Hjem til gården sæson 5 - 2021

Foto: Lotte Lemche/TV 2 De nye deltagere står klar til at løse ugeopgaverne i 'Hjem til gården' sæson 5.

Nu starter Hjem til gården på TV2: Se de nye deltagere her

Her kan du møde de 14 nye deltagere af 'Hjem til gården' sæson 5.

På gårdspladsen står Lene Beier klar til at tage imod de 14 nye, forventningsfulde beboere, som skal kæmpe om at blive årets vinder af 'Hjem til gården'. Humøret er højt, og beboerne er spændte på at starte deres nye liv på Falster.

I denne sæson har TV 2 lavet følgende ændringer, som højst sandsynligt vil skabe lidt splid på gården:

  1. Storbonden skal vælge om belønningen for ugeopgaven skal gå til fællesskabet, eller om storbonden selv vil beholde den.
  2. Førstekæmperen og andenkæmperen skal tilbringe sidste nat sammen inden den store tvekamp.
  3. Afskedsbrevet er afskaffet, og den beboer, der skal forlade gården skal efter tvekampen udpege den nye storbonde foran alle beboerne.

Præmien, som de kæmper om, er en halv million kroner, så der er grund til at smøge ærmerne op og tage fat, når gården skal drives.

Her kan du møde de nye deltagere af 'Hjem til gården' sæson 5.

Bianca Tammaro 'Hjem til gården' 2021

Bianca Tammaro, 31 år, Solrød Strand og arbejder som lærervikar

"Jeg er meget spirituel som person. Jeg tror på det simple liv. Jeg vil gerne leve det simple liv. Et liv hvor jeg kan være mere i kontakt med mig selv og med naturen.

Jeg vil flytte ind på gården, fordi jeg efter så mange år med storbylivet føler, at naturen kalder på mig."

Daniel Brich 'Hjem til gården' 2021

Daniel Brich, 32 år, Højbjerg, jobsøgende

"Jeg flytter ind på gården for at vise, at jeg også har en anden og dybere side, som jeg ikke så ofte lukker op for. At jeg ikke bare er en ung gut, som snakker fanden et øre af."

LÆS OGSÅ: Lene Beier om dengang, hun var mest bange: "Det var et værre kaos"

Hanne Holdt-Simonsen 'Hjem til gården' 2021

Hanne Holdt-Simonsen, 57 år, Borup, psykiatrisk sygeplejerske

"Jeg vil gerne blive bedre til at gå efter de ting, jeg drømmer om, og ikke bare gøre de ting, der forventes af mig. Jeg har i mange år bare gjort det, som blev forventet af mig, men inden i mig gemmer der sig en rigtig rebel, som jeg håber, kan finde sin plads på gården."

Joekim Nielsen 'Hjem til gården' 2021

Joekim Nielsen (Joe), 43 år, Boeslunde, frisør/hydroterapeaut

"Jeg flytter ind på gården, fordi jeg gerne vil blive bedre til at være sammen med andre uden at miste mig selv. Jeg vil gerne øve mig i at sætte mig selv først og ikke altid være optaget af, hvad andre synes."

Jonas Haagensen 'Hjem til gården' 2021

Jonas Haagensen, 40 år, Vejle, helikopterpilot og livredder

"Jeg flytter ind på gården for at vinde de 500000, så jeg kan opfylde min drøm om at købe et hus med ordentlig plads til mine børn."

Marianne Christensen 'Hjem til gården' 2021

Marianne Christensen, 39 år, København S, uddannet Cand.theol. Forskningsmedarbejder på Aahus Universitet

"Jeg er en person, der har et stort behov for at prøve en masse forskellige ting af her i livet, men lige nu stritter det i mange forskellige retninger.

Jeg savner dansen og musikken, men jeg elsker også at fordybe mig i teologien og litteraturen. Jeg er et sted, hvor jeg skal tage en beslutning om, hvor jeg skal hen i mit liv. Jeg flytter ind på gården for at finde roen til at dykke ind i mig selv og mærke efter, hvad der er det rigtige for mig."

Martin Bang Sehje 'Hjem til gården' 2021

Martin Bang Sehje, 27 år, København NV, assisterende banquet chef på hotel

"Jeg flytter ind på gården fordi jeg gerne vil vise mine to drenge, hvad jeg kan. Det er vigtigt for mig at lære dem, at man kan, hvad man vil, hvis man bare kaster sig ud i det."

