Sommerdrømme tilmelding

Foto: TV 2 Danmark/Simon Ravnsbæk Her sidder alle deltagerne fra Sommerdrømme 2022 sammen med værten Pelle Emil Hebsgaard.

Drømmer du om et sommerhus? Nu kan du tilmelde dig Sommerdrømme 2023

Er hænderne skruet godt på, og vil du gerne dele et sommerhus med din partner, ven, søster eller en helt fjerde? Så kan du nu tilmelde dig Sommerdrømme 2023. TV2 søger nemlig fire par, der skal dyste om at vinde et lækkert sommerhus.

Drømmer du om et hus langt fra byens puls? Hvor du kan så krydderurter i haven, plukke friske bær til morgenmaden og indånde frisk luft?

Så er det måske nu, du skal tilmelde dig den fjerde sæson af Sommerdrømme på TV2.

Lige nu søger de nemlig fire nye par, der drømmer om at dele et sommerhus. Det behøver ikke at være din partner, du tilmelder dig med, men det kan også være, at du og din søster eller bror drømmer om at have et fælles sommerhus. Eller at du og din ven altid har talt om, hvor hyggeligt det kunne være at dele et sommerhus, som børnene kunne lege sammen i.

Alle tænkelige par-konstellationer kan medvirke i programmet – alt det kræver er blot, at hænderne er godt skruet på, at du synes, det kunne være sjovt at indrette og personliggøre et sommerhus, og du er fyldt 18 år.

LÆS OGSÅ: Nu er ’Sommerdrømme’ tilbage: Mød deltagerne lige her

Optagelserne til den nye sæson af Sommerdrømme starter i slut-juli til midt-september 2022.

Og hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig, kan du jo se den nye sæson af Sommerdrømme, der fik premiere her i marts, hvor vært Pelle Emil Hebsgaard byder to svigerinder, en svigermor og en svigersøn, to brødre og et eks-par velkommen til fire, tomme og nyopførte bygninger ved Kramnitse på Lolland.

Tilmeld dig her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sommerdrømme, Sommerhus og Serier

610x200_woordy_knap2.jpeg