Gravid og tøjkrise
SPONSORERET indhold

9 måneder uden tøjkrise

Gravid og tøjkrise? Bare rolig, du kan sagtens komme smukt igennem ni måneder som (velklædt) gravid.

Af: Diana Ebba Ørgaard Pedersen Foto: Mamalicious.dk
21. apr. 2016 | Børn | Vores Børn

1. Trimester

Voksende bryster, morgenkvalme og overvældende træthed

Med første trimester følger desværre også kvalmen og træthed nok til et helt plejehjem. Her skal du investere i blødt og toplækkert lounge wear, der både kan dresses op med hæle og læbestift, eller dresses ned til at flyde på sofaen i.

LÆS OGSÅ: "For mig er kun én ting smukkere end en kvinde – og det er en gravid kvinde"

Når først baby kommer, er det alligevel det eneste, du har på det næste halve år, så hvorfor ikke købe noget, der både er lækkert, og kan tåle en gylp-plet eller 4? Og hvis nogen spørger til din nye afslappede stil, tidlige sengetid og pludselige ‘ingen alkohol’-politik, kan du altid bilde dem ind, at du sværger til en ny yoga-livstil.

LÆS OGSÅ: Gravid med dit første barn?

Udnyt de nye kurver på din krop, og fremhæv dem med v-hals-bluser og blondebluser med kig til barmen. Det er nu, du skal nyde godt af de voksende bryster og føle dig sexet. Inden du får set dig om, bliver de konverteret til babymadpakker, og lysten til sex bliver byttet ud med lysten til søvn.

2. Trimester

Bulen er synlig, men ligner en delle forårsaget af lidt for mange aftener på sofaen med slik og chips.

Midt i 2. trimester er det ved at være tydeligt, at du er gravid, men meget af din før graviditets-garderobe kan faktisk stadig bruges. Køb et par lange toppe, så du ikke skiller på maven, og brug de bløde og elastiske stykker tøj fra din normale garderobe.

Når du ikke længere kan sætte en elastik mellem knaphullet og knapperne i dine jeans, er det en god idé at investere i et par ventejeans.

LÆS OGSÅ: Er det blevet alt for svært at være gravid?

Hvis du ikke gider de akavede blikke, hvor folk ikke rigtigt tør spørge, om du er gravid eller bare har opgivet årets bikini-ræs, så vælg kjoler og toppe med draperinger til at skjule den voksende muffintop. 

Et andet og yderst fashionabelt camouflage-redskab er en af sommerens smukke printede kimonos.

3. Trimester

 

 

 

Hvor er mine fødder? 

Nu kan du gå i alle de kropsnære kjoler, du altid har drømt om, uden at skulle trække maven ind. Gør som Kim Kardashian, og giv den gas med kropsnært tøj, der både fremhæver dine kvindelige former og den voksende mave.

Den efterhånden betydelige vægtstigning, kan gøre dig noget tung sidst i graviditeten. Sammenholdt med det manglende udsyn til dine fødder (og vand i benene), så er sko med høje hæle ikke værd at begive sig ud i. Det virkede heller ikke for Kim Kardashian. Heldigvis er flade sandaler med similisten et godt alternativ, og intet kan gøre et par fødder med væske mere feminine end lidt bling.

Kim

Foto: All Over Press

Er du ikke til bling og kjoler, så er sneakers-vejen den oplagte sti for dig. Få et cool mommy look, med (vente)jeans, t-shirt og læderjakke. Er der en, der forstår at give den runde mave masser af kant, så er det sangerinden Gwen Stefani, der kan rocke en højgravid mave i alt fra læderbukser og frække striber, til skovmandsskjorte og skinny jeans.

Gwen

Foto: All Over Press

Og husk nu, der er ingen regler for, hvordan man skal klæde sig som gravid. Klæd dig i det, der gør dig glad og ikke mindst i det, som føles godt for dig.

LÆS OGSÅ: Så meget må du træne som gravid

LÆS OGSÅ: Sådan ser min smukke, gravide krop ud

LÆS OGSÅ: 10 typiske bekymringer som gravid