v
Tyren

Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2022: Der siger stjernerne om Tyrens år.

Årshoroskop 2022 for Tyren

Bliver 2022 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Tyren: 21. april – 21. maj

Det er nu, du skal drømme store drømme og lægge ambitiøse planer for fremtiden. Det skal være spændende at være dig, og hvis du ikke lige inspireres, så finder du selv på noget. Hold længere ferier og pauser, det giver energi til at nå i mål.

- Arbejde og økonomi -

Du påtager dig gerne større ansvar, og du er ikke bange for at slide for tingene, når det er noget, der giver mening og har værdi for dig. En organiseret hverdag bliver nødvendig, for at du ikke skal få stress. Du må også prioritere dine projekter, du har mange ideer, men du kan ikke nå dem alle.

- Familie og bolig -

Det er ikke boligprojekter, der interesserer dig mest i år. Du kommer dog ikke uden om, at du skal tage hånd om nogle reparationer og foretage fornyelser. Overlad ikke alt det kedelige til partner og familie, du må også selv tage fat. Det er vigtigt, at du er mere nærværende og aktiv, når du er hjemme.

- Kærlighed og parforhold -

Der kan opstå et par kriser i løbet af året, og her er det vigtigt, at du tænker over din kommunikation. Du må finde din fleksible og diplomatiske side frem, hvis det ikke skal blive værre. Det gælder især i månederne april og november. Er du single, så kan du møde en partner, der er helt anderledes.

- Årets bedste råd -

Glem ikke dine omgivelser

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg