Den lille bog om danske design for børn og barnlige sjæle
SPONSORERET indhold

Vild med dansk design: Ny bog bringer danske klassikere ned i børnehøjde

Ved du, hvad Kay Bojesens abe egentlige er skabt til? Eller hvad PH tænkte, da han designede sine ikoniske lamper? Det får du svarene på i en ny spændende bog om danske designklassikerne...

Af:: Lotte Michelsen Foto: Kitt Stuart Schwenn
18. sep. 2018 | Bolig | ALT.dk

Med bogen 'Den lille bog om dansk design for børn og barnlige sjæle'  kan du dele din begejstring for dansk design med dine børn.

Bogen fortæller historien bag det gode danske design og giver en børnevenlig og humoristisk introduktion til 50 ikoniske designgenstande, som er skabt i løbet af de sidste ca. 100 år. Blandt nogle af klassikerene er Junosengen, Myren, Ægget og Kay Bojesen aben.

LÆS OGSÅ: 14 tidløse stel du skal kende

'Den lille bog om danske design for børn og barnlige sjæle' gemmer på spændende historier og sjove facts. Vidste du for eksempel, at man maler det musselmalede porcelæn med en pensel lavet af det yderste hår fra et koøre, eller at Kay Bojesens abe i virkeligheden blev skabt til at være en tøjknage? Du kan også få svar på hvad PH tænkte da han designede sine ikoniske lamper.

De finurlige og farverige illustrationer er ren øjenguf, og bogen er skrevet i et sprog, så både unge og gamle kan være med.

Den lille bog om dansk design for børn og barnlige sjæle

'Den lille bog om danske design for børn og barnlige sjæle' udkommer den 8. november 2018, Strandberg Publishing og koster 249,95 kr. 

 

Anbefalet til dig