Stenbukken
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Stenbukkens år.

Årshoroskop 2020 for Stenbukken

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Stenbukken: 23. december – 20. januar

Det er dig, det drejer sig om, personlig udvikling er nøgle­ordet for 2020. Du får greb om dig selv, begynde at motionere og tage ansvar for både det indre og det ydre. Hvis du har været der meget for andre, er det på tide, du nu fokuserer på dig selv.

– Arbejde og økonomi –

Du er heldig, når det kommer til penge, du tiltrækker dem, og de kommer nærmest af sig selv. I slutningen af året skal du dog være lidt mere opmærksom på din økonomi. I år skal der virkelig bygges op, når det kommer til din karriere. Forbered dig ved at planlægge og sætte fremadrettede, ambitiøse mål.

– Familie og bolig –

Mange ting falder stille og roligt på plads omkring familien. De seneste år har der været en del turbulens, men nu kan du slappe af. Når det kommer til din bolig, vil du sikkert have store projekter planlagt. Der er mulighed for renovering og ombygning, du vil være meget aktiv, der skal ske noget.

– Kærlighed og parforhold –

Hold fast i din partner og sørg for, at I er enige om værdier og mål. Din partner kan opleve en del uro, og du må være der med gode råd og støtte. Du har brug for at fokusere på dig selv, men kommunikér det ud. Der sker meget for dig, der er single, flere forhold kan faktisk blive en realitet. Det er op til dig at vælge.

– Årets bedste råd –

Tænk mere over, hvad du spiser.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn