Få inspiration til din helt egen boligstil
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Amazing Living, Nobostyle, Emmaly´s, Stokværk, Room for more, Egesgaves brugskunst & Koustrup & Co.

Få inspiration til din helt egen boligstil

Boligindretning og interiør er med til at fortælle, hvem vi er. Det er de små detaljer i boligen, som afslører vores personlige stil og gør vores hus eller lejlighed til vores hjem.

Tidligere var indretningen knap så individuel og i høj grad præget af vores job og position i samfundet. Men i dag har de fleste økonomisk råderum til at følge hjertet og indrette os til det liv, vi drømmer om.

Men gør vi så også det? I en travl hverdag kan det være svært at finde tiden og inspirationen til at indrette hjemmet efter vores drømme.

Vi har derfor samlet en række spændende butikker, som både har møbler og interiør til din helt egen stil – både hvis du ønsker at indrette sit hjem i ny nordisk, urban living eller etno.

Afslappet boliginteriør med internationalt snit
amazing.jpgAmazing Living er en webshop, hvor du finder alt det nyeste indenfor interiør og møbler. De forhandler en bred vifte af velkendte brands, såsom House Doctor, Nordal, Hübsch og Tine K. Home.

Stilen er storby – luksusboheme, feminin, afslappet og med et internationalt præg, som giver dig mulighed for at skabe et hjem med masser af atmosfære og personlighed. Så ønsker du at forny boligen med nye puder eller møbler, så finder du et stort udvalg hos Amazing Living til fornuftige priser.

Gå på opdagelse i Amazing Livings interiørunivers og få ny inspiration til din bolig.

Personlig boligindretningegesgave.jpgHos Egesgave.dk finder du et inspirerende og bredt udvalg til indretningen i boligen. Gå på opdagelse i et univers fyldt med brugskunst og interiør, der matcher den nordiske stil.

Kalkmaling til dig, der elsker at forvandle og forny møbler, æsker, vægge og andet interiør - lynhurtigt og i din helt egen unikke stil. Egesgave.dk har masser af lækre pynteting og boligtekstiler i skønne farver og mønstre til køkken og bad samt sengetæpper og lækkert sengetøj med design for øjet.

Egesgave.dk har kendte Brands som Mette Ditmer med tekstiler til bad og soveværelset samt Ib Laursen, som leverer et stort og bredt sortiment, fx deres skønne vattæpper, der lige nu er højaktuelle til terrassen og skovturen og findes i smukke farver og mønstre.

Kig forbi Egesgave.dk og find ny inspiration til din personlige indretning.

Kendte mærker til små priser
hoeng.jpgemmalys.dk er en webshop med forkærlighed for boligindretning og design. 

Her kan du shoppe alle dine yndlingsmærker til hjemmet - og så endda til nogle af markedets bedste priser! Så uanset om du er til musselmalet stel fra Royal Copenhagen, træfigurer fra Kay Bojesen eller flot og tidløst design fra Georg Jensen, så kan du altid spare mange penge hos emmaly’s

Her er kundetilfreds og service altid i højsæde og konceptet er helt enkelt:  “Stort udvalg, små priser!”
Find bl.a. inspiration til indretning af dit køkken, have og badeværelse.
Du kan også følge emmalys.dk på Facebook og Instagram.

Bæredygtige møbler med historie og patinanobostyle_billede.jpgIndret dit hjem med rustikke møbler i et nordisk design og boheme interiør fra Nobostyle.com

Er du også vild med unika produkter, der har en historie og en flot patina? Hos Nobostyle finder du bæredygtige borde af gamle kabeltromler, der er blevet brugt i den danske byggebranche, antikke krukker fra Sydeuropa, der er mere end 150 år gamle, håndhuggede saltstens- og alabast lysestager fra oaser og bjerge i Mellemøsten og meget mere. 

Nobostyle.com har en rå stil i norden, der sammen med en hyggelig belysning og boheme interiør kan give den perfekte atmosfære i dit hjem. 

Håndplukkede interiør-brands
room_formore.jpgRoomForMore.dk, der har base i Sønderborg, er en af Danmarks hotteste interiør-shops på nettet lige nu.

Holdet bag gør en dyd ud af at håndplukke de mest trendsættende brands fra ind- og udland, hvor æstetik og funktion går hånd i hånd.

Hos RoomForMore.dk finder du et stort udvalg af alt indenfor boliginteriør. Der er alt fra spejle og knagerækker til sofaborde og plakater. Og uanset, hvor flot et hjem du måtte have, er der altid "Room For More". :)

Følg os på Facebook og Instagram.

Inspiration til tidløs designstokvaerk_D7I9859.jpgHar din bolig brug for fornyelse? Og er du på udkig efter tidløst design? Hos Stokværk kan du få masser af inspiration og hjælp til at finde det, der fremover skal pryde dit hjem.

Stokværk forhandler boligtilbehør fra mærker som Aytm, Broste Copenhagen, By Lassen, Cozy Living, House Doctor og mange flere. 

Uanset om du er til enkel og minimalistisk design, eller leder efter unik og anderledes interiør, har vi et bredt udvalg af blandt andet lamper, tæpper, stager, kurve, puder og køkkenting.

Find inspiration til din boligindretning og skab din egen stil med boligtilbehør fra Stokværk.

Natur & bæredygtighedkoustrup.jpgInspirationen til Koustrup & Co kollektioner kommer fra naturen. De elsker at få magien frem i planternes eller dyrenes farver og former ved enten at sammensætte dem med matchende baggrunde, eller lade deres unikke udtryk tale for sig selv.

Blomsterne gør dem i godt humør, og mange af Koustrup & Co designs og produkter kan anvendes som en lille, holdbar værtindegave i stedet for en buket, der måske kun kan stå et par dage.

Alle materialer er økologiske eller bæredygtige. Koustrup & Co ønske og filosofi er, at der skal passes på naturen – vores egen inspirationskilde.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning