Trin for trin: Flettede hjerter fra Hendes Verden
SPONSORERET indhold

Trin for trin: Flettede hjerter

Lær at flette disse smukke hjerter med vores trin for trin guide.

Af:: Pia Aas Degn Foto: Line Falck
07. dec. 2015 | Bolig | Hendes Verden

Flettede hjerter

Udgangspunktet for hjertet er det samme som de traditionelle flettede stjerner. Se her, hvordan du laver varianten med hjertebuerne.


Du skal bruge: 4 stjernestrimler til et hjerte. Fold strimlene på midten, og saml som vist på tegningen.


2. Fold den ene halvdel af hver strimmel fremover. Start med den øverste strimmel. Gør på samme måde hele vejen rundt mod uret.


3. Den sidste strimmel, der ligger til højre, stikkes under den først foldede strimmel, så alle 4 strimler ”låses” fast.

LÆS OGSÅ: Sådan fletter du en kubeformet julestjerne

4. Klip strimmelender af på to af siderne, som det ses på tegningen. De øvrige strimler klippes af i flg. længder: Lille hjerte (1,5 cm brede strimler) 7,5 cm, mellemstort hjerte (2 cm brede strimler) 11 cm og stort hjerte (ca. 4 cm brede strimler) 15 cm.


5. Arbejd med hjertets højre side. Fold den inderste strimmel let fremover. Den yderste strimmel foldes bagover, og enden stikkes ned i åbningen bag den inderste strimmel.


6. Fold den yderste strimmel tilbage, før den bag den foldede strimmel, og stik enden ned i åbningen i det yderste kvadrat bag den yderste, foldede strimmel.

7. Lav på samme måde hjertets buer i den anden side. Slå en lille ring i hjertet, og træk en tynd snor igennem til ophæng.

TIP
Det er virkelig fint med lædersnor til ophæng

 

Flettede hjerter af stjernestrimler

Hendes Verden nr. 50/2014

► SE OGSÅ: Flet en julestjerne 

► SE OGSÅ: Flettede julehjerterest

► SE OGSÅ: Julehobby: Kræmmerhus og flettet hjerte i denim