Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Se ALT for damernes boligredaktør Nicola Kragh Riss i tv-programmet "Loppe Deluxe"
Foto: Runolfur Gudbjørnsson Se ALT for damernes boligredaktør Nicola Kragh Riss i tv-programmet "Loppe Deluxe"

Boligredaktøren: Sådan gør du et kup på loppemarkedet

ALT for damernes boligredaktør dyster om at finde de bedste loppefund i tv-programmet "Loppe Deluxe" på TV 2. Få hendes bedste tips til at gøre et kup på et loppemarked her.

Du genkender helt sikkert hendes ansigt fra siderne i dit ALT for damerne, hvor hun hver uge deler sine boligfavoritter med læserne. Det er også hende, der udvælger, hvilke smukke hjem vi skal vise i både ALT for damerne og i vores magasin ALT Interiør. Nu kan du også opleve Nicola Kragh Riis på din tv-skærm. Vores dygtige boligredaktør dyster nemlig sammen med sin holdkammerat Mette Helena Rasmussen fra butikken Villa Retro mod andre loppekyndige i TV 2-programmet ”Loppe Deluxe”. Tv-dysten går ud på, at deltagerne skal bruge 4.000 kr. på et loppemarked og bagefter sælge de fund, de har gjort på 14 dage. Det hold, der tjener flest penge, har vundet. Det er lykkedes os at udfritte Nicola om hendes bedste loppetips. Dem får du her.

Du kan også følge Nicola Kragh Riis og Mette Helena Rasmussen på Instagram-profilen Loppeguld. Her deler de deres smukkeste fund med deres følgere og sælger dem direkte fra profilen. Se profilen her.    

Hvad er det, du elsker ved at gøre gode fund?
- I kraft af mit arbejde jagter jeg altid nye tendenser, og de opstår ofte med afsæt i noget fra fortiden. Noget man kender eller har set før, som får et twist eller bliver sat i en ny sammenhæng. Så derfor er loppemarkeder sjove at trawle, da det er god inspiration. Marmor er et godt eksempel på noget, der har fået en kæmpe revival de senere år, og som du kan finde på de fleste loppemarkeder. Det giver et kick at finde noget, som er oppe i tiden, men alligevel er noget andet, end det naboen har. Og det er også sjovt at finde noget, som jeg selv tror på kan blive fedt, når det bliver sat i den rette sammenhæng.

Hvor gør man de bedste kup?
- Har du blik for det, kan du finde fede vaser i Kirkens Korshær og cool møbler til storskrald. Lokale loppemarkeder i villakvartererne er gode, da tingene ofte er rigtigt billige, fordi beboerne har tømt kælderen og bare skal af med det. Det er sværere at gøre kup til store markeder, hvor du betaler entre for at komme ind, for der har kræmmerne også betalt for standen og skal have dækket den udgift gennem deres salg.

LÆS OGSÅ: Her finder du de bedste loppefund

Har du et godt tip til, hvordan man gør en god handel på et loppemarked?
- Hav hjertet med, og køb kun det, du virkelig er vild med. Lad være med at blive revet med af, at noget er billigt. Vent hellere med at købe, til du ikke kan lade være og så kom hellere hjem med én super fed ting end 10 halvgode.

Hvad var den største udfordring i programmet?
- Det lyder måske mærkeligt, men det var svært at bruge pengene. I det ene program nåede vi slet ikke at bruge alle 4.000 kr. Det gjorde vi i andet program, da vi havde prøvet det en gang før og lært, at det bare gjaldt om at komme i gang med at købe.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Loppefund