Sommerdrømme tilmelding
SPONSORERET indhold

Drømmer du om et sommerhus? Nu kan du tilmelde dig Sommerdrømme 2024

Er hænderne skruet godt på, og vil du gerne dele et sommerhus med din partner, ven, søster eller en helt fjerde? Så kan du nu tilmelde dig Sommerdrømme 2024. TV2 søger nemlig fire par, der skal dyste om at vinde et lækkert sommerhus.

Af: Redaktionen Foto: Lars E. Andreasen/TV 2
20. mar. 2023 | Bolig | ALT.dk

Drømmer du om et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt på vandet og nær Skagen? Hvor du kan så krydderurter i haven, plukke friske bær til morgenmaden og indånde frisk luft? Og er du lidt fiks på fingrene? 

Så er det måske nu, du skal tilmelde dig den store tv-dyst om drømmesommerhuset, Sommerdrømme, som får en femte sæson. 

Artiklen fortsætter efter videoen med far-datter-parret Kein og Clara fra Sommerdrømme 2023.

Lige nu søger TV2 nemlig fire nye par til Sommerdrømme 2024, der drømmer om at dele et sommerhus. Det behøver ikke at være din partner, du tilmelder dig med, men det kan også være, at du og din søster eller bror drømmer om at have et fælles sommerhus. Eller at du og din ven altid har talt om, hvor hyggeligt det kunne være at dele et sommerhus, som børnene kunne lege sammen i.

Alle tænkelige par-konstellationer kan medvirke i programmet – alt det kræver er blot, at hænderne er godt skruet på, at du synes, det kunne være sjovt at indrette og personliggøre et sommerhus, og du er fyldt 18 år.

Optagelserne til den nye sæson af Sommerdrømme starter i start-august til midt-september 2023.

Og hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig, kan du jo se den nye sæson af Sommerdrømme, der fik premiere her i marts, hvor vært Lene Beier byder et par barndomsvenner, en far og datter, et kærestepar og to naboer velkommen til fire, tomme og nyopførte bygninger på idylliske Nordfyn.

Tilmeld dig her.

Anbefalet til dig