Martin Kastner (MK) 'Hjem til gården' 2021

Martin Kastner (MK), 46 år, Ugeløse, arbejder hos El-con

"Jeg flytter ind på gården for at vinde. Jeg tror på, at jeg kan gå hele vejen. Jeg er en god taktiker, og min plan er at gøre ting, som kan gavne mig selv hele vejen. Jeg stræber altid efter at blive udfordret. Og den ultimative udfordring i Hjem til gården er at vinde."

LÆS OGSÅ: Lene Beier om sin store kærlighed: "Han var så sød, men jeg havde en anden kæreste"

Mette Ebbesen 'Hjem til gården' 2021

Mette Ebbesen, 25 år, København SV, studerende

"Jeg bor alene i en lille 1-værelseslejlighed. Og jeg elsker virkelig at bo alene. Jeg trives super godt i mit eget selskab. Nok også lidt for godt.

Jeg vil flytte ind på gården, fordi jeg gerne vil blive bedre til at stole på fællesskabet og blive bedre til at bede om hjælp; jeg har det med at ville klare alting selv."

Michelle Jørgensen 'Hjem til gården' 2021

Michelle Jørgensen, 28 år, Århus, seniorassistent hos revisionsselskabet BDO

"Jeg bliver tit opfattet som en prinsesse, der ikke kan noget og er uintelligent. Jeg shopper nyt tøj og jeg går op i, hvordan jeg ser ud. Men folk undervurderer mig. Jeg er ikke én, der venter på, at min mand ordner tingene. Jeg tager selv fat og er god til at stå op for mig selv.

Jeg vil gerne gøre op med de fordomme, der er om, at bare fordi man godt kan lide pænt tøj, så er man er ikke dum og uduelig."

Mikkel Svendsen 'Hjem til gården' 2021

Mikkel Svendsen, 26 år, Slagelse, selvstændig møbelsnedker og -designer

"Jeg bor sammen med min far. Min far har gennem hele mit liv været meget syg. Derfor tog jeg en beslutning om at flytte ind hos ham, så jeg kan være omkring ham og passe på ham. Det at jeg har en syg far, betyder, at jeg de sidste mange år har fokuseret på hans liv og mindre på mit eget.

Jeg flytter ind på gården for at vinde den halve million. De andre kan reelt ikke stole på mig, for jeg er her kun for at vinde."

Signe Hyllested 'Hjem til gården' 2021

Signe Hyllested, 43 år, Frederiksberg, økonomiassistent hos et advokatfirma

"Jeg er single, og jeg har ikke nogen børn. Det har været et kæmpe ønske for mig at stifte familie, men efter flere års fertilitetsbehandling har jeg måttet indse, at den drøm ikke kommer til at gå i opfyldelse.

På Gården er der ikke noget at gemme sig bag. Der er du bare menneske. Jeg flytter ind på gården, fordi jeg gerne vil udforske mig selv og blive klogere på, hvem jeg er."

Simon Rasmussen 'Hjem til gården' 2021

Simon Rasmussen, 29 år, Valby, arbejder som tømre

"Jeg har svært ved at vise og snakke om mine følelser og jeg ville ønske, at jeg kunne overføre mit gåpåmod og min stædighed til den side af mig selv. Jeg flytter ind på gården for at åbne mere op for mig selv og for at få mere mod til at fortælle om mine følelser."

Sti Ørebek Pedersen 'Hjem til gården' 2021

Stig Ørebek Pedersen, 65 år, Brabrand, tidligere sæliger, nu efterlønner

"Efter min mand gik bort, føler jeg, at jeg er gået i stå – jeg kan ikke komme videre. Det har været svært for mig at finde ud af, hvem jeg er, når jeg ikke længere er en del af det min mand Peter og jeg havde sammen.

Jeg vil gerne flytte ind på gården, fordi mit liv er gået fuldstændig i stå efter min mand Peter gik bort. Jeg skal finde mit eget liv igen. Jeg trænger til et lille spark i måsen."

Hvor ligger 'Hjem til gården'?

Femte sæson af 'Hjem til gården' er optaget på den trælænget ejendom, Rudegaard, som hører under godset Vennerslund på Nordfalster.

Den gamle gård, Rudegaard, ligger på Nordfalster.
Den gamle gård, Rudegaard, ligger på Nordfalster.

Værterne

Lene Beier og Philip Dam Hansen

Igen i år er det værten Lene Beier og mentor og dommer Philip Dam Hansen, der skal følge deltagerne samt vurdere beboernes arbejde.

Femte sæson af 'Hjem til gården' har premiere søndag den 14. marts klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier og Boligindretning