Tyren
SPONSORERET indhold

Årshoroskop 2023 for Tyren

Bliver 2023 et år, hvor du kan læne dig tilbage, imens penge og romantiske muligheder nærmest kommer af sig selv, eller skal der arbejdes lidt ekstra for din egen lykke og udvikling? Læs med, og sæt kursen for et godt, nyt år.

Af: Lykke Larsen Foto: Ditte Breineberg
30. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Tyren: 21. april – 21. maj

Det bliver i perioder ikke let for dig at opnå det, du ønsker, men lad det ikke holde dig tilbage. Du kommer langt med struktur, hårdt arbejde og en god portion optimisme. Du vil opnå succes og sjove stunder, men du kan ikke bare slippe kontrollen.

- Arbejde og økonomi -

Året er svingende, og du vil møde mere modstand og konkurrence. Der er dog ingen tvivl om, at det er dig, der kommer ud som vinder, da du har mange fantastiske ressourcer. Hold hovedet koldt og tænk over, hvad du siger – og til hvem, du siger det. Økonomisk ser det godt ud, men det er en god ide at spare.

- Familie og bolig -

Ønsker du ændringer i din boligsituation, så kan du få det til at ske, men egentlig vil du være tilfreds med status quo. Til tider kan du lidt glemme familien, for du har stort fokus på dit arbejde. Da du samler energi hos dine kære, kan du blive nedtrykt, hvis du mangler den gode forbindelse, I kan have.

- Kærlighed og parforhold -

Dit parforhold har mulighed for at blive endnu bedre. Du har gode ideer, og du er impulsiv. Det åbner op for sjove oplevelser og mange dejlige eventyr. Hvis I har store udfordringer, kan det desværre ende med et brud. Er du single, er du kun til seriøsitet, der skal noget særligt til at fange dig.

- Årets bedste råd -

Pas lidt på dit temperament.

Anbefalet til dig