Tyren
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2020: Der siger stjernerne om Tyrens år.

Årshoroskop 2020 for Tyren

Bliver 2020 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Tyren: 21. april – 21. maj

Du kan lægge planer, men hele året bliver uforudsigeligt, så du må finde din fleksible side frem. Der er fart på, og positive forandringer bliver der mange af. Til tider vil du have så mange spændende ideer, at du kan blive stresset. Du må prioritere.

– Arbejde og økonomi –

I perioden fra marts til juli vil der komme ekstra fokus på din karriere, og her kan du få mere ansvar, et nyt job eller tage et stort skridt mod dine mål generelt. Har du lyst, så vil kurser eller anden uddannelse være gunstigt for dig. Din økonomiske situation vil ikke ændre sig det store.

– Familie og bolig –

Familiedramaer kan desværre ikke helt undgås i år. Til tider kan bølgerne gå højt, og det skyldes til dels, at du ikke er helt opmærksom på, hvad der sker omkring dig. God kommunikation er løsningen. Du vil måske lave lidt om i din bolig, men det ser ikke ud til, at du er interesseret i at flytte.

– Kærlighed og parforhold –

Hvis du ikke er i et forhold, er dette året, hvor en seriøs partner dukker op i dit liv. Det er vigtigt, at I tager det stille og roligt og lader tingene udvikle sig, så I begge er trygge i det. Har du en partner, vil året til tider være prøvende. I må forny jeres forhold og arbejde på at løse de uenigheder, der opstår.

– Årets bedste råd –

Hav fokus på det store billede.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn