Inspirerende instagram profiler

Foto: @_our_new_home_ Lad dig inspirere af instagram, når du indretter din bolig.

12 inspirerende instagram-profiler til dig, der elsker boligindretning

Mangler du ny inspiration til din boligindretning? Vi har fundet 12 forskellige profiler, der er inspirerende på hver deres måde. Forvent et miks af nordisk minimalisme, boheme og mørk maksimalisme. Fælles for dem alle er, at æstetikken er i højsæde.

1. Nina Bruun @nina_bruun

Nina Bruun, indehaver af kreativ konsulentvirksomhed under ejet navn, er en af nutidens helt store navne indenfor trendspotting, som da også kan ses på hendes smukke og meget æstetiske Instagramprofil. Med øje for deltaljerne og en kærlighed til tidløst design og vovede farver, drømmer vi alle om Ninas smukke Nørrebrolejlighed.

2. Elisabeth Heier @elisabeth_heier

Nordisk indretning når det er bedst. Den norske blogger Elisabeth Heier er minimalist til fingerspidserne og viser os, hvordan man kan indrette sig enkelt, farveneutralt og tidløst og samtidig bevare hyggen. Elisabeth formår at skabe en rød tråd i hendes indretning ved at lade naturlige materialer som marmor, asketræ og stål gå igen – og så elsker vi bare hendes æstetiske formidling.

3. Line Dahy Ernst @linedahyernst

Line Dahy Ernst er indbegrebet af æstetik. Hendes smukke hjem bærer præg af et mix mellem arvestykker, moderne design og sarte pasteller. Lines Instagram profil emmer af æstetik, alsidighed og evnen til at fange de rette momenter, og så dåner vi over hendes enkle og stemningsfulde stillebener.

11 vilde rejseprofiler du skal følge på Instagram

4. Richard Ribe @richardribe

Norske Richard Ribe, indehaver af designbutikken Atelier Ribe, er en vaskeægte designelsker. Med en forkærlighed for det monokrome og klassiske er Richard en stor inspiration for de af os, som elsker det minimalistiske og farveneutrale udtryk i boligen. Hans Instagramprofil er indbegrebet af design og hans evne til at indrette sig let og gennemsigtigt men med kvaliteten i højsædet.

5. Caroline og Anthony @_our_new_home

Bloggerne Anthony og Caroline gør op med hvide vægge og lette møbler i deres igangværende husrenovering. Mørke nuancer, tunge møbler og store planter er et gennemgående tema i parrets villa, og så har Caroline især en svaghed for tekstiler i alle afskygninger. Vi vil anbefale alle at følge med i deres spændende og inspirerende renovering, og hvem ved måske nuppe et par ideer til fremtidige projekter hos dig selv?

6. Anders Forup @handcraftedcph

Anders Forup, indehaver af smykkefirmaet Handcraftedcph, kan meget meget end blot at kreere smykker. Anders deler nemlig ligeså mange billeder fra sit yderst smukke hjem i København, hvor teak, design og keramik spiller en stor rolle i indretningen. Anders viser især, hvordan farver og træsorter kan mixes på en stilfuld måde, og så drømmer vi vel alle om at have en ligeså smuk keramik samling.

7. Pella Hedeby @pellahedeby

Den svenske interiørstylist Pella Hedeby er endnu en af de Instagram profiler, hvor æstetikken er i højsædet. Med hendes sans for styling af materialer og farver og med et nordisk touch er der ikke en finger at sætte på Pellas evner i boligbranchen – hvor end det gælder ideer til indretningen i hendes private hjem eller i hendes job som interiørstylist.

8. Sara Medina Lind @saramedinalind

Fotograf Sara Medina Lind tager minimalisme og lethed i indretningen til et helt nyt niveau. Med hvide nuancer, sarte pasteller og brugen af naturligt lys i billedformidlingen får Sara hendes meget minimalistiske hjem til at se magisk ud. De sarte pasteller og få udvalgte items i asketræ giver den ellers meget hvide bolig en vis varme og personlighed, og vi er vilde med det. 

 

9. Michael Schmidt @danskmode

Blogger og skribent Michael Schmidt er en af de få, som viser, at mænd sagtens kan begå sig i boligbranchen. Michael har en forkærlighed for det mere skæve og utraditionelle og formår at mixe vovede designs, farver og materialer. Hvem siger, at man ikke kan have orange, rød og blå i samme rum?

10. Laura og Nora @_designtales_

De tyske bloggere, Laura og Nora, som står bag den kendte Instagramprofil @foodstories med over 1 million følgere, har begivet sig ud på nye eventyr og deler på deres nye profil æstetiske og stemningsfulde hjem, som de besøger rundt omkring i Skandinavien. Med en blanding af billeder fra deres eget hjem i Berlin og de mange smukke boliger, som de besøger, vil inspirationen på deres profil ingen ende tage.

11. Christian Engholm @christianengholm

Fotograf Christian Engholm bor i en charmerende lejlighed på Christianshavn og deler flittigt billeder fra hans inspirerende hjem. Med et industrielt og enkelt touch har Christian ved hjælp af skillevægge i glas, blottede mursten og varme tekstiler skabt en rå og maskulin bolig, som vi alle misunder. 

12. Jenny Hultgren @bohemdeluxe

Den svenske stylist og konsulent Jenny Hultgren er ikke bange for at afprøve nye trends og tendenser. Profilen tager os med ind i Jennys univers, hvor farver, materialer og tidsaldre tit udskiftes og hvor less is more hurtigt kan blive til more is more. Med en forkærlighed for store, bombastiske krukker og planter, overdådige billedvægge og æstetisk formidling er Jennys smukke hjem en fryd for øjet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Sociale medier og Instagram