Stenbukken
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2024 for Stenbukken

Skal du flytte, forfremmes, tage parforholdet op til overvejelse? Se hvad stjernerne siger om dit 2024 i dette store årshoroskop.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
26. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Stenbukken: 22. december – 20. januar

Hvor der tidligere har været udfordringer og drama i dit liv, vil du nu opleve fremgang og en lettere hverdag. Du har en god struktur og et unikt overblik, nu kombineres det med en god mavefornemmelse, så du kan nærmest alt, når du beslutter dig for det.

- Arbejde og økonomi -

Du er ikke bange for at prøve noget nyt, og det åbner op for muligheder, du ikke før har turde kaste dig ud i. I de senere år har du lært en masse, der har bragt dig til, hvor du er nu. Du vil opleve, at det giver dig succes og fremgang. Også i økonomisk sammenhæng vil du være særdeles godt stillet.

- Familie og bolig -

Det er familien, der betyder mest for dig. Alt andet er nærmest bare fyld. Du nyder, når I er sammen, og på grund af det gode økonomiske fundament kan I få nogle gode og spændende oplevelser. Der bliver mulighed for op til flere rejser. I boligen er det kun fantasien, der sætter grænsen for renoveringer.

- Kærlighed og parforhold -

Dit parforhold bliver stærkt og godt, I bliver let enige om det meste, og I er gode til at støtte hinanden og arbejde for fælles mål. Marts og september kan byde på udfordringer, men er du opmærksom, så løses det let og elegant med lidt fokus. Er du single, så er du for kræsen til at gå på kompromis.

- Årets bedste råd -

Tro på dig selv og dine egne evner.

Anbefalet til dig