TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Stenbukken
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019 : Der siger stjernerne om Stenbukkens år.

Årshoroskop 2019 for Stenbukken

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Stenbukken: 23. december – 20. januar

Du kan klare alt, der kommer i din retning, for du er ikke bange for at tage ansvar og arbejde hårdt. Du vil høste resultaterne af din indsats, og du vil derfor også få succes. Der er vigtigt, at du også finder tid til at slå dig løs og have det sjovt.

– Arbejde og økonomi –

Du får mange spændende karrieremuligheder. Det kommer uventet, og du skal blot være klar til at kaste dig ud i tingene. Brug tider, hvor tempoet ikke er så højt, til at gøre status og sætte gode delmål, det er vejen til succes. Økonomisk kan det knibe lidt, da din partner kan tjene mindre end forventet.

– Familie og bolig –

Nu vil du være i stand til at slappe mere af. Der sker ikke så meget i familien, som i de senere år. Du vil i den grad nyde roen, så du kan koncentrere dig mere om dig selv, også i forhold til dem omkring dig. Boligmæssigt kan du foretage små forandringer, du ønsker sikkert ikke at flytte.

– Kærlighed og parforhold –

Selvom der kommer perioder med udfordringer, vil du og din partner være i stand til at tale om tingene og komme overens. Det er vigtigt, at du er fleksibel og lytter, sammen er I stærke. Hvis du ikke er i et forhold, skal der meget til for at imponere dig. Du er med rette kræsen og selektiv, men det sparer dig også for bekymring.

– Årets bedste råd –

Glem ikke at passe på dig selv.