Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Tyren
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2018: Der siger stjernerne om Tyrens år.

Årshoroskop 2018 Tyr

Årshoroskop 2018 for Tyren

Se, hvad 2018 har i vente for Tyren - både på kærligheds- og jobfronten.

Tyren: 21. april – 21. maj

Forandringer i maj
Du vil opdage, at de mennesker, du møder, og især dem, du holder af, er ekstra intense og krævende i januar. Samtidig er du besluttet på at forsøge at nå dine egne ambitioner og få en højere intellektuel status. Der er alle muligheder for, at du kan arbejde sammen med en partner på at nå dine mål.

Det, der er vigtigt i et partnerskab, i hvert fald indtil november, er, at du sætter mere pris på dybde og ægthed. Når du gør op med overfladiskheden, lægger det en fantastisk bund for sex og intimitet. September og oktober er ekstraordinære måneder for parforholdet. Det er meget sandsynligt, at en, du holder af, enten rejser eller arbejder meget hårdt, så han eller hun har brug for psykisk og følelsesmæssig støtte.

Du må forvente store forandringer i maj, fordi planeten for spænding og forandring, Uranus, bevæger sig ind i dit tegn, hvor den bliver i hele syv år. For en Tyr, som normalt sætter pris på stabilitet, vil det blive en tid med radikale og spændende forandringer, som også går ud over din komfortzone.

I begyndelsen vil du være besat af en stærk trang til at lære noget radikalt og for at åbne nye horisonter. Det er en perfekt tid til at engagere sig i flere uddannelsesmæssige projekter eller påtage sig en helt ny karriereudfordring. Du ønsker luft og frihed på det tidspunkt, men du vil også gerne have stabilitet.
Et andet interessant område dette år gælder mennesker, du ønsker at være associeret til. Du har brug for at være en del af en gruppe, som har idealer og sociale interesser, med venner, som ønsker at komme til bunds i problemerne og få indflydelse på dyberegående forandringer i den måde, tingene gøres på. Det er, som om du især omkring februar føler mere kærlighed og empati og ønsker at gøre en forskel i samfundet.