-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Sommerdesserten, du ikke vidste, du manglede: Prøv denne lækre frosne hindbærtiramisu
En bærvariant af tiramisu, men frossen og uden kaffe. Desserten ser flot ud og er rigtig nem at lave.
6-8
Personer:6-8
Total:40 min + frysetid (4-5 timer)
Arbejdstid:40 min
Ingredienser
Det skal du bruge
- sandkageform på ca. 10x32 cm
- 200 g hindbær, evt fra frost + 100 g friske
- 100 + 150 g sukker
- 6 æggeblommer
- korn fra 1 stang vanilje
- 200 g mascarpone
- 2 ½ dl piskefløde
- 18 ladyfingers
- 6 cl Cointreau eller Grand Marnier
- evt. 2 spsk hindbærstøv
Fremgangsmåde
- Kom 200 g hindbær i en gryde sammen med 100 g sukker.
- Kog det sammen i 8-10 minutter til en kompot, og lad det køle af.
- Kom 150 g sukker i en skål sammen med æggeblommer og vaniljekorn. Pisk det til en tyk æggesnaps med en elpisker.
- I en anden skål røres mascarpone blødt med en elpisker ved lav hastighed.
- Hæld fløden i mens der piskes ved høj hastighed, og fortsæt til det er blevet til tyk flødeskum.
- Kom en tredjdedel af flødeskummet i æggesnapsen, og vend det sammen.
- Kom resten af flødeskummet i og vend det sammen til en ensartet masse.
- Beklæd en sandkageform med plastfolie.
- Kom Cointreau eller Grand Marnier i en dyb tallerken.
- Tag 9 ladyfingers, og vend dem en ad gangen i likøren, og læg dem i ét lag i formen.
- Smør halvdelen af hindbærkompotten over. Kom de friske hindbær over.
- Smør halvdelen af mascarponecremen over.
- Dyp de resterende ladyfingers i likør, og læg dem i et nyt lag.
- Smør resten af hindbærkompotten over, og top med resten af mascarponecremen.
- Kom formen i fryseren, og lad den fryse i mindst 4-5 timer.
- Tag den ud, og sæt den i køleskabet i en halv time, før den skal servers.
- Vend den ud af formen, sæt den på et fad med bunden ned ad og drys med evt. hindbærstøv gennem en sigte.