Stenbukken
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Stenbukken

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Stenbukken: 22. december – 20. januar

Efter nogle hårde år kan du se frem til et lavere tempo og færre udfordringer. Resultaterne er ikke kommet af sig selv, men du har arbejdet hårdt og taget ansvar. Nu er der en ny og lettere fremtid i vente, og det fortsætter over de næste mange år.

- Arbejde og økonomi -

Det bliver sjovere på dit arbejde, og du når lettere dine mål. Når du først går i gang, vil du opleve, at entusiasme og engagement vender tilbage. Nu kan du lave noget, du synes om, fremfor noget, du bare skal. Udfold dig kreativt og tag nogle chancer. Din indtjening og økonomi vil bedres i løbet af året.

- Familie og bolig -

Familieforøgelse kan blive en realitet til stor glæde i familien. I kan opleve en masse spændende ting sammen. Eventuelt ved at rejse eller kaste jer ud i kreative boligprojekter. Du kan flytte til noget større eller udvide din bolig, det er faktisk kun op til dig, du kan nærmest få det, som du vil.

- Kærlighed og parforhold -

Der er harmoni og glæde i dit forhold. Du er eventyrlysten, og du finder derfor på mange sjove arrangementer, som du og din partner kan deltage i. Du bliver mere afslappet, og det smitter også positivt af på dit parforhold. Hvis du er single, så husk, at du skal ud ad døren, før der sker noget dejligt.

- Årets bedste råd -

Deltag i nye, interessante ting.

Anbefalet til dig