LEGO boligindretning
SPONSORERET indhold

10 geniale boligideer til dig der elsker lego

Er du vild med lego men vokset lidt ud af målgruppen? Eller er du bare træt af at falde i dine børns lego? Se her, hvordan du kan bruge de kulørte klodser til at lave alt fra køkkendiske og skillevægge til nøgleholdere og spejle...

Foto: dwell.com og minieco.co.uk
06. aug. 2017 | Bolig | BoligLiv

1. Den ultimative lego køkkendisk

Det kræver at du har 20.000 klodser i legokassen, men derudover er det bare at gå i gang! Køkkendisken, der er lavet af  designerne Simon Pillard og Philippe Rossetti, er bygget udenpå et ikea køkkenmodul. Læs mere om det kreative pars legodesign her. 

2. Lego nøgleholder

Du sætter en legoklods i din nøglering og en legoplade på væggen i entreen – og vupti, så er der ikke længere nogen undskyldning for nøglerod på køkkenbordet. Du kan oven i købet pynte pladen med dine favorit-legofigurer - eller familien kan få hver sin. Se hele vejledningen her hos Mini Eco.

3. Lego bombing

Nu har vi se nok ’yarn bombing’, hvor cykler, lygtepæle, træer og hegn er blevet fuldstændig dækket af energiske strikkedamers forsøg på at gøre verden til et bedre sted fyldt med garn. Grib en håndfuld lego i stedet, og spred det kulørte legebudskab ved at fylde det offentlige rum med klodser på udvalgte steder.

Se flere eksempler her…


4. Lego ipad cover

Synes du børnene bruger for meget tid med Ipad’en? Måske skal du overveje at købe et lego Ipad cover, og håbe at se så bruger lidt mere tid med selve coveret! De fås i tre farver til Ipad mini for 30 $ hos Small Works

5. Holder til køkkenredskaberne

Tag børnene med i køkkenet – hvis ikke for at lave mad, så for at lave en holder til dine køkkenredskaber. Denne står i et kreativt hjem i Stockholm, og du kan se hele boligreportagen her.


6. Lego trappe

Vil du hellere bruge dine overskydende 20.000 klodser på en trappe i stedet for en disk, så tjek denne fede New Yorker-lejlighed, hvor en kreativ familie med lidt hjælp fra en legodesigner har bygget en Mondrian-inspireret trappe. Se flere billeder her…

7. Lille lego spejl på væggen der

Bloggen, hvor du finder denne tutorial hedder meget passende ’Our Nerd home’ . De har spraymalet klodserne med guld oglimet dem på et ganske almindeligt spejl – se hvordan lige her...

8. Lego lamper

Du kan selvfølgelig beklæde en eksisterende lampe med klodser, men du kan også vælge den nemme løsning og købe en lampe her.


9. Portal til en anden verden

Det kreative bureau Npire har bygget denne legovæg på deres kontor i Hamborg. Der er brugt 55.000 klodser til en pris på ca. 2.500 €. Ja, en gipsvæg er billigere, men det her er da bare meget federe!

Se billeder fra hele byggeprocessen her.

10. Husk at have det sjovt!

… kun fantasien sætter grænser...

Anbefalet til dig