Podcast hos Talk Town KIDS

Foto: Getty Images I podcasten 'Verdens bedste job' kan børnene høre om livet som bl.a. Lego-bygger, dyrepasser og tryllekunstner.

Podcast hos Talk Town KIDS

Ny sjov podcast overrasker børn: Sådan ser hverdagen ud i forskellige ”drømmejobs”

Hvad synes børn er verdens bedste job? At være Lego-bygger? Dyrepasser i Zoo? Eller tryllekunstner? I den nye podcast 'Verdens bedste job' kommer Johanne på 9 år og 10-årige Leo i praktik i forskellige jobs, der for dem lyder som drømmen – men er det nu også sådan i virkeligheden?

Lad os lave et lille eksperiment. Hvis jeg spørger dig, hvad du drømte om at være, da du var barn, hvad dukker så op for dit indre? Måske du ville være basketsball-spiller, fotograf eller slikforhandler? Prøv så at tænke over, hvor du er endt i dag, og hvad der fik dig den vej. Et tilfælde eller en drøm?

I Talk Town KIDS' nye podcast ’Verdens bedste job’ spiser børnene Johanne og Leo både morgenmad med chimpanserne i Zoologisk Have, bygger Lego-biler med Danmarks eneste certificerede Lego-bygger, forsøger at aflure tricks af en tryllekunstner og meget mere. Alt sammen for at undersøge, om det nu også er så sjovt i virkeligheden, som det lyder. 

”For børnene ligger verden åben – også i deres bevidsthed. De kan nemt blive både forsker, astronaut eller politi, hvis de vil. Det er bare et spørgsmål om at vælge. Så let er det naturligvis ikke i virkelighedens verden, men jeg synes, det er skønt at kunne give dem et lille indblik i, hvordan en hverdag ser ud i forskellige jobs”, siger Mette Hovmand-Stilling, som er redaktør på Talk Town KIDS. 

Hun understreger, at det ikke handler om at pace børn i en bestemt retning og træffe afgørende valg i en tidlig alder: 

”Men børn må gerne drømme stort – selvfølgelig må de det! Vi vil gerne pirre nysgerrigheden og gå med børnenes fascination. Det interessante er også, at alle de mennesker, de besøger, synes, at de har verdens bedste job,” lyder det.   

Og det er netop en pointe i sig selv, at selv om børnene ofte bliver overraskede over, hvad jobbene egentlig indebærer – at man fx også skal gøre rent i abeburet som dyrepasser, og svare på mails på kontoret, som tryllekunstner -  mener alle gæsterne, at de har verdens bedste job.

Lyt med i podcastserien ’Verdens Bedste Job’, som udkommer på appen Talk Town KIDS - her finder du også mange andre lærerige og underholdende podcasts og mere end 1.000 lydbøger for børn. Podcasten er bedst for børn fra 6-12 år.

Talk Town KIDS

TT-Kids_Logo_Vertikalt.jpg

Kvalitetsindhold for børn

Talk Town KIDS er Story House Egmonts helt nye lydunivers til børn. Universet består af masser af fascinerende, sjove og lærerige podcasts og mere end 1.000 udvalgte lydbøger til børn.

Vi tror på, at børn motiveres og lærer bedst igennem deres fantasi og nysgerrighed. Derfor skaber vi nu et dragende lydunivers fuld af kvalitetsindhold for børn.

Vi vil stimulere børns fantasi, fascination og nysgerrighed igennem lydmediet. Vi vil inspirere børn til at skabe billeder i deres sind og samtidig blive lidt klogere undervejs – sommetider helt uden, at de selv bemærker det – alene, eller sammen som familie.

Prøv 14 dage GRATIS nu. 

Derefter kun 49 kr. om måneden. Ingen binding. 

Download appen via iTunes

Download appen via GooglePlay.

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast