sponsoreret indhold
Legekøkken lille pige
SPONSORERET indhold

9 legekøkkener, dit barn vil elske

Små børn elsker at have sit eget legekøkken, for så kan de lege små voksne og servere hjemmelavet pizza, kage og kaffe til mor og far. Men skal I købe det retro røde legekøkken eller det klassiske fra BRIO? Vi har samlet 9 fine modeller, dit barn vil elske.

Af: Mette Andersen Foto: Getty Images
03. nov. 2017 | Bolig | ALT.dk

Smart legekøkken i træ eller plastik?

Et hjemmelavet legekøkken er et byggeprojekt, som de færreste småbørnsforældre kan overskue, men heldigvis er der masser af fine legekøkkener derude. Både plastkøkkener i alverdens farver, som kan holde til lidt af hvert, men også flotte legekøkkener i træ. Låger, der kan åbnes og lukkes og drejelige knapper er et hit for de små, der holder af at bage, kokkerere og invitere til middag.

Vi guider til at finde det legekøkken, der passer bedst til jeres barn i den rigtige størrelse og form. For der er både store og små, med og uden ovenskabe samt nogle med vinduer og andre sjove detaljer.

Retro og rødt  

Skal det være den retro version af et skrigende rødt legekøkken i træ, så gå efter det her fra Woodlii med en sjov kokkemand i toppen. (sponsoreret)

Farverigt legekøkken i træ med tilbehør

Vi elsker det her sjove og finurlige køkken fra Woodlii, som er lige til at blive glad i låget af – og så følger der ovenikøbet tilbehør med. (sponsoreret)

Se også 9 ideer til indretning af det lille børneværelse

Nordisk legekøkken i træ fra Alice & Fox

Det er lidt større end gennemsnittet, men hvis I har plads, så er det her fine køkken virkelig autentisk, og så passer det ind i den minimalistiske nordiske stil. (sponsoreret)

 

Legekøkken fra Ikea

Dette ikea legekøkken er en klassiker, som rigtig mange familier har stående derhjemme. Det er smart og simpelt og koster kun 699 kr. 

Læs også: Hack dit ikea-køkken på 13 måder

Pastelfarvet countrykøkken

 

Det lille fine køkken i ægte Westernstil fra Kidkraft finder du her. (sponsoreret)

 

 

Nostalgi i køkkenform

Mange af os husker BRIO fra barndommen og her er et BRIO legekøkken, som er set i mange institutioner. Denne her model er i en kombination af træ og plast, og så har den en lille alarm, som kan ringe, når maden er færdig. En sjov lille gimmick. (sponsoreret). 

Legekøkken i plast med espressomaskine

Der er mange sjove detaljer i det lille køkken, som passer perfekt i den lidt mindre lejlighed. Det er ikke så tungt og kan flyttes rundt efter behov – og så har det både espressomaskine og masser af tilbehør med prisen. Køkkenet er fra Smoby (sponsoreret). 

 

Vintage og lyserødt!

Til de modige er her det ultimative vintage legekøkken i intet mindre end LYSERØDT! Køleskabet har en isterningemaskine, og der følger en telefon med, så man kan ringe og bestille mad i restauranten. Dit barn vil elske det sjove køkken fra Kidkraft (sponsoreret). 

Disney inspireret

Har du en lille Disney-fan derhjemme, så vil dette Frozen Disney legekøkken falde i god jord. Perfekt til små prinsesser – og prinser. Legekøkken fra Disney (sponsoreret).