Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Stenbukken
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Stenbukkens år.

Årshoroskop 2018 Stenbuk

Årshoroskop 2018 for Stenbukken

Se, hvad 2018 har i vente for Stenbukken - både på kærligheds- og jobfronten.

Stenbukken: 23. december – 20. januar

En ny selvstændighed
Der starter en ny epoke for dig, for når 2018 starter, bevæger Saturn sig ind i Stenbukken, hvor den forbliver indtil slutningen af 2020. Det er en stor forandring, og den tid med ubemærkethed og endda ensomhed, som har været fremherskende de sidste par år, er nu helt ovre.

Du placerer dig selv som hersker af dit eget domæne, og ingen skal tvivle på dette i januar, hvor mennesker hurtigt danner alliancer med dig. Det er slut med at holde en lav profil og gå på kompromis. Fra 2018 til 2020 vil du få mere og mere styrke og eftertrykkeligt opbygge nye strukturer og værdier, som du vil leve efter. Det kommer til at blive din vej eller ingen vej – en enorm forandring fra de kompromisser, du ellers har indgået de seneste år.

Med denne nye følelse af selvstændighed i ryggen vil du opdage, at sociale strukturer retter ind, og den sociale elite stiltiende støtter dine strategier. Det lyder måske lidt diktatorisk, men din dagsorden kan meget vel være ret idealistisk og reformorienteret.

De mennesker, du har med at gøre nu, vil have drømme om et bedre samfund, og de vil komme til dig for at finde støtte til deres drømme og bede dig tage lederrollen.

Det er et banebrydende år for dig, også kreativt, hvor du vil være villig til at sætte din egen identitet over styr for at promovere de ting, du tror på. Din personlige tiltrækningskraft er stor. Du vil sikkert tiltrække nogle ret vilde mennesker, og i perioden fra maj til september er der en tid, hvor du på trods af din normalt forsigtige natur vil være villig til at eksperimentere og endda tage økonomiske chancer. Hvis du ønsker at undgå problemer på hjemmefronten i denne periode, er du nødt til at tøjle de vildere elementer blandt familie og venner.