Tyren

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2021: Der siger stjernerne om Tyrens år.

Årshoroskop 2021 for Tyren

Bliver 2021 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Tyren: 21. april – 21. maj

Du vil være meget fokuseret og målrettet i år. Det er vigtigt for dig, at du har overblik og kontrol. Derfor kan du også glemme de nære ting, hvis du ikke passer på. Det er nødvendigt, at du giver slip indimellem, så du ikke helt glemmer dig selv.

– Arbejde og økonomi –

Har du ambitioner om at blive leder, så er det nu, du kan føre dem ud i livet. Du får mere ansvar og kan arbejde utroligt hårdt. Det store gennembrud, du har arbejdet for, det kommer du i mål med nu. Du vil få noget mere i løn eller andre goder gennem dit arbejde, der hjælper på din økonomiske situation.

– Familie og bolig –

Familien er altid vigtig for dig, men da det går godt på det område, vil du føle dig gladere og mere fri, end du har gjort længe. Du er der, når det behøves, men du er også i stand til at give slip. Der er sikkert en del, du vil lave om i boligen, men det kniber med tiden. Det er derfor nødvendigt, at du får hjælp.

– Kærlighed og parforhold –

Inddrag din partner i dine planer og ideer. Det skaber en god samhørighed, som forsvinder, hvis du bare går med dine egne tanker. Nye fælles projekter kommer også på tale, og de må gerne være ambitiøse. Hvis du ikke er i et forhold, så kan det ændre sig, hvis du vil og sætter kærligheden på dagsordenen.

– Årets bedste råd –

Tro på dig selv, du kan nå langt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn