Privat jordemoder
  • Massage og fysioterapi
  • Yoga og holdtræning
  • Fødselsforberedelse
  • Ammehjælp
  • Akupunktur

    ...og meget mere.

Gå på opdagelse på moderliv.dk og læs mere om klinikkens ydelser eller dyk ned i de mange spændende artikler om graviditet, fødsel og barsel.

Jordemoderkundskab med udgangspunkt i den enkelte kvindesophiapuck_3648.jpgOvergangen fra kvinde til kvinde OG mor sætter spor i resten af en kvindes liv. Med det udgangspunkt stiller jeg mig til rådighed som privat jordemoder. Sophia Puck tilbyder jordemoderkundskab med udgangspunkt i den enkelte kvinde. Der lægges stor vægt på tid, respekt og den iboende visdom den enkelte kvinde har.

Jeg vil gerne være med til at øge bevidstheden omkring, hvad det er, kvinder skaber, når de giver liv. Jeg vil gerne være med til at give kvinder kraften tilbage, fordi jeg tror på, det vil skabe en fremtid med mindre angst, flere ukomplicerede fødsler og flere kvinder, der stråler og kan komme tilbage efter barsel med ressourcer, vi har brug for som samfund.