Gætterierne er i fuld gang: Hvad skal Meghan og Harrys søn hedde?

Foto: Getty Images Går Meghan og Harry mon efter et traditionelt navn til deres nyfødte søn? Spekulationerne er mange.

Gætterierne er i fuld gang: Hvad skal Meghan og Harrys søn hedde?

Om Meghan og Harry har tænkt sig at gå med et traditionelt navn til deres søn, det ved kun de, men spekulationerne er i fuld gang på samtlige britiske sites og aviser. Men parret er også kendt for at være en smule utraditionelle, så det kan også sagtens være, at de vælger et mere moderne drengenavn til sønnike.

Det meste af Storbritannien går lige nu amok af glæde over den lille, ny royale babyboy. Og efter mange måneders snak om kønnet, så har navne-gætterierne nu taget over. De nybagte forældre selv har på intet tidspunkt nævnt noget med navne til deres lille arving, for det er jo egentlig en privatsag mellem mor og far.  Men en del briter mener nu alligevel, at parret muligvis kunne overraske med et drengenavn, der ikke nødvendigvis står på listen over de almindelige og populære royale drengenavne i Storbritannien. For Meghan og Harry er langt fra så traditionelle og konservative, som mange vil mene, at Kate og William er. Og så skal vi også lige huske på, at den lille ny blot er nummer syv i arvefølgen til den britiske trone, så sandsynligheden for at han bliver konge, er meget, meget lille. Derfor kan hertugen og hertuginden sagtens tillade sig at være mere frie og moderne i deres valg af drengenavn. 

De mest brugte royale drengenavne gennem tiden

 1. Albert
 2. George
 3. Charles
 4. Edward
 5. Christian
 6. Frederick
 7. Louis
 8. Arthur
 9. William
 10. Henry

De mest populære drengenavne i England i 2018

 1. Oliver
 2. Harry
 3. George
 4. Noah
 5. Jack
 6. Jacob
 7. Leo
 8. Oscar
 9. Charlie
 10. Muhammed

Moderne Meghan

For Meghan har allerede vist sig at være helt sin egen – også selv om hun har været nødsaget til at give slip på en del af hendes mærkesager, efter hun blev gift med prins Harry. Hun er dog alligevel yderst elsket blandt det engelske folk, og hun er sågar blevet sammenlignet med afdøde Prinsesse Diana et utal af gange.  Og det netop takket være hendes naturlighed og ydmyghed over for alle slags mennesker. Så hvem ved, måske det ender med, at de vælger et populært amerikansk drengenavn – Liam og Noah ligger øverst på den liste. De mange odds-sider går i hvert fald amok over navnegætterierne, og der bliver smidt mange penge efter mange forskellige navne. Lige nu ser listen således ud:

Ifølge odds'ene

 1. Albert  1/10
 2. Arthur 5/1
 3. Alexander 4/1
 4. James 6/1
 5. Phillip 14/1
 6. Spencer 9/1
 7. Harry 40/1
 8. Frederick 33/1
 9. Thomas 33/1
 10. Edward 20/1

Listen er lavet af spillefirmaet William Hill og bliver løbende opdateret. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Drengenavne, Meghan Markle, Kongelige og Navne

610x200_woordy_dmjpg.jpg