GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Tyren
Foto: Ditte Breineberg Årshoroskop 2019: Der siger stjernerne om Tyrens år.

Årshoroskop 2019 for Tyren

En fed lønforhøjelse, en stormende forelskelse eller en ny indretning af hjemmefronten? Tjek, hvad dit 2019 byder på af triumfer og udfordringer, hvis det går, som stjernerne spår.

Tyren: 21. april – 21. maj

Året bliver fuld af forandringer, og det bliver svært for dig at planlægge. Uventede muligheder og situationer dukker op, og det bliver virkelig spændende. Du vil være tilbøjelig til at træffe hurtige
beslutninger, men prøv at holde lidt igen.

– Arbejde og økonomi –

Karriere og arbejde vil spille en stor rolle i det kommende år. Masser af spændende muligheder dukker op, uden du egentlig behøver at gøre meget for det selv. Du kan skifte job eller karriere, eller bruge dine mange ideer, hvor du er nu. Din økonomi er for det meste ok, men vær opmærksom på udgifterne.

– Familie og bolig –

Der er ikke meget, der taler for en flytning eller de store forandringer i din bolig. Fordi du har stort fokus på andre ting, vil du være tilfreds med dit fundament. Familie er altid vigtig for dig, og derfor må du også tage initiativ til fælles planer i løbet af året.

– Kærlighed og parforhold –

Det er vigtigt for dig med personlig frihed. Din partner må give dig plads, men du må heller ikke forvente, at han altid er med på dine initiativer. Husk også selv at være fleksibel. I vil få et år med mange spændende, nye oplevelser. Er du single, vil du ikke være bange for at date en partner, der er forskellig fra de andre.

– Årets bedste råd –

Sæt tempoet bare en anelse ned.