Stenbukken

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Stenbukkens år.

Årshoroskop 2021 for Stenbukken

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Stenbukken: 23. december – 20. januar

Træk vejret, det hele bliver meget lettere. Du må finde ud af, hvad der har værdi for dig, og så indrette din tid og energi efter dette. Du bliver mere kreativ, da du ikke hele tiden skal være ansvarlig og arbejde hårdt for at nå de mål, du sætter dig.

– Arbejde og økonomi –

Du kommer til at passe på dine penge og være lidt mere konservativ og forsigtig med din økonomi. En god opsparing giver mindre stress, når der kommer uventede udgifter. Alt begynder at falde på plads arbejdsmæssigt, og du behøver ikke at kæmpe så hårdt for resultaterne som tidligere. Samarbejd med andre.

– Familie og bolig –

Påtænker du boligrenovering, eller ønsker du at flytte, så læg et godt budget. Det er nødvendigt, da det ellers kan løbe løbsk. Du er der for familien, når det behøves, du er alles faste og stærke klippe. Det er dog også meget vigtigt, at du fylder din egen kop, ellers har du ikke noget at give af.

– Kærlighed og parforhold –

Du kan glæde dig over et lettere år for dig og din partner. I er gået en del igennem, men der er mange ting, der lysner, og det giver en let og legende stemning. Find på spændende ting, I kan kaste jer ud i, og nyd hinanden. Hvis du ikke har en partner, så bliver det året, hvor mulighederne bliver mange.

– Årets bedste råd –

Brug dine ressourcer fornuftigt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn