Stenbukken

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Stenbukkens år.

Årshoroskop 2022 for Stenbukken

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Stenbukken: 23. december – 20. januar

Efter et udfordrende år vil tingene falde mere og mere på plads for dig. Personlig udvikling vil være en stor del af din hverdag, og du kan komme meget langt. Kurser og uddannelse tiltrækker dig, du har brug for at blive inspireret og få ny viden.

- Arbejde og økonomi -

Du har en meget stærk vilje, og når du sætter dig noget for, skal du nok få succes. Nye karrieremuligheder dukker op, men det er vigtigt, at du har dig selv med i det. Det du foretager dig, skal du også helst lære noget af. Du skal stramme op økonomisk, du har penge, men du bruger måske for mange.

- Familie og bolig -

Kom ud og oplev noget sammen med familien. Det betyder meget for dig, at der er harmoni og glæde, og det kan du skabe ved at arrangere fælles udflugter, ferier og familiemiddage. Du kan få dine drømme til at blive virkelighed, når det kommer til bolig. Du er kreativ, så du får meget ud af mindre investeringer.

- Kærlighed og parforhold -

Et godt år venter, når det kommer til kærlighed of parforhold. Du og din partner har det godt sammen, men i maj og november kan der opstå mindre kriser. Fælles projekter og prioriteret tid sammen skaber balance og samhørighed. Hvis du er single, og du ønsker at lave om på det, så får du muligheden i år.

- Årets bedste råd -

Hold fast i dine værdier

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg