SPONSORERET indhold

Video: Sådan ser en morgen ud, når man har en baby

En mor har lavet en video over, hvordan det egentlig foregår, når hendes datter vækker hende om morgenen. Til skræk og advarsel for folk uden børn...

Af: Cecilie Møller Rasmussen, Voresbørn.dk, december 2014
08. dec. 2014 | Børn | Vores Børn

Det er morgen, mørkt udenfor, og du har – igen – sovet for lidt. Egentlig vil du bare gerne sove videre under den lune dyne, men, men, men… med en baby i sengen kan du glemme ALT om at få ro og kunne lægge dig om på den anden side et par timer mere.

De fleste forældre kan sikkert nikke genkendende til, at et vækkeur er ganske unødvendigt, hvis man har små børn, og at de lange, blide morgener er fortid, som bliver forpurret af pilfingre i næsen, spark i hovedet og en våd ble, der bliver slynget rundt i sengen. Din babys søvn er helt speciel, og det er hans måde at vågne på også. Nu skal der nemlig ske noget!

Den amerikanske mor Esther Anderson, der har bloggen Story of my Life, har filmet en typisk morgen med sin datter. Selv skriver hun om videoen på facebook:

”Hver morgen sover min baby i min seng sammen med mig, efter hun vågner og skal ammes. Og hver morgen spørger jeg mig selv, hvorfor jeg ikke bare lagde hende tilbage i tremmesengen… Så i morges tog jeg fat i min mobiltelefon og filmede, hvordan mit baby-vækkeur ser ud. Jeg tror ikke, jeg er alene om det her…”

Og nej, det er du i den grad ikke. Vi ville desuden ønske, at vores barn kunne sove længere.

Klik på videoen herunder og se de søde optagelser, som du sikkert kan genkende fra dine egen morgener.

LÆS OGSÅ: Rolig morgen: 7 enkle tip

LÆS OGSÅ: Video: Babyer smager citron for allerførste gang

LÆS OGSÅ: Søvn: 7 trin til et godt putteritual