sponsoreret indhold
6 tips til indretningen af dit badeværelse
SPONSORERET indhold

6 tips til indretningen af dit badeværelse

Trænger dit badeværelse til at blive piftet op? Vi har samlet inspiration til både hurtige og mere omfattende måder, hvorpå du kan opgradere dit badeværelse.

Foto: Jared Rice. Denne artikel er sponseret af: Bad og Fliser, Badmodul, Banio, Zone Denmark, Grohe & Gustavsberg
25. apr. 2019 | Bolig

De fleste mennesker begynder dagen på badeværelset. Derfor er der god grund til at opprioritere indretningen af netop dette rum, så du kan få en rar og rolig start på din dag i elegante og stilrene omgivelser.

Uanset om du drømmer om at skifte hele badeværelset ud eller blot drømmer om at tilføje et par små, nye detaljer, er der masser af inspirerende muligheder.

Vi har samlet seks idéer til, hvordan du får skabt et badeværelse, der emmer af velvære, renhed og komfort.

Opgrader dit badeværelse med småmøbler
fhas.jpgMed Zone Denmarks nye A-Collection, kan du pifte dit badeværelse op med to fine og praktiske småmøbler.

Den lille skammel A-Stool er god at have ved hånden, når familiens mindste selv klarer tandbørstningen, og den har selvfølgelig skridsikre silikonefødder.

A-Table placerer sig smukt i spændfeltet mellem bord og opbevaringsmøbel. Brug den til en stak med bløde håndklæder og suppler med Ume-badserien i den matchende farve, Amber.

Få en naturlig atmosfære på dit badeværelse med UGO
badfliser.jpgBring natur og liv ind på dit badeværelse med det eksklusive UGO badeværelsestilbehør. Det smukke design med den håndmalede glasur gør hvert enkelt stykke keramik helt unikt.

UGO er med til at sætte et personligt præg på dit hjem. Det binder din indretning sammen og giver følelsen af en gennemført autentisk atmosfære, hvis du samtidig indretter med tandkrus, sæbeskåle, toiletbørste og andet tilbehør, der er i UGO-serien.

UGO-serien er produceret af Aquanova, der står for design og kvalitet. Serien fås i tre forskellige farver Forest, Black Olive og Vintage Bronze.

Køb UGO-serien på badogfliser.dk

Danmarks største leverandør af badeværelser
badmodul_bil.jpgStår du foran en renovering af badeværelset, har du to muligheder: Du kan styre processen selv, eller du kan hyre en totalleverandør, der har alle håndværkere i huset.

Flere og flere vælger det sidste, og det er der gode grunde til. Med en totalleverandør til badeværelset får du nemlig én fast kontaktperson, der tager ansvaret for, at du kommer i mål med dit badeværelse.

Med Badmodul som leverandør af badeværelset går du en tryg og komfortabel proces i møde og får præcis det badeværelse, du altid har drømt om.

Badeværelsesdrømme der går i opfyldelse
banio_billede.jpgBanio bygger på passion for lækkert italiensk design. De har brugt mange kræfter på at udvælge og pleje eksklusive aftaler med de helt rigtige leverandører i Italien.

Derfor kan Banio love dig, at du hos dem finder unikke designløsninger, der bryder med standarderne, til de helt rigtige priser.

De har 30 års erfaring med at hjælpe kunder til at realisere deres badeværelsesdrømme. Hos Banio er det ikke som i andre butikker – det handler ikke kun om fliser, det handler om at skabe en fantastisk oplevelse for dig og et slutprodukt, du vil kunne nyde i dit hjem i årtier.

Book en gratis rådgivning her

Frihed til at vælge – smarte brusere i nordisk designgrohe_billede.jpg

Trænger du til lidt selvforkælelse? Er du til minimalistisk design, rene linjer og en forbløffende bruseoplevelse?

Med GROHE SmartControl-brusesystemet har du mulighed for at skabe dit helt eget badeværelse med et unikt design og ikke mindst stor komfort og funktionalitet. Du kan vælge mellem flere strålemønstre og styre vandmængden til dit behov. 

Hos GROHE tror de på at levere en komplet badeværelsesoplevelse.

SmartControl indbygningssystemet lader dig få det optimale ud af dit badeværelse. Bruserens profil er super minimalistisk i designet og er derfor perfekt egnet til det nordiske badeværelse. Med en række design- og formvarianter har du mulighed for at skabe den helt rigtige atmosfære i dit badeværelse.

Estetic gør vand smukkere
villeroy.jpgEstetic er en armaturkollektion, som tager afsæt i Gustavsbergs designtraditioner.

Rene, ubrudte linjer og bløde konturer kombineres med smarte funktioner. De organiske former og den vægtløse æstetik går igen i både porcelæn og armatur.

Det organiske formsprog smelter ind i de fleste miljøer, da et højt armatur passer til både badeværelseshåndvaske og køkkenvaske.

Estetic-armaturet fås i tre versioner: mat hvid, krom og mat sort. Farve og design harmonerer perfekt med badeværelsesporcelænet fra samme serie – helt ned til bundventilen i vasken, der har samme farve som porcelænet. Så er der mindst muligt, der forstyrrer det elegante design.